PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=241008}

Rodzina Serrano

Los Serrano
2003 - 2008
8,0 1,7 tys. ocen
8,0 10 1 1749
Rodzina Serrano
powrót do forum serialu Rodzina Serrano

Tu możecie wpisywać, które momenty według was są najśmieszniejsze lub zacytować śmieszne wypowiedzi bohaterów. Będą to takie miłe wspomnienia.
Do dzieła ;p

Ja zacznę:
1.Uwielbiam akcję kiedy Diego, Santi i Fiti lecą samolotem i zapychają w nim kibelek. I te ich sposoby na odetkanie butem, itd.
2. Raul, który przeprasza i wyznaje miłość Africe w dość nietypowym miejscu - łazience, kiedy ta próbuje się załatwić.
3. Mini zemsta Marcosa i Africi na Raulu i Evie, udawanie,że uprawiają sex.
4. Wierszyk Valdano: "Kiedy widzę Cię rano promienną jak słońce, jestem szczęśliwy jak zające na łące"

Jest tego naprawdę wiele, ale zostawiam też wam coś do napisania :)

ocenił(a) serial na 10
RiDka

Powiem szczerze że niewiele ogladałam Rodziny Serrano. Znaczy od niedana zaczęłam oglądac... Ale pododba mi sie moment ( niewiwem która to jest temporada , ale jakoś daleko w przyszłości) (znalazłam ten film na Youtube). Więc podoba mi się scena w której ,,nowa" żona Diega leży z Tete na leżakach przed domem. Nagle przychodzi Guille i Diego i razem podchodzą do swoich partnerek, gorąco całując je w usta. W tym momencie Guille dopiero skapnął się że obok niego patrzy sie Diego. Diego taka mina ;o. Więc Guille zacierając ślady pocałował w usta ,,nową" żone Diega, a potem samego Diega. Wyglądało to bardzo zabawnie. A w dodatku Tete sie z niego śmiała.

Sory ale niewiem jak nazywa się ta nowa żona Diega. Co przyszła po śmierci Luci.

Justys96

Śmieszny był tekst Raula (w tym odc.kiedy Santi ,Diego i Fiti mieli Z Raulem i Marcosem zdawać egzamin ).Diego w towarzystwie Fitiego mówi do Raula i Marcosa :
Przecież jesteśmy ludźmi!
Rauk wychodząc z kuchni mówi :
-Cześć ludzie !

ocenił(a) serial na 10
sabina2323

Akurat dziś leciał ten odcinek :) ! Uwielbiam rodzinę Serrano, wszystko mi się w niej podoba, ale podobała mi się scena, gdy Lucia poprosiła Carmen aby kupiła jej prezerwatywy.
Akurat tak się złożyło, że babcia i Guille chcieli kupić to samo, w ogóle cały ten odcinek był fajny :)

RiDka

Dużo tam było śmiesznych scen!
Np.bardzo śmieszna była ta zabawa w ''Mumie'' i kiedy Tete rozbiła w kuchni Gille jajko na głowie !

ocenił(a) serial na 10
sabina2323

Dobre było kiedy Raul wchodził przez okno do sypialni Evy i Tete aby przepraszac Africę(czy jakoś tak), a potem ich przylapal Diego bo slyszal hałas...

ocenił(a) serial na 10
pete10

Marcos wraca do domu po pierwszym spotkaniu w domu Raquel cały w skowronkach. Diego do syna:
-chuchnij! - Marcos chucha, a Diego zdziwiony:
-Nie piłeś... (mina Diega mnie powaliła)

ocenił(a) serial na 9
zuz93

Mnie ogólnie powalił odcinek 20 "Sodoma i GomEra";) Jak Diego i Santiago lecieli do Luci. Santi nabrał całą walizę kiełbasy i szynki;-) Później ich policja zatrzymała na lotniku, szynki zarekwirowała a Diega i Santiaga przeszukiwali bardzo dokładnie i dogłębnie;-). No i ogólnie uwielbiam jak Santiago się złości;-) Serial jest znakomity!!

ocenił(a) serial na 8
Davidoff_Novothny

Mnie Diego rozwalił, jak przyszedł naćpany do domu i krzyczał:
"Do Mogambo! Idziemy do Mogambo!"

Jak sobie o tym przypomnę to leje ze śmiechu <LOL>

Jak ja uwielbiam tą rodzinkę ;)

ocenił(a) serial na 10
RiDka

Jaja też były jak Santi zdawał na prawko i ta ostatnia scena odcinka jak ruszał samochodem i sie przekręcił. buhahaha xD

ocenił(a) serial na 7
pete10

Dobre są miny Diega kiedy widzi Markosa i Ewe razem ;]

ocenił(a) serial na 10
mati326

Mina Diego była dobra, a szczególnie reakcja, jak wszedł do pokoju gdy Raul z Marcosem sie w łóżku Evy kotłowali, wtedy co Raul udawał geja. Diego mnie wtedy rozwalił... xD

ocenił(a) serial na 10
pete10

oni w ogóle są cudowni.... :D

ocenił(a) serial na 9
pete10

No ta scena kotłowania się Raula z Marcosem była świetna;-) Diego wpada z rakietką i tłucze chłopaków;-) Do Raula: "Ty sodomito"! hehehe

ocenił(a) serial na 10
RiDka

tak, dokładnie. zgadzam się z Tobą.
"Do Mogambo!" xD
^^
dużo było fajnych scen.
np. akcja Marcosa i Raula, gdy Alex przyszedł do Evy. oni go oblali, a później kazali ściągnąć spodnie. i potem wlazła Eva do pokoju i taki zdziw, że Alex spodni nie ma. a później weszła cała rodzinka i Alex schował się za monitorem i Guille miał taką piłeczkę i mu wpadła pod stół i wtedy: "tato! ona ma całe klejnoty na wierzchu!" myślałam, że padnę!
albo np. to jak Raul miał te rurki i razem z Marcosem i Chukim wsiedli na tem motor, a później się okazało, że to motor ojca Africi,xD. następnie Raul przyszedł do Africi na mały numerek i ściągnął te rurki i zaraz przyszedł ojciec Africi i on okazał się być tym policjantem, co mu motor popsuli i potem Raul się musiał ubierać w łazience xd śmiechowe ^^
to też było fajne XD jak Fiti myślał, że rozmawia z kosmitami i potem wciągnął w to Sanitiago :)) a później się okazało, że to była reklama ^^ xD
podobało mi się też to jak Lourbitas (sory za błąd) miała być zakonnicą i Santiago ratował swą lubą xD i przyszedł z Fitim i Diego i potem przyszła zakonnica i Diego schował się z Santim w szafie, a Fiti pod łóżkiem i Guille ustawił Diegowi na dzwonek orgazm i tel zadzwonił mu akurat, gdy w pokoju była tamta zakonnica ^^ hehee :))
fajne też było jak Candela z Lucią chciały chodzić na jogę, a Santi, Fiti i Diego myśleli, że to jest jakiś mord zbiorowy xD :D hahaha
i z tym psem też pompy były, który miał duzego bzika na punkcie sexu xD :D :D
duuże tego jest xD ale się rozpisałam o_O xD

ocenił(a) serial na 8
RiDka

Śmieszne też było w tedy gdy Fiti myślał, że Lusia go podrywa:)
Co się w tedy działo w windzie jak uwięźli razem;]

ocenił(a) serial na 10
KeJt 09

Jaja też na tym egzaminie, co zdawali Santi Diego Fiti Marcos Raul i Chuki. Diego wpisal Johna wayne'a z filmu, Raul myslał w trakcie egz o muchach a Chuki spał...itp Coraz lepsze brechty z każdym odcinkiem:D:D:D

pete10

Ale najdebeściejszą sceną była ta, gdy Diegon leczył się na bezpłodność siadając wpierw na wiadrze z lodowatą wodą, a następnie mocząc odpowiednie organy we wrzątku! :D :D :D :D

ocenił(a) serial na 10
Serranito

a śmieszne było też jak marcos i raul zrobili kawł alexowi i wzieli mu ubrania i później alex stał za komputerem bez majtek

ocenił(a) serial na 8
nowik97

Fiti i jego angielski, albo czytanie z ruchu warg :D Zawsze wszystko poprzekręca. Albo jak Santi był na basenie i mu gacie spadły (cała dzielnica widziała twoje klejnoty!) :D Albo teksty Diega: Zaraz mnie szlag trafi! Ty zboczeńcu! I nigdy nie zapomnę, jak Diego rozwiązywał zadanie z matematyki: dwa samochody jadą z różną prędkością i kiedy się spotkają. Najpierw ten sen, jak Diego jedzie i obok samochodu biegnie policjant, mówiąc, że Diego przekroczył prędkość :D A potem jeszcze kazał synowi sprawdzić na mapie, w jakiej miejscowości te samochody dokładnie się spotkają, mistrzostwo :D Albo jak Fiti się wkopał, że był przebrany za księdza i miał odprawić mszę, żeby zakonnice wstąpiły do klasztoru. Albo Santi i jego: ,,Lubisz szynkę?" Mnóstwo takich scen można by wymieniać. Mam nadzieję, że niedługo puszczą dalszy ciąg, a nie w kółko te nudne brazylijskie telenowele.

ocenił(a) serial na 10
kamiledi15

Zgadzam się z tobą że puszczają wkółko meksykańskie seriale to jest nudne................ Raul marcos i chuki kradną raukel auto i po tym ich wypadku chuki załatwił się w aucie

ocenił(a) serial na 10
nowik97

A noo, Chuki też agent :D Dobre jaja były jak Santi poszedł na wykłady teorii na prawo jazdy i miał zrobić sztuczne oddychanie. Co on robił z tym manekinem to mistrzowstwo, a Raul z Chukim z niego polewali xD

ocenił(a) serial na 10
RiDka

Według mnie najśmieszniejsza była akcja z szynszylem , xD
wtedy się uśmiałam ,:DD

karolisiakO_o

najlepszy moment to z podglądaniem cycków był to dopiero były jaja.Co Guile wysłał tego w okularach żeby zobaczył balony