PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=599540}

Rodzinka.pl

2011 - 2020
7,1 113 tys. ocen
7,1 10 1 113009
5,5 15 krytyków
Rodzinka.pl
powrót do forum serialu Rodzinka.pl

;)

ocenił(a) serial na 9

Śmieszy mnie trochę,że ludzie piszą,że Rodzina Zastępcza jest o wiele lepsza [też świetny serial!],a potem krytykują Rodzinkę.pl za brak realizmu ;) Rodzina Zastępcza była bardziej realistyczna? :) Które dzieci są..prawdziwsze? ;) Te wrzeszczące,pyskujące,wyciągające kasę czy te z Rodziny? :)) Pytanie retoryczne ;)

Dla mnie rodzinka.pl przedstawia życie ZDROWEJ I NORMALNEJ polskiej rodziny.I to jest super.Naprawdę,nie przekładajcie wszystkiego na pieniądze,bo źle to o was świadczy.Tę rodzinę od mojej różni tylko to,że nie mieszkam w domu wielorodzinnym i nie robimy zakupów w Almie tylko w Polo Markecie i Lidlu ;) 100 % realizmu!

Młodzi ludzie,uświadomcie to sobie - dzieci to rozgardiasz,wrzask,bałagan,pyskowanie [gdyby wszyscy pyskowali tak jak boscy byłoby naprawdę pięknie],wyciąganie kasy,różnego rodzaju potrzeby w stylu "kup mi nowy telefon" Takie są dzieci,tacy są nastolatkowie - to NORMALNE.

Tak samo jak dobry kontakt z rodzicami,luźne rozmowy.Rodzic powinien być najlepszym przyjacielem dziecka,a nie boską istotą,której trzeba oddawać cześć na każdym kroku i ciągle dziękować,że żyjemy i mamy co jeść ;) Współczuję ludziom,których wychowywali pedanci-cholerycy,ludzie z kompleksami itd.Ale nie miejcie pretensji,że niektórzy są inni i mają trochę inne podejście do wychowania.

A Ci co piszą o "lewackiej propagandzie" - heh.Znam was,aż za dobrze i powiem wam jedno - oby więcej tej propagandy w naszym codziennym życiu,tego sobie i wam życzę ;)

użytkownik usunięty
Einshaew

Każdy ma swój oldschool

użytkownik usunięty
Einshaew

Dla ciebie oldskulem jest chyba kalwi i remi patrząc po postach

:D

nie zapominaj o puszku okruszku!

użytkownik usunięty
Einshaew

http://www.youtube.com/watch?v=lvxhbcMPpeE - pewnie nie raz "densiłeś" pod Funky Filona., to twój oldschool

ty wtedy na chleb "pep!" wołałeś l]

użytkownik usunięty

http://www.youtube.com/watch?v=Hg_dCbZQvpI - to był klasyk w gimnazjum

ty serio rozkminiasz że kawałki wydane 10 lat temu to oldschool? l]

użytkownik usunięty
Einshaew

A kto mówi o oldschoolu? ja mówię tylko, że to był świetny numer

nawiązuję do twojej wypowiedzi o nellym i ja rule, że to "fajne oldschoolowe płytki były" ;]

użytkownik usunięty
Einshaew

No stare, dobre czasy dla mnie. Mój oldschool

użytkownik usunięty

Zresztą ch#j. To temat o Rodzince i kasie, a nie o rapie.
Tak, więc powtórzę rodzina z rodzinki to typowa klasa średnia.

O kasie masz takie samo pojęcie jak o rapie ;]

użytkownik usunięty
Einshaew

No ba, oczywiście ty wiesz najlepiej. W końcu od dziecka na garnuszku bogatych rodziców.

Nie rozumiem twojego zainteresowania hajsem moich rodziców ;]

Myślisz, że jestem taką samą słekową spier*do*li*ną jak ty i żyję na kasie rodziców? Człowieku, ja dociągam do 30ki i od lat sam ogarniam swoje sprawy a ty co dzieciaku? Piszesz, że masz niewiele lat mniej ode mnie a ciągle tylko "sfag, jolo, hasztagggg"? Pogratulować zaradności

użytkownik usunięty
Einshaew

Hehhehe, oprócz nicku nie użyłem chyba jeszcze słowa swag czy yolo #beka z ciebie #a hashtag owszem
Nie żyje na kasie rodziców tępaku.

użytkownik usunięty

To ciebie interesuje hajs innych, choćby Kamila.

bo zapytałem polskąwiejską o wysokość tygodniówki - no ku*rwa faktycznie, nie wiedziałem, że to świadczy o tym, że mam zainteresowania związane z jego hajsem l]

użytkownik usunięty
Einshaew

Z tego co pamiętam ciągle gadałeś o hajsie jego rodziców.

raczej odpowiadałem na jego argumenty w stylu "ja i moja rodzina to jedność więc hajsy moich starych są moimi" ale nie dziwię się, że nie udało ci się tego wynieść z naszej gadki. Twój mózg jest za bardzo słag i nie ogarnia takich kwestii - po prostu zwoje masz tak proste jak daszki w twoich czapkach ;D

Einshaew

podbijam wątek, by odświeżyć naszą "ciekawą dyskusję" l]

użytkownik usunięty
Einshaew

Ciekawe co na to by powiedzieli twoi rodzice, gdyby zobaczyli jak obrażasz innych rodziców.

Na bank nie byliby z tego dumni.

Ale podejrzewam, że gdyby zobaczyli jak cisnę po gówniarzu który "nie lubił patrzeć na biedaków" etc, to raczej przyznaliby mi rację.

Ryba psuje się od głowy a dzieciak - od "wychowania rodziców".

Uważam że moje pociski po starych polskiej wiejskiej były niczym w porównaniu z tym, co ten debil rozsiewał po forach fw, obrażając innych z powodu szkół, prac, pensji itd

użytkownik usunięty
Einshaew

A co cie obchodzą przekonania innych? Ty nie lubisz "bananowców" "słeków", a ktoś inny nie lubi innych typów ludzi.

No tak, propsujmy nowobogackich gówniarzy nie lubiących biedaków, bo "przecież mają do tego prawo".

Nawet nie trzeba tego komentować l]

użytkownik usunięty
Einshaew

Poza tym po ch#ja ciągle wpier#alasz gadki o swoim życiu? Chcesz tutaj dawać przykład dla innych? Czujesz się lepszy?

A czy ja spędzam tutaj forumowiczów i mówię im by usiedli wygodnie i poczytali sobie o moim życiu? WTF?

Piszę o swoich przeżyciach bo ukształtowały we mnie CHARAKTER i kto wie? Może ktoś na tych historyjkach skorzysta? Może jakiś dorosły zainteresuje się swoim dorastającym jolowym słakiem i wyprowadzi go na prostą? You never know?

Nie czuję się lepszy - oczywiście dla ciebie robię wyjątek, bo KAŻDY jest od ciebie lepszy, słeku l]

użytkownik usunięty
Einshaew

No to jak się czujesz ode Mnie lepszy to nara...

Łojoj :( uraziłem śłeka? :D

użytkownik usunięty
Einshaew

ciebie i tak się nie da przekonać, bez sensu na takie tematy dyskutować.

a do czego słek stara się mnie przekonać?

więc?

do czego słek starał się mnie przekonać?

użytkownik usunięty
Einshaew

Szacunku do innych

:D:D:D

a obrażanie ludzi, wyzywanie innych od biedaków to szacunek dla innych?

użytkownik usunięty

Pewnie Kamilowi byłoby miło gdybyś go przeprosił.

i jeszcze przyznał mu rację? :D

użytkownik usunięty
Einshaew

Ale on nikogo konkretnego tymi słowami nie obraził.

na jednym z wątków na którym sobie "uroczo" rozmawialiśmy dołączyła dziewczyna, która skrytykowała mnie za jechanie po polskiejwiejskiej, a jego samego zjechała od góry do dołu.

Pocisnął jej tekstami o tym, że jego "stać" na wyjazd do Francji na ferie, a jej nie, i że otacza się osobami o takim samym stanie konta etc.

więc twój argument jest chybiony l]

Einshaew

a tutaj masz link do tej wypowiedzi

http://www.filmweb.pl/film/Sala+samob%C3%B3jc%C3%B3w-2011-539509/discussion/Nie+ ka%C5%BCdy+kto+jest+bogaty+musi+by%C4%87+z%C5%82y,2336264?page=3

l] l] l]

użytkownik usunięty
Einshaew

Oj chłopak może miał gorszy dzień, zresztą sam napisałeś że został przez nią zjechany od góry do dołu.

:D:D

ta... miał gorszy dzień.

Jak jeszcze na fw była opcja przeglądania wypowiedzi to zrobiłem research jego działalności na "ambitnych" forach typu "Ukryta prawda" "Waraw Shore" i podobnych - myślisz, że mój pocisk wziął się z powietrza? Dzieciak rozbrykał się w obrażaniu innych więc spotkał się z konsekwencją. UKOŚNA KRATKA karma prostytutko!!!

użytkownik usunięty
Einshaew

Tamta laska niepotrzebnie się wtrącała do męskiej rozmowy. To dostała ripostę na jej poziomie...

męska rozmowa? :D

z dzieciakiem który nie ogarnia ile wynosi pensja minimalna, który wierzy że biber zarabia BILIONY dolarów i uważa tych, którzy pracują przed skończeniem 25 lat za przegrywów to MĘSKA rozmowa :D?

pewnie teraz siedzi gdzieś tam, bidulek, zwinięty w pozycję płodową i płacze że:

"chlip! on zwyzywał mnie i moich rodziców tylko dlatego, że mówiłem innym że są biedakami po zawodówkach zarabiających minimalne pensje! ŁEEE! Jak on tak mógł?!"

użytkownik usunięty
Einshaew

Ale ich rodziców nie zwyzywał.

No patrzcie państwo jaki dobry chłopiec! Pociśnie po człowieku pod względem hajsu, edukacji czy znajomych ale po rodzicach? NIGDY! ZUCH NAD ZUCHY! DAWAĆ MU WINCNYJ TYGODNIÓFFKI KURFFA!!! l]

Tak swoją drogą to zastanawia mnie twój zapał w obronie tego śmiecia.

Jeśli robisz to bo uważasz że "ma prawo" do obrażania innych to gratuluję postawy.

użytkownik usunięty
Einshaew

Robię to bo to niejako mój kolega, a sam już się nie obroni.
Zresztą to tylko wątek poboczny. I ty pierwszy o nim napomknąłeś.

no to niezłych masz kolegów.