Słodkie kłamstewka (2010-2017)
Słodkie kłamstewka: Sezon 4 Słodkie kłamstewka sezon 4, odcinek 14
odcinek Słodkie kłamstewka (2010-2017)

Słodkie kłamstewka | Who's in the Box?

44m
8,4 1,2 tys. ocen
8,4 10 1 1212
Słodkie kłamstewka
powrót do forum s4e14

odcinek 4x14

ocenił(a) serial na 10

za bardzo zaczęli kręcić...
Teraz sobie wymyslili kolejną grupę dziewczyn.?
I kłamczuchy się nagle o tym dowiedziały...
O Ali było w TV a o tamtej nie?
A Ezra to ten zły? Za bardzo pokazują go jako "A" później okaże się że to nie on. Z drugiej strony
wykształcony facet z dobrej rodziny uczy w takiej "wiosce" przecież bez problemu mógłby
wykonywać zawód gdzie indziej...
Powoli zaczyna mnie to wszystko wk**wiać...
i skończy się tak, że wypiły za dużo w noc zaginięcia, i to był tylko sen...

wszystkiego się już można spodziewać. Nie sądzicie?

UntouchedBoy

Mogę się z Tobą zgodzić. Przez pierwsze dwa sezony oglądałam w napięciu, a gdy dowiedziałam się o Monie to byłam starsznie zaskoczona. Myślałam, że to może koniec ale ostatnie słowa Mony mnie w tym nie przekonały. Potem był trzeci sezon. Przez pewien czas bardzo dobrze mi się go oglądało. Ale później... O zgrozo. Ile to razy miałam skończyc oglądać ten serial i obejrzeć dopiero koniec kiedy ujawnią kim jest A. Jednak nigdy nie mogłam przestać. Myślę też, że moja miłość do Jasona się za tym trzymała. No ale nie ważne, nie o tym mowa. Cały czas są nowe zagadki, tajemncie. A kompletnie zero odpowiedzi. Niektóre rzeczy w ogóle nie trzymają się kupy, tak jak właśnie z tą kolejną grupką dziewczyn. Dlaczego o Ali było głośno a o tamtej dziewczynie nawet nic się nie usłyszało... Coraz częściej denerwuje się przez ten serial, zwłaszcza, że co chwilę robią wielkie przerwy między odcinkami. Oni chyba myślą, że mamy starsznie dużo czasu. Do tego starsznie komplikują i zamiast robić wszystko aby umilić nam oglądanie oni je utrudniają...
Ale co do tego snu nie bardzo mogę się zgodzić, w końcu rzeczywiście się nachlały ale nie zmienia to faktu, że wszystkie wtedy spały. No oprócz Spenc. I z jednej strony fajnie by było gdyby okazało się, że ma bardzo dużo wspólnego z tym zaginięciem Alison.