Z powodu tego, co stało się na weselu relacje Ayaza i Oyku staną się napięte do tego stopnia, że zmuszą Oyku, będącą na skraju załamania, do podjęcia drastycznych decyzji. Czy Ayaz zdoła przezwyciężyć swój ból, a Oyku schowa swoją dumę do kieszeni i z pomocą przyjaciół zdołają naprawić swoją relację? Pan Nazmi zmieni życie Oyku we Włoszech. Jak wpłynie to na Oyku i bliskie jej osoby? Z powodu tego, co stało się na weselu relacje Ayaza i Oyku staną się napięte, do tego stopnia, że zmuszą Oyku, będącą na skraju załamania, do podjęcia drastycznych decyzji. Czy Ayaz zdoła przezwyciężyć swój ból, a Oyku schowa swoją dumę do kieszeni i z pomocą przyjaciół zdołają naprawić swoją relację ? Pan Nazmi zmieni życie Oyku we Włoszech. Jak wpłynie to na Oyku i bliskie jej osóby? Pomimo wszystkich sporów, bólu i cierpienia Oyku i Ayaz byli zawsze razem. W tym sezonie na nich i ich przyjaciół czekają dramatyczne, zabawne, ale i romantyczne przygody Pomimo wszystkich sporów, bólu i cierpienia Oyku i Ayaz byli zawsze razem. W tym sezonie na nich i ich przyjaciół czekają dramatyczne, zabawne, ale i romantyczne przygody.*
*nieoficjalne, znalazłam na forum u buterfly ;)
Ale przecież niby wezmą ślub,to o co chodzi z tymi napiętymi relacjami? O to, że Oyku nie umiała podjąć decyzji, że się zawahała?
Nie wiadomo dokładnie, o co im poszło.
Możemy tylko się domyślać i dywagować.
Dywagujemy już od wielu dni. I na telenowele.fora.pl tez pełno domysłów ;))
Chill out, nie wariuj, napij się może herbaty na uspokojenie ;))
http://images68.fotosik.pl/1215/782c5c5ae8b5e0dcmed.jpg
ho ho ho :D lubię liptona :D a teraz jeszcze bardziej
a co w serialu się dziać będzie to kto tam wie...
dowiemy się dokładnie jak obejrzymy odcinek
Bo Oyku się bała że małżeństwo z Ayazem zniszczy ich miłość i z dąd jej zawahanie a atmosfera po ślubie bo Sibel i ilker się pokłócili o to że ilker wynajem kawalerkę
To ja po 9 latach oglądania serialu (oglądam dotychczas) postaram się odpowiedzieć. Ja bardzo wczułam się w rolę Oyku i jestem po jej stronie. Natomiast większość pań jest po stronie Ayaza. O Oyku jest tyle krytycznych opinii, że czasami myślę, że tymi osobami kierowała zazdrość, zawiść i Bóg jedyny wie co jeszcze. Natomiast co
Napiszcie do tych Tureckich Seriali na Fb, prośbę o tłumaczenie, jak nie od razu to może za jakiś czas będą dodawać nowe odcinki, ale wiadomo, że w kupie siła :)
Dzięki :D Pomijają sceny ,więc może się doczekamy.
Sorki,że jestem taka nerwowa ,ale mam ograniczony czas ha ha
W końcu nie wiadomo, kiedy będzie ten odcinek ;)
Trzeba po prostu czekać. Może przed północą dadzą xDDDd
haha ja jestem teraz na telenowele.fora.pl i one tak piszą, że była reklama Serkana z sokiem ;)
Ja tam nie mam konta, ale ogólnie często tam zaglądam.
Ja dziś i tak nie obejrzę odcinka, tylko jutro spróbuję w sposób, który mi poradziłaś ;)
Ale jestem Tu z Wami, by wspólnie przeżywać te chwile i udziela mi się atmosfera xDDD
miel reklamę z Beckhamem :OO
ciacho z niego
u nas też mogliby takie fajne puszczać, a nie tylko w kółko jakiś Lactovaginal albo Prostamol
hahahahahaha ;))
No, Beckham fajny ;)
I podobają mi się jego tatuaże ;) Dodają mu seksapili ;)
Mimo że nie przepadam za mocno wytatuowanymi facetami
hmmmm, jadą w podróż poślubną już smutni, ale jeszcze w zgodzie
a ja nic nie rozumiem :D
Ayaz: coś tam coś tam, OYKU PROSZĘ, coś tam coś tam
Ayaz na tej stacji benzynowej w sexy dżinsach ;)))
Nie wytrzymałam i zerknęłam trochę ;)))
Też nic nie rozumiem, co w tym samochodzie gadali, że Oyku tak się obraziła
w białej też ładnie wyglądała ;)
Ayaz na disco ;ddd
ps. czy oni muszą non stop żarcie pokazywać jak ja jestem glodna?