PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=132771}
6,2 18 tys. ocen
6,2 10 1 18440
6,8 5 krytyków
Rodzina zastępcza plus
powrót do forum serialu Rodzina zastępcza plus

nie mam nic, do tego serialu ale to jest chore że ciągle są powtórki tego serialu , jak nie na zwykłym polsacie to 5 razy dziennie na polsacie 2, jak nie na polsatach to na ATM rozrywka. Zamiast rodziny zastępczej wyemitujcie nie wiem powtórki Miodowych lat, albo 13 posterunku bo te seriale są zapomniane.

kinomanka_13

Ja uwielbiam oglądać Rodzinę Zastępczą( za wyjątkiem późniejszych odcinków z bliźniakami, bez Gabrieli Kownackiej) . Oglądam na Polsat 2, czasem na ATM, a uwielbiam maratony od północy do bodajże 6 rano codziennie na Nickelodeon. Chore dla mnie jest to, że wciąż emitowane są powtórki takich sucharów jak Synowie, Graczykowie i Szpital na Perypetiach(dla mnie to kompletnie nieudane produkcje, denny humor). W ich miejsce faktycznie mogliby emitować Miodowe Lata i 13 Posterunek. Nie wiem czemu wolą dawać gówniane tytuły.

Michal_1987

ja też nic nie mam do tego serialu , ale to skandal , a co do tych bliźniaków masz rację, bo jak była Zosia i Romek, a jak Zosi i Romka nie było i byli Dorota i Wojtek to serial jeszcze trwał, ale bez Kownackiej to serial nie był ten sam, chociaż w roli Anki wyobrażałam też Sławomirę Łozińską (niezapomniana Bronka z daleko od szosy, obecnie Basia Jakubik w Barwach szczęścia).

ocenił(a) serial na 3
Michal_1987

dla mnie najlepsze byly te odcinki jak dzieciaki byly male... jak juz Majka sie wyprowadzila i powstala rodzina zastepcza plus jakos juz tego nie chcialo mi sie ogladac... faktycznie brakuje Miodowych lat...

kinomanka_13

NO WŁAŚNIE ! Z łaski swej Polsat mógłby wyemitować ,,Miodowe lata'' jak to robił kiedyś co rok w wakacje .Właśnie zaczynam pisać do ''Polsatu'' w tej sprawie ,wątpię ,że przeczytają ale można spróbować ! Kto ze mną piszę ?

ocenił(a) serial na 10
DonaldTusk_1957

Mi to nie wadzi.

ocenił(a) serial na 10
kinomanka_13

Chciałeś, masz ;) 13 Posterunek codziennie na Pulsie i Pulsie 2.

Mruck

tak ale to 2 seria a 2 nie znoszę pierwsza była dużo lepsza bo Fronczewski, Lipowska, Pyrkosz ,Boberek świetnie zagrali swoje epizody.

ocenił(a) serial na 9
kinomanka_13

13 posterunek masz na Pulsie,i pulsie 2;D