PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=132771}
6,2 18 tys. ocen
6,2 10 1 18439
6,8 5 krytyków
Rodzina zastępcza plus
powrót do forum serialu Rodzina zastępcza plus

pewnie przegapiłam, wiec proszę was o pomoc. co się stało z Dorotką i Wojtkiem? Co to za dwaj nowi chłopcy bliźniaki z kręconymi włosami? bardzo mi się oni nie podobają. nie wiem czemu, ale mnie denerwują. jak doszła Dorotka z Wojtkiem to było fajnie choć to nie to samo co Zosia z Romkiem. Ci nowi chłopcy całkowicie nie pasują do rodziny zastępczej :(

LeaMao

Ojciec Dorotki i Wojtka odbył resocjalizacje itd. i znów chciał zajmować się swoimi dziećmi, Dorotka i Wojtek się zgodzili i wrócili do ojca.
Te bliźniaki to dzieci które Kwiatkowskim podrzucił Lesio nei wiem dokładnei dlaczego.

Mormona

A z tym odejściem Wojtka i Dorotki to był pomysł scenarzysty czy oni sami odeszli z serialu? Nie pojawiają się w nowych odcinkach? Jeśli nie, to szkoda, bo wg mnie bardzo fajnie grali, tylko z początku Dorotka mówiła tak jakby czytała tekst, ale potem to się zmieniło na szczęście.

Co do tych nowych chłopców, to co o nich myślicie? Bo ja jeszcze nie doszedłem do tych odcinków z nimi i czy /rzeczywiście Alutka ma dziecko?? Ktoś ogląda nową serię (bo ponoć leci), jak gra Alutka?? Napiszcie coś proszę o najnowszych odcinkach xD

użytkownik usunięty
waligurcha

Mnie te chłopaczki z kręconymi włosami okropnie denerwują. Ciągle się kłócą o byle co, i w ogóle nie pasują do serialu. Co do Alutki i jej dziecka: owszem, był odcinek w którym Alutka urodziła, potem były też dalsze odcinki o tym dziecku, jak się nim zajmuje. Mój brat twierdzi, że córeczka Alutki wyrosła na nastolatkę, ale mi się coś nie chce wierzyć, tym bardziej, że tego odcinka nie widziałam.

waligurcha

Alutka urodziła dziecko w ostatnim odcinku ostatniej serii. Potem zakończono produkcję.