PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=833032}

Przysięga

Yemin
2019 -
5,6 555  ocen
5,6 10 1 555
Przysięga
powrót do forum serialu Przysięga

Kto mi powie dlaczego ta aktorka grajaca glowna bohaterke ma w serialu: biala twarz i szyje natomiast zolte nogi, do tego niebieskie bialka w oczach zamiast bialych, inni tureccy aktorzy nie maja takich cech? Dodam ze nie potrafi w ogole grac, zakladam ze bazowo byla zatrudniona by dzielnie znosic ataki i grac ofiare, jak ma grac cos innego to b. nedznie to wyglada, jej postac ma b. denerwujacy i nijaki charakter, z zalozenia gra postac pieknosci ale niestety ta aktorka w ogole ladna nie jest i ladnych aktorek specjalnie nie ma w tym serialu, juz ladniejsza i z lepszym charakterem jest ta Azerka grajace Narin i nawet ta co podsluch zalozyla u niej, slyszalem ze maja ja wymienic (Ozge Yagiz) to dobrze ale nie wiem jeszcze na kogo :P Generalnie dla mnie serial wyraznie gorszy nawet od Elif (tam np. przynajmniej akcja rozgrywa sie szerzej i sa ciekawiej dobrani aktorzy do postaci) dlatego dziwie sie przyzwoitym ocena bo jest denny do szescianu. Zadnego z tych seriali nie moglbym ogladac live bez mozliwosci przewijania :P

Alamar

Co do ladnych aktorek to w Kara Sevda bylo ich mnostwo nawet wsrod marginalnych postaci (do tego ta rewia mody robila wrazenie nawet nie trzeba sie nia interesowac :D ), w Elif zwlaszcza w poczatkowej fazie rowniez bylo sporo, w Yemin natomiast nie ma.

Alamar

Bez przesady główna aktorka jest ładna, tylko dla niej oglądam, bardziej przewijam. Oczywiście tylko jak ją ładnie umalują, bo jak patrzę po instagramie to typowa dziewucha:)

Bartosz_Brzozowski_fw

ktora glowna aktorka bo co prawde ja pozniejszych odcinkow nie ogladalem ale zdaje sie byly co najmniej 3 aktorki grajace ta glowna role na co byly narzekania i w sumie moge zgodzic sie ze ta 1 najladniejsza ale nie w moim typie powiedzmy, niemniej tureckie aktorki sa najladniejsze :P

ocenił(a) serial na 10
Alamar

"ładny" to jest pojęcie względne, dla mnie jest najpiękniejszą kobietą na świecie.

ocenił(a) serial na 10
Alamar

a co do jej umiejętności aktorskich to dawno takiej dobrej aktorki nie widziałam, sam spróbuj lepiej a nie innych obrazasz.

Xero_3

Nikogo nie obrazam, to byla moja opinia, jesli juz to chwale inne tureckie aktorki ze sa b. ladne, masz jakies negatywne podejscie ze tak to odbierasz no i calkiem inny gust masz i tyle, ten serial byl w miejsce Kara Sevda i bylem nim mocno rozczarowany ty natomiast oceniles na 10/10 to trudno bysmy sie zgadzali w jego ocenie w komentarzach.