PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10073278}
5,9 228  ocen
5,9 10 1 228
Ransom Canyon
powrót do forum serialu Ransom Canyon

Czarni, feministki i LGBT będą się wylewać z ekranu już w 1 sezonie, czy najpierw zachęcą widza do oglądania i wytoczą ciężkie działa dopiero w 2 sezonie?

Krexx

W Yellowstone było tego całkiem mało więc nie wiem czy tu też coś będzie okaże się w praniu

Artur_948

Bo Yellowstone nie było od Netflixa xD

Krexx

Jak na razie, to widać wylewające się łajno... Skąd wy siebie bierzecie? Z pod kamienia? Wyjdź z domu, pozwiedzaj świat, poznaj inne kultury, otwórz się na innych. Świat jest tak bardzo różnorodny i dlatego jest taki piękny.

Corderosa

Dziękuję ci uwierz mi że doceniam świat i jego piękno

Corderosa

Zanim zaczniesz innym radzić cokolwiek, opanuj może ortografię choć na poziomie trzeciej klasy szkoły podstawowej. Będziesz traktowana trochę poważniej.

Corderosa

Akurat Ci poznali świat i wyszli z domu dostrzegają że kultura przybyszy tzw. Inżynierów z czarnego lądu to nie ma żadnego związku z cywilizacją a pokazywanie ich w ciepłym świetle na produkcjach Netflixa robi z tych filmów fantasy bo mało ma wspólnego z rzeczywistością

Corderosa

cala Europa jest zalewana kulturą gówna, więc nie dziękuję, wolę polski(jeszcze) zaścianek

Krexx

Rozumiem Twoje obawy, ale możesz być spokojny chyba : )w serialu  nie znajdziesz nachalnego promowania ideologii czy przesadnego eksponowania tematów takich jak feminizm czy środowiska LGBT. To przede wszystkim westernowa opowieść o rodzinnych konfliktach, miłości i tajemnicach w sercu Teksasu

Krexx

PRZYPUSZCZAM ŻE BEDĄ KONIE GEJE

Reznik

o rajuśku, rzeznik! tatuaże mi puściły! ;-)))))))))))))))))))))))))

Reznik

I kobyły feministki.

Krexx

Zastanawia mnie czy tego typu komentarze mają na celu wywołanie gównoburzy, ot tak aby pogadać bez celu czy może potrzebę zaistnienia gdziekolwiek w sieci. Wszyscy dobrze od zarania netfliksowych dziejów wiedzą że Netflix jest jaki jest i tworzy to co tworzy. Sporo chłamu ale czasem jakieś perełki wypłyną. Jeśli ktoś myśli że tam u steru siedzą miłośnicy LGBT, poplecznicy partii zielonych, wegeterianie, czy feministki prosto z ulicznych manifestacji to zazdroszczę nieświadomości. Tam siedzi ekipa która musi umieć liczyć kasę dla swoich inwestorów i zarabiać gruba kasę. Żeby zarobić muszą sprzedać więc sprzedają to co chodliwe w danych czasach i tyle. Polecam zainteresować się co Netflix tworzył na rynek rosyjski i cała ta misterna układanka o ideologii pryśnie szybciej niż wszystkim się wydaje.

Adam_Bukowski

Co takiego tworzył dla Rosji? Jak w 2021 roku rosyjskie władze wszczęły postępowanie wobec Netflixa pod zarzutem „propagowania nietradycyjnych relacji seksualnych” w treściach dostępnych dla osób poniżej 18. roku życia chodzi o treści propagujące LGBT. To tylko potwierdza

Krexx

Myślę, że to pułapka na homofobów i rasistów, więc dopiero w drugim ;-)

ocenił(a) serial na 10
Krexx

bzdury pitolisz. nie ma niczego z lgbt czy propagowania czarnoskórych. oglądałem cały sezon. jedyne przegięcie to otyłe cheerleaderki na egzaminie. Minka Kelly ładniutka.