Chodzi mi o to, co takiego mu Ali i dziewczyny zrobiły, że teraz tak je dręczy? W sumie to Ali miała dużo na sumieniu, ale reszta dziewczyn?
To pewnie dowiemy się w ostatnim odcinku, ostatniej serii, o ile w ogóle znajdzie się jakieś wytłumaczenie, bo dużo tych "A" jest. Znając życie chodziło o dręczenie, albo zazdrość.
znając marlenkę i jej poprzednie wymysły równie dobrze może się okazać, że Ali się na kogoś krzywo spojrzała w piaskownicy, a na dziewczyny nie ; )
Jeździcie tak po niej a inne seriale? Znajoma mówi ze w pamietnikach wampirów okazało się że bohaterka jest zdrajczynią. P{ytam sie od ilu odcinków gra. Od kilku... Żenada. PLL i tak przerasta większosć seriali.
W pamietnikach to akurat kazda nowa postac jest zdrajcą, zreszta ten serial od 3 sezonu zrobil sie nudny.
Niech Lauren Faust weźmie się za robienie tego serialu, jednorożce, pegazy i kucyki ziemne będą podwozić dziewczyny do szkoły xDD
przykro mi Wonderlife, ale po prostu tyle razy już nas zawiodła, że inaczej się nie da ; )
Dokładnie tak jak mówi yoursun - tam każdy nowy jest zdrajcą, twoja koleżanka powinna już to rozgryźć skoro ogląda już 4. sezon TVD :D Nie interesuję się tym serialem zbytnio, ale podobno Julie Plec też nie jest zbyt inteligentna ( taka w stylu Marlenki), słyszałam że ciągle wypuszcza spoilery które po kilku odcinkach okazują się nieprawdą itd.
Malenka po prostu dała już wszystkim zbyt wiele powodów do tego zeby po niej jechać. Jak narazie poziom PLL spadał zamiast rosnąć, mowie tu o porównaniu z poziomem sezonu 1.
A co to TVD zgadam sie z YHAM. Sama oglądam TVD i jeżeli oglądało sie dotychczasowe sezony, mozna się juz przyzwyczaić do ciągłych zdrajców. A Julie w sposobie rozwiązywania akcji bardzo ostatnio przypomina Marlene.