PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=743417}
7,3 657  ocen
7,3 10 1 657
Rakudai Kishi no Cavalry
powrót do forum serialu Rakudai Kishi no Cavalry

Drógi sezon

ocenił(a) serial na 10

CZY Ktos Wie kiedy Bendzie 2 sezon Rakudai Kishi Prosze odpowiec

użytkownik usunięty
naza1

język polska trudny

ocenił(a) serial na 10

Nałucz sie polskiego

użytkownik usunięty
naza1

<ironia>

co to znaczy ironia?

ocenił(a) serial na 6
naza1

Za wcześnie na takie informacje dopiero co się skończył sezon 1, ale patrząc na jego popularność i oceny nie powinno być problemów z 2 sezonem :) tyle że nie spodziewałbym się go przed końcem 2016/początkiem 2017

ocenił(a) serial na 7
jojtek12

Proboszcz_120
Ja znalazłem taki komentarz
Daniel Młodziński
2 Sezon będzie w 2016 roku, jest anime pod nazwą "Gakusen Toshi Asterisk" które jest kopią Rakudai i na odwrót, praktycznie różni ich jedynie pod pewnymi względami fabuła ale i tak w obu chodzi o zwycięstwo w turnieju, (możliwe że robie teraz spoiler...) główni bohaterowie zresztą są też podobni... obydwoje z początku wydają się słabi ale po czasie wszystko wskazuje że jest na odwrót, tak samo z głównymi bohaterkami... obydwoje jakby nie patrzeć gustują podczas walki na taktyce "Spal i Wygraj"... w każdym razie oby dwa te anime miały swoją premiere w ten sam dzień więc najpewniej drugi sezon rozpocznie się mniej-więcej w ten sam dzień lub miesiąc co Gakusen Toshi Asterisk, czyli Kwiecień 2016 roku

ocenił(a) serial na 6
Proboszcz_120

Gakusen Toshi Asterisk właśnie się rozpoczyna a Rakudai Kishi no Cavalry wciąż nie zapowiedziano.

ocenił(a) serial na 4
jojtek12

Tylko ,że to anime jest strasznie słabe, a główna bohaterka irytująca, dobrze ze jeszcze nie ogłoszono 2 sezonu, mam nadzieje ,że to nie nastąpi.

ocenił(a) serial na 10
mich145

Idiotyczne podejście... Jeśli ci się nie podoba to nie obejrzysz kolejnego sezonu proste, ale żeby chcieć aby anime nie było dalej produkowane... Żałosne, wiele osób czeka na kolejny sezon z niecierpliwością mimo że szanse są marne. NIE OGLADAJ JAK CI SIE COS NIE PODOBA , PROSTE KOLEGO

ocenił(a) serial na 4
MundDortAnimations

tak było, a potem przyleciał smok. Niezła kopara z ciebie, post sprzed 5 lat komentować, już nawet nie pamiętam o czym to było :)

ocenił(a) serial na 7
naza1

Ja znalazłem taki komentarz
Daniel Młodziński
2 Sezon będzie w 2016 roku, jest anime pod nazwą "Gakusen Toshi Asterisk" które jest kopią Rakudai i na odwrót, praktycznie różni ich jedynie pod pewnymi względami fabuła ale i tak w obu chodzi o zwycięstwo w turnieju, (możliwe że robie teraz spoiler...) główni bohaterowie zresztą są też podobni... obydwoje z początku wydają się słabi ale po czasie wszystko wskazuje że jest na odwrót, tak samo z głównymi bohaterkami... obydwoje jakby nie patrzeć gustują podczas walki na taktyce "Spal i Wygraj"... w każdym razie oby dwa te anime miały swoją premiere w ten sam dzień więc najpewniej drugi sezon rozpocznie się mniej-więcej w ten sam dzień lub miesiąc co Gakusen Toshi Asterisk, czyli Kwiecień 2016 roku