Kto mi powie dlaczego ta aktorka grajaca glowna bohaterke ma w serialu: biala twarz i szyje natomiast zolte nogi, do tego niebieskie bialka w oczach zamiast bialych, inni tureccy aktorzy nie maja takich cech? Dodam ze nie potrafi w ogole grac, zakladam ze bazowo byla zatrudniona by dzielnie znosic ataki i grac ofiare, jak ma grac cos innego to b. nedznie to wyglada, jej postac ma b. denerwujacy i nijaki charakter, z zalozenia gra postac pieknosci ale niestety ta aktorka w ogole ladna nie jest i ladnych aktorek specjalnie nie ma w tym serialu, juz ladniejsza i z lepszym charakterem jest ta Azerka grajace Narin i nawet ta co podsluch zalozyla u niej, slyszalem ze maja ja wymienic (Ozge Yagiz) to dobrze ale nie wiem jeszcze na kogo :P Generalnie dla mnie serial wyraznie gorszy nawet od Elif (tam np. przynajmniej akcja rozgrywa sie szerzej i sa ciekawiej dobrani aktorzy do postaci) dlatego dziwie sie przyzwoitym ocena bo jest denny do szescianu. Zadnego z tych seriali nie moglbym ogladac live bez mozliwosci przewijania :P
Co do ladnych aktorek to w Kara Sevda bylo ich mnostwo nawet wsrod marginalnych postaci (do tego ta rewia mody robila wrazenie nawet nie trzeba sie nia interesowac :D ), w Elif zwlaszcza w poczatkowej fazie rowniez bylo sporo, w Yemin natomiast nie ma.
Bez przesady główna aktorka jest ładna, tylko dla niej oglądam, bardziej przewijam. Oczywiście tylko jak ją ładnie umalują, bo jak patrzę po instagramie to typowa dziewucha:)
ktora glowna aktorka bo co prawde ja pozniejszych odcinkow nie ogladalem ale zdaje sie byly co najmniej 3 aktorki grajace ta glowna role na co byly narzekania i w sumie moge zgodzic sie ze ta 1 najladniejsza ale nie w moim typie powiedzmy, niemniej tureckie aktorki sa najladniejsze :P
"ładny" to jest pojęcie względne, dla mnie jest najpiękniejszą kobietą na świecie.
a co do jej umiejętności aktorskich to dawno takiej dobrej aktorki nie widziałam, sam spróbuj lepiej a nie innych obrazasz.
Nikogo nie obrazam, to byla moja opinia, jesli juz to chwale inne tureckie aktorki ze sa b. ladne, masz jakies negatywne podejscie ze tak to odbierasz no i calkiem inny gust masz i tyle, ten serial byl w miejsce Kara Sevda i bylem nim mocno rozczarowany ty natomiast oceniles na 10/10 to trudno bysmy sie zgadzali w jego ocenie w komentarzach.