PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=39693}

Roswell: W kręgu tajemnic

Roswell
1999 - 2002
7,3 31 tys. ocen
7,3 10 1 30623
6,3 3 krytyków
Roswell: W kręgu tajemnic
powrót do forum serialu Roswell: W kręgu tajemnic

oglądałam ten serial jak leciał kilka lat temu w Polsacie, ale nie mogę sobie przypomnieć zakończenia.. ?

marscheline

Z tego co pamiętam (tez ostatni raz oglądałam parę lat temu na Polsacie)to w ostatnim odcinku było zakończenie szkoły, agenci czaili się na kosmitów a oni wszyscy uciekli. Max i Liz odjechali razem samochodem... Mogę się mylic, ale coś tak mi się kojarzy :)

ocenił(a) serial na 8
calineczka321

hm, ciekawe, nic nie kojarzę, ale dzięki ;p

calineczka321

Z tego co ja pamiętam to wszystcy poza mężem Izabell wyjechali gdzyż ścigali ich agenci (chyba FBI)

ocenił(a) serial na 8
Liz12345

hm, może obejrzę jeszcze raz, żeby odświeżyć sobie pamięć.
ale to dopiero za jakiś czas, na razie mam co oglądać ;p

marscheline

Ja skończyłem oglądać Roswell jakiś tydzień temu, więc chętnie odpowiem na to pytanie :) W ręce agentów wpadła kaseta na której nagrane było jak Isabel używa swoich mocy i w jej pokoju widać 'wir' przedmiotów. Skoro zostali zdemaskowani to musieli uciekać. W dniu zakończenia szkoły wyjechali - Max, Liz, Isabel, Kyle, Maria i Michael. Max i Liz wzięli ślub, po czym cała 6 odjechała samochodem :) Jeszcze było pokazane jak ojciec Liz czyta jej dziennik, który mu dała. Wszystko jest w nim opisane, cała ich historia, a na końcu napisane jest że jak on i matka Liz już go przeczytają, to żeby go spalili na pustyni :) Jeśli masz jeszcze jakieś pytania to pisz :)

ocenił(a) serial na 10
PrzemQ_3

szkoda ze nie nakrecili kolejnej serii filmu bo ja tez jestem w trakcie ogladania własnie jego a serial jest zajebisty jednym słowem pamietam jak goldałam go własnie kiedy w polsacie ale wiecie to było 10lat temu wiec mało co sie pamieta jak było sie dzieciakiem i ogladało sie jedna przez dziesiąte odcinka;]

ocenił(a) serial na 8
gryzeldunia

jedna przez dziesiąte odcinka ? ; >
tzn. ?
bo nie za bardzo rozumiem (;

ocenił(a) serial na 10
gryzeldunia

Pamiętam, że jak pierwszy raz puszczali roswell to robili to w nocy i tak czekałam do północy najpierw oglądając byffy a potem roswell.
Jak to dobrze że teraz odcinki można spokojnie znaleźć w sieci i obejrzeć każdej porze :)

sloncet

Też pamiętam te późne godziny, specjalnie chodziłam spać do babci bo tam mogłam swobodnie oglądać telewizję w nocy. Miłe wspomnienia :)

użytkownik usunięty
carolotta

Nie wie ktoś czy puszczą to jeszcze w telewizji?Bo kiedyś oglądałam ten serial,ale już kompletnie nie wiem o co w nim chodziło.Wiem tylko tyle,że to było o kosmitach itp.Fajnie byłoby go jeszcze obejrzeć ;)