Rozdzielenie (2022)
Rozdzielenie: Sezon 2 Rozdzielenie sezon 2, odcinek 5
odcinek Rozdzielenie (2022)

Rozdzielenie | Koń trojański

Trojan’s Horse 46m
7,5 591  ocen
7,5 10 1 591
Rozdzielenie
powrót do forum s2e5

Jak lubię

ocenił(a) serial na 7

Jak lubię ten serial, tak po tym odcinku mam wrażenie, że twórcy coraz bardziej rozwlekają fabułę.

ocenił(a) serial na 10
Robik557

Poniekad sie zgadzam, poprzedni odcinek byl laniem wody natomiast ten juz byl troche ciekawszy. Mysle, ze im dalej tym bedzie lepiej.

ocenił(a) serial na 7
Oceniamnajgorszefilmy

Coś tam się posuwa do przodu ale jak na tydzień czekania to miernie. Większość rzeczy z tego odcinka wiedzieliśmy już wcześniej. Irv znowu wszedł do budki i zaraz wyszedł, żadnego komentarza o reintegracji Marka. Dylan znalazł mapę ale urwali scenę. Więcej by się chciało.

ocenił(a) serial na 10
Robik557

No ja tak miałem z poprzednim odcinkiem. Tydzień czekania na to co już było wiadomo.

ocenił(a) serial na 10
Oceniamnajgorszefilmy

A z tą mapą dziwnie to zrobili. Zamiast Dylan by wziął te kartke to ja schowal z powrotem.

ocenił(a) serial na 10
Robik557

Nie mógł wziąć mapy bo po pierwsze i tak by jej nie wyniósł a po drugie mark widać nie jest przejęty brakiem Irva więc nie pomógłby mu w szukaniu korytarza. Przynajmniej na ten moment mark żyje w swoim świecie i czuje się oszukany.

ocenił(a) serial na 10
ciuszkitaniexxl

Jakby jej nie wyniósł? To jak irving ją tam wniósł

ocenił(a) serial na 10
Oceniamnajgorszefilmy

nie wniósł, kartka z rysunkiem a potem z opisem była cały czas w Lumon :)

ocenił(a) serial na 10
Robik557

Była ta Pani w jego piwnicy szukająca pamiątek wg mnie do kolejnej reintegracji. Jedna nie wystarczy choć już kaszel marka wskazuje że cośtam zaczyna działać.

Robik557

A no widzisz a dla mnie ten akurat odcinek jako pierwszy najsilniej angażujący w całym tym wtórnym sezonie …

ocenił(a) serial na 9
leo_1

To samo odczułem