PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=684871}

Santa Diabla

2013 - 2014
7,3 312  ocen
7,3 10 1 312
Santa Diabla
powrót do forum serialu Santa Diabla

Czy ktoś coś wie na ten temat??? W przyszłym tygodniu w ramówce nie ma już nowych odcinków .....

ocenił(a) serial na 7
basmata

Ta te to zauważyłem. Dzisiaj zmienili emisje na 10:30 a od poniedziałku nie będzie. I się spóźniłem na dzisiejszy odcinek, bo myślałem, że będzie o 11. Zawsze jak coś jest dobre to kończą dawać. A jak coś jest kiepskie to dają do końca.

dominik1989

UWAGA TO JUŻ OSTATNI TYDZIEŃ Z TELENOWELĄ SANTA DIABLA OD PRZYSZŁEGO TYGODNIA TELENOWELA ZNIKA Z TV PULS ZE WZGLĘDU NA MAŁĄ LICZBĘ WIDZÓW. TO SAMO W NAJBLIŻSZYM CZASIE MOŻE SPOTKAĆ TELENOWELĘ ZA GŁOSEM SERCA.

ocenił(a) serial na 7
Zbuntowany_RBD

Śmieszni są. Dają o godzinie, kiedy ludzi nie ma w domu. I potem się dziwią, że słaba oglądalność. A jakoś nie przeszkadza im, że Niania nie ma oglądalności a w kółko dają. Podobnie było z programem, które na Pulsie prowadziła Cichopek.

dominik1989

Czyli to był program "Twój Puls"

ocenił(a) serial na 7
Zbuntowany_RBD

coś takiego.

ocenił(a) serial na 7
Zbuntowany_RBD

Będzie można gdzieś obejrzeć kolejne odcinki z lektorem ?

dominik1989

Telenowelę tę będzie można dalej oglądać na naszej platformie VOD PlayPuls.pl.

ocenił(a) serial na 7
Zbuntowany_RBD

Mi się wydaje że nie będzie można bo nie jest wklejony 49 odcinek i nie ma odliczanego czasu ile godzin do emisji.

dominik1989

Spokojnie jak pisali to i będzie do poniedziałku jest kupa czasu.

ocenił(a) serial na 7
Zbuntowany_RBD

Już są wklejone 3 odcinki

dominik1989

A no widzisz. Ale za to ja widzie że jesteś fanem tej telci. Ja nie jestem fanem tej telci.

ocenił(a) serial na 7
Zbuntowany_RBD

Dobra telka. I Roberto Mateos dobrze gra czarny charakter. Bo w telenoweli to tak aktor lubią grać albo głównego protagoniste. Albo czarny charakter.Roberto Mateos ostatnio często gra tego złego. Bo już nie te lata hehe.

ocenił(a) serial na 7
Zbuntowany_RBD

Później jak skończę oglądać Santa diable. Obejrzę gdzie jest Elisa, bo jak dawali kiedyś na pulsie to tylko kilka odcinków oglądałem i to nie całe. Jak nie będzie żadnej ciekawej w TV. Teraz końce oglądać dzikie serce, bo już zostało tylko 20 prace odcinków. A wątpię żeby coś dali nowego zamiast niej. Pewnie Kotke przestawią na 17. A nie mam zamiaru jej oglądać, bo znowu jakaś podoba się historia do tego dzikie serce. Ostatnio televisa kiepskie telki robi.

dominik1989

Ja też końce oglądać dzikie serce, i oglądam tą Kotke i Za głosem serca.

dominik1989

A i Imperium miłości.

ocenił(a) serial na 7
Zbuntowany_RBD

Ja się zawiodłem na dzikim sercu bo brakuje tutaj takiego typowego czarnego charakteru.

ocenił(a) serial na 7
Zbuntowany_RBD

na szczęście też wrzucają odcinki na anyfiles to bedę mógł oglądać kiedy chce bo na VOD PlayPuls.pl. odcinki znikają.

dominik1989

O to fajnie choć tyle pozostało z tej teli jednak trochę myślą ci od TV TV Puls jak już kupili ją tą telcie. :D

ocenił(a) serial na 7
Zbuntowany_RBD

Nie chce mi się oglądać w necie poczekam aż parę odcinków minie jak będę miał ochotę to obejrzę. Ale te Dzikie serce ciągną na siłę. Mogli by już skończyć. Od kiedy Miguel umarł to nudy tam są jak nie wiem co. A ten Alfonso to mnie wkurza.

basmata

Niestety SD tylko do piątku, a szkoda, bo to dość ciekawa telka. Został tylko PP.

jagodajulia

Ale gnojki. Czemu oni się tak zachowują. Dają serial w godzinach kiedy ludzie są w pracy albo w szkole i potem zdziwienie że niska oglądalność. Czy tam pracuja idioci?

ewelina84

Królowa serc miała lepsze wyniki, więc pewnie z tego powodu. Przypuszczam, że wiele osób przeczytało jak się skończy i sb ją odpuściło...

jagodajulia

Myślę że gdyby emisja była po południu oglądalność byłaby lepsza, a co oni puszczają popołudniami? 13 posterunek i inne kicze które leciały po 100 razy.

ocenił(a) serial na 9
ewelina84

Puls już tak se w kulki leci że się odechciewa oglądać u nich czegokolwiek . Zamierzam do końca obejrzeć na Pulsie Za głosem serca ( pod warunkiem że i tej telki nie przestaną emitować ) i później nie będę już nigdy więcej nic oglądać na tej stacji .
Według mnie Santa Diabla i Za głosem serca są o wiele ciekawsze niż telki puszczane obecnie na TV4 , lub te przesadnie odgrzewane kotlety na TV Puls Niania itp.

ocenił(a) serial na 10
malga927

Nie potrafię tego zrozumieć... Co za wandale pracują na pulsie ,to muszą być jacyś nienormalni ludzie,po prostu idioci i debile. Tak mnie ten serial zaciekawił,był świetny, może nie tak dobry jak Królowa serc, ale też bardzo dobry. Inne telenowele, które lecą na tv4 czy Za głosem serca są słabsze od tej. Jak można dać serial a potem ją zabrać, przecież na pewno miała swoich zwolenników. No i ten idiotyczny argument, bo za mała oglądalność, Pytam się co za kretyni dają telenowelę o 11, przecież 70% ludzi nie ma w tej chwili w domu, no nie wytrzymam z tymi łajzami, nic już nie obejrzę na tej stacji, niech zbankrutują tego im życze. I jeszcze jedno jak można puszczać w telewizji te ścierwo z Turcji?

ocenił(a) serial na 9
koli_7

Co do tych tureckich seriali to już kwestia gustu . Mnie już sam język turecki denerwuje i nie moge tego słuchać a co dopiero oglądać . Zdaje mi się że latem oglądalność mogła mocno spaś bo kto jak nawet niejest w pracy lub szkole to o godzinie 11 przy tak ładnej pogodzie jaką do niedawna mieliśmy siedzi w domu w wakacje ?

malga927

Mnie też język turecki bardzo denerwował, ale przekonałam się do niego. Teraz nawet go lubię i mi się podoba. I jak dla mnie te seriale są naprawdę fajne i inne od tych latino.

ocenił(a) serial na 10
malga927

Ja jesli ogladam to dopiero wieczorem na komputerze. Za tureckie nigdy sie nie brałam, wolę hiszpańsko języczne. Kiedys ogladalam coś z rodzeństwiem na Pulsie i leciała reklama telki 'Sezon na miłośc". A moja mama z tekstem: że co, co za tytuł? sezon na milosc, co to ma byc , sezon to moze być na ogorki. - Padlam ;)
Teraz mam za soba Krolowa serc - moj faworyt i sledze Sante

koli_7

Może trochę grzeczniej? Oglądałeś jakiś turecki serial? Poza tym nawet jakbyś oglądał licz się ze słowami.

malga927

I tutaj wielki plus ma tv4, bo on (prawie) zawsze wyemituje telkę do końca, nawet jak wyniki ma niższe od zakładanych i dzięki temu człowiek nie obawia się, że telkę w połowie przestaną emitować.

ewelina84

Ja też tak uważam, a tym bardziej w okresie jesiennym i zimowym...

ocenił(a) serial na 7
jagodajulia

Ale dzięki temu że puls to dawał to będzie można obejrzeć w necie po polsku. Anyfiles też wrzuca kolejne odcinki. To dobrze że wrzuca bo wole tam oglądać niż na VOD PlayPuls.pl. bo tam odcinki znikają.

dominik1989

Ale legalnie jest tylko na PP. A jak ktoś nie ma neta to nie oglądnie...

ocenił(a) serial na 7
jagodajulia

To pójdzie to biblioteki. Nie raz widziałem jak ktoś oglądał w bibliotece moda na sukces. Tak tylko,że tam jak przegapisz jakiegoś dnia odcinek to już nie obejrzysz.

dominik1989

U mnie w bibliotece niektóre strony są zablokowane.

ocenił(a) serial na 9
jagodajulia

Ja mam neta ale mam komputer który ma ponad 10 lat i wysiadła w nim karta graficzna a do tak starych komputerów niedostanie się karty graficznej więc musze od męża pożyczać smartfona aby móc dalej oglądać . Jeju ilo on mi się przytym namaródzi , nakomętuje ;)

malga927

Ja im pojechałam troche na ich fb, nawet się nie wysilili na odp tylko wysłąli jakiś swoich popleczników. Odpisali ze godzina to nie wytłumaczenie na niską oglądalność, bo np takie Pielęgniarki na Polsat też leca wcześnie a oglądalność duża. No proszę was, kto ogląda Pielęgniarki, starsze panie na emeryturze? No bo babcia nie oglądnie raczej telenoweli z Telemundo- nie ogarnie jej poprostu.
Odpisali mi tez że łaskawie będą umieszczać odc na swojej stronie które będą dostępne przez 48 godzin, a mnie to akurat nie urządza, bo za kilka dni lecę na 2 tygodniowy urlop, więc zaległości mnie czekają.

ocenił(a) serial na 7
ewelina84

na anyfiles też wrzucają odcinki to tam nadrobisz.

użytkownik usunięty
basmata

Tak, ale można oglądać na stronie internetowej pulsa
dobrze, że chociaż tyle :)