PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=132771}
6,2 18 tys. ocen
6,2 10 1 18439
6,8 5 krytyków
Rodzina zastępcza plus
powrót do forum serialu Rodzina zastępcza plus
ocenił(a) serial na 8
Assurbanipall

Niestety wszystko na to wskazuje. Nawet domy już są wystawione na sprzedaż:
http://otodom.pl/dom-warszawa-wawer-600m2-7-2500000-pln-id4531136.html
http://otodom.pl/dom-warszawa-wawer-330m2-6-1400000-pln-id4531137.html

Assurbanipall

Tak. Ostatni nieodwołalnie. Nie opłacało im się już kręcić, mało osób oglądało, chociaż czemu się dziwić...

użytkownik usunięty
misk0

Według mnie dobrze, że to się już skończyło, bo poziom z odcinka na odcinek był coraz niższy, w porównaniu z tym, co było 10 lat temu, czy mniej.

ocenił(a) serial na 10
Assurbanipall

Ze zdjęć domu Jędruli widać, że dom dziadka Kuby oraz kawiarenka Majki była tak naprawdę w tym samym domu, tylko inaczej urządzone.

PS: Posterunkowy wreszcie awansował na sierżanta, więc w następnych odcinkach nie mogli by już mówić na niego "panie posterunkowy" :)

Assurbanipall

A jak się skończył, było jakieś "zamkniecie" czy po prostu film się urwał?

ocenił(a) serial na 10
Assurbanipall

Serial stracił (w najnowszych odcinkach) swój dawny urok, więc oglądało go coraz mniej osób. Dlatego dalsze odcinki już się nie opłacają, poza tym od dawna nie widzimy pani Ani (Gabrieli Kownackiej) ze względu na poważną chorobę aktorki oraz Zosi i Romka. Mimo wszystko mogliby zorganizować jakieś kulisy tego serialu i pokazać go widzom "od kuchni".

ocenił(a) serial na 8
noname5

Wielka szkoda, że tak się stało, zawsze będę mile wspominał ten serial.

pawelvip6

ja mam inne zdanie bo mi się ten serial własnie zaczął bardziej podobać na samym końcu, nie było Pani Gabrieli i to wielka szkoda, ale mimo wszystko serial trzymał poziom !

ocenił(a) serial na 10
Assurbanipall

A inne seriale np "Samo Życie" mogą mieć ponad tysiąc odcinków. Nie wierzę że to 'badziewie' miało lepszą oglądalność od "Rodziny zastępczej".

ocenił(a) serial na 9
marcinkrak

Uwielbiam ten serial. Jest tak ciepły i mądry, że aż trudno uwierzyć, że jego oglądalność spadała. To świadczy tylko i wyłącznie o poziomie polskich odbiorców. Rekordy oglądalności bije taki chłam w beznadziejnej obsadzie jak "M jak miłość" "Samo życie" "Barwy szczęścia", a genialnie napisana i obsadzona i mistrzowsko zagrana "Rodzina zastępcza" traci widzów. Choć myślę, że Polsat trochę "pomógł" temu spadkowi, ciągle zmieniając godziny emisji serialu.