Ma już ktoś napisy albo wie gdzie są do najnowszego odcinka 2x09 ?
Proszę, piszcie! Bo ja już sobie ściągnęłam odcinek, a wolę obejrzeć z napisami :D
pewnie będą wieczorkiem na napisy24 :D dajmy czas na przetłumaczenie w spokoju :P
mój odcinek już czeka, obejrzałam parę scen, ale cierpliwie czekam na napisy :))))
spokojnie można oglądać bez napisów nawet ze słabą znajomością języka ;) a przynajmniej się go trochę podszkoli
zawsze można 2gi raz potem... ;) ale podziwiam cierpliwość, ja nigdy nie wytrzymuję i wszystko oglądam bez napisów.. ;)
kurde szukam angielskich napisów od godziny, YHM trochę dlugo ich nie ma , czy mi się wydaje?
No zawsze były po 10...
Jak ich w ogóle nie będzie dzisiaj, to... trochę trzeba będzie czekać na polskie.
znalazlam coś takiego http://filelist.pl/pretty-little-liars-sezon-2-napisy-pl,1980.html i jest tam 9 odc, ale żeby pobrać trzeba placić i nie wiem o co chodzi, to napisy czy odcinek ?
Przecież tłumaczę już długo ;)
Wstawię na napisy24 i dam znać tutaj, kiedy już tam będą :)
@hoaxmaker - dziękuję! ;)
youhaveamessage - mam pytanie, może ktoś o to już pytał, ale - w jakim programie tłumaczysz napisy ?
youhaveamessage, jesteś boska! normalnie ozłociłabym Cię gdybym mogła :D
Przy okazji mam pytanko, jak rozplanowałaś tłumaczenie nowego odcinka, ogarniesz to do 16 (wtedy będe czekać przed kompem z niecierpliwością) czy dopiero wieczorkiem się bierzesz za to? ;)
To nie zależy tylko ode mnie, bo nie tłumaczę sama ;)
Ja bym się chyba wyrobiła do 16, ale muszę poczekać na moją "współpracownicę" :D
Jeszcze zrobię korektę potem ale mam nadzieję, że będą szybko.
Tłumaczenie napisów nie jest takie proste jak się wydaje i zabiera dużo czasu :D
Podejrzewam i oddaję pokłon ogarniaczom języka angielskiego gdyż to moja pieta achillesowa...
To nic, śmigam na wykłady i wieczorkiem będę czatować na napisy, miłego tłumaczenia! ;)
dużo Ci jeszcze zostało? na którą mniej więcej będą? do tej 16 się wyrobisz? <3
Nie, chyba się jednak nie wyrobię. Ale podejrzewam, że będą na 18 (ale nic nie obiecuję, żeby nie było) :)