PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=35405}

Rodzina Soprano

The Sopranos
1999 - 2007
8,5 75 tys. ocen
8,5 10 1 74774
9,6 27 krytyków
Rodzina Soprano
powrót do forum serialu Rodzina Soprano

Witam. CHciałem się zabrać za ten serial ale nie mogę nigdzie znaleźć wersji z polskimi lub
angielskimi napisami. Lektor odpada. Jeśli ktoś może podpowiedzieć gdzie znajdę taką wersję
serialu online to prosze o pomoc. Pozrawiam.

ocenił(a) serial na 9
tomasz065

Piratebay

AgentB

...

ocenił(a) serial na 9
AgentB

No jakbym chciał sobie ściągnąć to bym raczej ogarnąć skąd :) Mi chodzi raczej o odcinki online.

ocenił(a) serial na 9
tomasz065

Piszę ci to jako kilkuletni weteran seansów online ;)

Po upadku kinomaniaka oglądanie w ten sposób seriali to czysty masochizm. Cała reszta stronek to brak intuicyjności, słaba jakość, limity, mikropłatności i tak dalej. Jeśli chcesz tak oglądać 6 sezonów to życzę powodzenia, ściąganie i usuwanie obejrzanych rzeczy jest przynajmniej na dzień dzisiejszy po prostu wygodniejsze.

ocenił(a) serial na 10
tomasz065

Nigdy nie zrozumiem takich pytań. Nawet jak ma się słabe łącze to i tak sezon nie będzie się ściągał rok... Za to dobra jakość, napisy i zero limitów oraz innego syfu. Po obejrzeniu zawsze można usunąć.

tomasz065

Kup sobie dekoder z Cyfrowego Polsatu / może masz?/ ,do abonamentu dokup HBO GO i tam masz wszystkie 6 sezonów z polskimi lektorem ,możesz oglądać 24h/dobę ile Ci się podoba .Popytaj o wszystko w punkcie najlepiej Polsatu. Pozdrawiam i miłego oglądania :)