PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=839071}

Ru-gal

2020 -
6,3 364  oceny
6,3 10 1 364
Ru-gal
powrót do forum serialu Ru-gal

padaka

ocenił(a) serial na 2

Ten serial to wyścig głupoty braku logiki i bezsensowności. Z odcinka na odcinek ilość idiotyzmów którymi kierują się bohaterowie wraz z decyzjami które podejmują wzrasta potęgowo.
Epogeum następuje pod koniec serii - jeszcze takiej dawki kretynizmów dawno nie widziałem.

Serial powinien skończyć po 3 odcinku - 1 kulka w głównego drania zaoszczędziłaby wymyślania durnot którymi rządzi się film.
Jeden z najgłupszych przykładów: zostaje zamordowany człowiek, morderca zostawia kartkę "zabił mnie xxx". Co robi policja w filmie? Nie sprawdza żadnych śladów, odcisków, tylko poszukuje podejrzanego o zabójstwo xxx.

I takimi idiotyzmami zapchana jest cała fabuła.

użytkownik usunięty
szef504

Taa... “epogeum”. XD

ocenił(a) serial na 6
szef504

Szczerze mówiąc, gdyby ten serial był pozbawiony wątków sci-fi i pozostał oddział do walki z gangiem - wyszłoby o wiele lepiej. Wtedy jednak to nie byłaby adaptacja.

ocenił(a) serial na 4
szef504

ja obejrzałam cały sezon... Miałam wrażenie jakbym oglądała jakiś serial z 2000 roku... Tyle idiotyzmów w jednym serialu nie widzialam... W połowie sezonu zaczął zaczesywać grzywkę na jedno oko i był biegającym emo robocopem...