pewnie przegapiłam, wiec proszę was o pomoc. co się stało z Dorotką i Wojtkiem? Co to za dwaj nowi chłopcy bliźniaki z kręconymi włosami? bardzo mi się oni nie podobają. nie wiem czemu, ale mnie denerwują. jak doszła Dorotka z Wojtkiem to było fajnie choć to nie to samo co Zosia z Romkiem. Ci nowi chłopcy całkowicie nie pasują do rodziny zastępczej :(
Ojciec Dorotki i Wojtka odbył resocjalizacje itd. i znów chciał zajmować się swoimi dziećmi, Dorotka i Wojtek się zgodzili i wrócili do ojca.
Te bliźniaki to dzieci które Kwiatkowskim podrzucił Lesio nei wiem dokładnei dlaczego.
A z tym odejściem Wojtka i Dorotki to był pomysł scenarzysty czy oni sami odeszli z serialu? Nie pojawiają się w nowych odcinkach? Jeśli nie, to szkoda, bo wg mnie bardzo fajnie grali, tylko z początku Dorotka mówiła tak jakby czytała tekst, ale potem to się zmieniło na szczęście.
Co do tych nowych chłopców, to co o nich myślicie? Bo ja jeszcze nie doszedłem do tych odcinków z nimi i czy /rzeczywiście Alutka ma dziecko?? Ktoś ogląda nową serię (bo ponoć leci), jak gra Alutka?? Napiszcie coś proszę o najnowszych odcinkach xD
Mnie te chłopaczki z kręconymi włosami okropnie denerwują. Ciągle się kłócą o byle co, i w ogóle nie pasują do serialu. Co do Alutki i jej dziecka: owszem, był odcinek w którym Alutka urodziła, potem były też dalsze odcinki o tym dziecku, jak się nim zajmuje. Mój brat twierdzi, że córeczka Alutki wyrosła na nastolatkę, ale mi się coś nie chce wierzyć, tym bardziej, że tego odcinka nie widziałam.