PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=556945}

Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 73 tys. ocen
7,5 10 1 73334
3,0 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

Chodzi mi o to, co takiego mu Ali i dziewczyny zrobiły, że teraz tak je dręczy? W sumie to Ali miała dużo na sumieniu, ale reszta dziewczyn?

HiMarmalade

To pewnie dowiemy się w ostatnim odcinku, ostatniej serii, o ile w ogóle znajdzie się jakieś wytłumaczenie, bo dużo tych "A" jest. Znając życie chodziło o dręczenie, albo zazdrość.

ocenił(a) serial na 8
Camilla3

Myśle że poprostu nie wiemy wszystkiego o bohaterkach.

ocenił(a) serial na 3
HiMarmalade

znając marlenkę i jej poprzednie wymysły równie dobrze może się okazać, że Ali się na kogoś krzywo spojrzała w piaskownicy, a na dziewczyny nie ; )

ocenił(a) serial na 8
milkie_way

Jeździcie tak po niej a inne seriale? Znajoma mówi ze w pamietnikach wampirów okazało się że bohaterka jest zdrajczynią. P{ytam sie od ilu odcinków gra. Od kilku... Żenada. PLL i tak przerasta większosć seriali.

użytkownik usunięty
Wonderlife

W pamietnikach to akurat kazda nowa postac jest zdrajcą, zreszta ten serial od 3 sezonu zrobil sie nudny.

ocenił(a) serial na 8

Niech Lauren Faust weźmie się za robienie tego serialu, jednorożce, pegazy i kucyki ziemne będą podwozić dziewczyny do szkoły xDD

ocenił(a) serial na 3
Wonderlife

przykro mi Wonderlife, ale po prostu tyle razy już nas zawiodła, że inaczej się nie da ; )

Wonderlife

Dokładnie tak jak mówi yoursun - tam każdy nowy jest zdrajcą, twoja koleżanka powinna już to rozgryźć skoro ogląda już 4. sezon TVD :D Nie interesuję się tym serialem zbytnio, ale podobno Julie Plec też nie jest zbyt inteligentna ( taka w stylu Marlenki), słyszałam że ciągle wypuszcza spoilery które po kilku odcinkach okazują się nieprawdą itd.

ocenił(a) serial na 7
Wonderlife

Malenka po prostu dała już wszystkim zbyt wiele powodów do tego zeby po niej jechać. Jak narazie poziom PLL spadał zamiast rosnąć, mowie tu o porównaniu z poziomem sezonu 1.
A co to TVD zgadam sie z YHAM. Sama oglądam TVD i jeżeli oglądało sie dotychczasowe sezony, mozna się juz przyzwyczaić do ciągłych zdrajców. A Julie w sposobie rozwiązywania akcji bardzo ostatnio przypomina Marlene.

ocenił(a) serial na 10
poziomka4

Kevin Williamson powinien się zabrać za TVD :)