PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=101037}

Queer as Folk

2000 - 2005
7,9 6,9 tys. ocen
7,9 10 1 6853
8,5 4 krytyków
Queer as Folk
powrót do forum serialu Queer as Folk

Muzyka

ocenił(a) serial na 10

Może mi ktoś podać tytuł piosenki, która leci w ostatnim odcinku ostatniego sezonu na sam koniec, kiedy Brian i Michael zaczynają tańczyć i trwa do samego końca. Z góry dziękuje.

ocenił(a) serial na 10
sheming

Chyba chodzi o "Proud" Heather Small. Kawałek ten (swoją drogą bardzo mi przypadł do gustu) pojawia się też na początku serii

ocenił(a) serial na 9
sheming

Jeżeli chodzi Ci o ten chóralny utwór jak Justin jest w szpitalu to jest to "Parce Mihi Domine" Jana Garbarka i The Hilliard Ensemble

ocenił(a) serial na 10
sheming

Dziękuję Ci jeszcze raz kondek9, dokładnie o to mi chodziło. A pojawia się też na początku serii zapewne dlatego, że Mikey mówił do Braiana coś o tym, że to jest "nasza piosenka" ;)

sheming

Wpisz w google queer as folk song list i kliknij w pierwszą stronę. tam masz wyszczególnione praktycznie wszystkie piosenki z opisem, kiedy wystąpiły. :D

ocenił(a) serial na 8
orengada

Ja znalazłam w sieci piosenki z wszystkich sezonów...wersji angielskiej i amerykańskiej. Słucham od 2 tyg.Za następne 2 będę chyba już bezbłędnie kojarzyć piosenki ze scenami z serialu:-) Nie wiem co jest z tą muzyką że tak mnie wzieło... a nawet nie lubię muzyki clubowej.... dziwne. ale polecam wszystkim warto posłuchać.