PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=653801}

Słodka miłość

Dulce amor
2012 - 2013
7,1 50  ocen
7,1 10 1 50
Słodka miłość
powrót do forum serialu Słodka miłość
ocenił(a) serial na 6
cinex2408

Mi jak narazie bardzo się podoba postać Marcosa jest niesamowicie zabawna i sympatyczna. Podoba mi się to że -odwrotnie niż w innych telenowelach odwrócono status głównych bohaterów - czyli bogata panna i biedny szofer. W telkach które do tej pory oglądałam było na odwrót - biedna dziewczyna i bogaty panicz.
Tylko jedno mnie nie pokoji: liczba odcinków - Filmweb pokazuje że w oryginale jest 302 a Tv puls wyemituje 120. Z kąd ta różnica???

malga927

Mam nadzieję że aż tak jej nie okroili.. Ale też słyszałem że w oryginale jeden odcinek to nie około 40min a 30min

ocenił(a) serial na 6
cinex2408

Narazie zapowiada się ciekawie. Wygląda na to że warto oglądać. Oby na koniec nie okazało się że puszczona u nas wersja nie będzie zamocno okrojona i z tego powodu zrobi się bałagan.

ocenił(a) serial na 9
malga927

Ja osobiscie wolę by serial miał mniej odcinków i był ciekawy a nie był przeciągany i co za tym idzie nudnawy

ocenił(a) serial na 6
Ancla

Masz rację. Niestety w wielu serialach tego typu przyciągają odcinki niemiłosiernie pokazują często jakieś fragmenty wiele razy jako wspomnienia. Często ostatnie odcinki to praktycznie ogrzewane urywki serialu składające się z pokazywanych już wcześniej scen i to w większości odcinka a nowe sceny zajmują może 10%.