mam ogromną prośbe, nie oglądałam paru odcinków a jak się okazało dość ważnych i umkneło mi kilka wątków, trochę teraz nie rozumiem tej całej sytuacji w serialu, więc czy mogłby mi ktoś odpowiedziec na nastepujące pytania:
1.co sie stało z Milesem?? dlaczego już z nimi nie mieszka??
2.jak doszło do rozstania Sabriny z Harveyem i jak on się dowiedział, że ona jest czarownicą??
3.gdzie jest Josh?? wyjechał??
z góry dziękuje:*
1.Powód odejścia Milesa nie został wyjaśniony w serialu, nie wspomniano o nim ani razu. Myślę jednak, że wraz z ukończeniem collegu wyjechał i rozpoczął pracę.
2.W ostatnim roku szkolnym Sabrina postanowiła podjąć tymczasową pracę i zatrudnić się w kawiarence. Sabrinie bardzo spodobał się pracujący tam Josh. Zaczęła się z nim spotykać, raz nawet opuściła mecz Harveya, by się spotkać z nowym chłopakiem. Dreama, podopieczna Sabriny powiedziała mu, że Sabrina źle sie poczuła, Harvey poszedł sprawdzić co z nią i przyłapał swoją dziewczynę całującą się z Joshem... Z tego co pamiętam chłopak wybaczył czarownicy zdradę. Ona jednak wciąż nie wiedziała kogo kocha bardziej. Za pomocą czarów zorganizowała turniej między dwoma chłopakami. Wygrał go Harvey. W tym samym dniu do Sabriny przyszło jakieś zawiadomienie z rady czarowników. Harvey przyszedł i zapytał "Czy możemy porozmawiać o tym, że jesteś czarownicą?".
O tym zawiadomieniu można usłyszeć w tym filmiku
http://www.youtube.com/watch?v=jnWRVoKYQV4&feature=related
3. W pewnym odcinku Sabrina chcąc by ciocia Hilda znowu była szczęśliwa u boku nowo poznanego mężczyzny i wyszła za mąż, postanowiła, że odda własną miłość, by ją uszczęśliwić. Wtedy podeszło do niej 3. chłopaków: jakiś kelner, Josh i Harvey. Cała trójka powiedziała "Sabrina opuszczamy Cię, bo wyjeżdżamy" i każdy z nich mówił, że gdzieś tam jedzie. Ciocia Zelda oddała swoją postać dorosłą by bratanica mogła żyć w miłości. Dzięki temu Harvey został w Wesbridge, Bostonie. Josha jednak nie było. I podobnie jak z Milesem nie wyjaśniono jego odejścia. Przypuszczam, ze wyjechał do Europy, bo to było jego marzenie.
P.S
O właśnie wyczytałam, że Sabrina przekroczyła chyba limit rzucania i odwracania zaklęć na Harvey'a, więc dowiedział się, ze jest czarownicą i rozstali się.
Spoiler - nie chcesz wiedzieć co się stanie, nie czytaj!
Sabrina i Harvey zejdą się znwou w odcinku "Soul Mates" czyli ostatnim, będzie on w ten czwartek (19.02)