PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=33993}

Przyjaciele

Friends
1994 - 2004
8,3 351 tys. ocen
8,3 10 1 351137
8,5 41 krytyków
Przyjaciele
powrót do forum serialu Przyjaciele

Zabawa cz 5 :D

ocenił(a) serial na 10

No to dalej jedziemy... :D

użytkownik usunięty
mycha213

nie pamietam dokladnie sytuacji ale joey mowil cos chandlerowi o jakiejs dziewczynie w niezbyt dobrym kontekscie a chandler go zapytal "czy nie wrociles z obiema do domu?? " cos takiego bylo :P

ocenił(a) serial na 9

Tak dokladnie, jak tez myslalam o tej samej sytuacji co Doma. To bylo chyba jak Chandler byl smutny bo zerwal z Janice i widzial Ich na lyzwach a na to Joey ze tez byl smutny jak zobaczyl na ulicy jakas tam laske co z nia zerwal i ze stala i gadala z kolezanka a Chandler na to ze to nie to samo i czy On przypadniem nie przespal sie z nimi obiema a Joey na to ze kazdy pretekst jest dobry zeby sie tym pochwalic:):);)

ocenił(a) serial na 10
myszowatek81

O właśnie, to jest ta moja 1 sytuacja :D Ciekawe czy jeszcze coś było :D

ocenił(a) serial na 10
mycha213

"...closeness shmoseness, there three of us for crying out loud..." <lol>
byl jeszcze slynny niedoszly trojkat z chandlerem i dziewczyna z ksero hehe, i w "what could have been" jak ross pytal, czy joey byl w trojkacie, ten zdawal sie byc obeznany w temacie

prosze podac 2 wykonania utworu " ground control to major tom" - kto, gdzie, kiedy?

ocenił(a) serial na 9
satie333

Ja tylko znam wykonanie Joey'a jak spiewal to Phoebe w taxi kiedy wracali z Vegas ale kto jeszcze (oprocz Davida Bovie i U2)nie mam pojecia!!!!

myszowatek81

Chandler to śpiewał :) tylko nie pamiętam przy jakiej okazji :)

ocenił(a) serial na 9
Mcin

Masz racje Marcin Chandler to spiewal kiedy przyjechala babcia Joey'a i ogladali film z ktorego Go wycieli a Joey nagral swoja wersje a kiedy ona sie skonczyla wtedy zaczal sie inny "film" z Chandlerem spiewajacym do jakiejs statuetki. Byla beka bo Joey powiedzial ze to zapowiedz nastepnego odcinka na co Phoebe ze koniecznie musi go zobaczyc!!!:):)

myszowatek81

taaak, to było to :) A Chandler czasem w tym filmie to nie miał zaraz się kochać z Monicą? :)

ocenił(a) serial na 9
Mcin

Nie, tam tylko On spiewa - tak apropos do gumowego kaczora, Sprawdzilam to szybko na Youtube:):)

ocenił(a) serial na 10
myszowatek81

dokładnie :)) wersja chandlera the best !

ocenił(a) serial na 9
satie333

No to nastepne...Kiedy Friendsi musieli..."Stick to the plan - always stick to the plan":):):)?????

myszowatek81

Myszowata, a Ty już kupiłaś sobie tę wersję kolekcjonerską?

myszowatek81

To zdanie powiedział Ross kiedy Tag kupił Rachel na urodziny hulajnogę ( której nie było na liście prezentów )

AdrienneAlice

Ile razy i w jakich sytuacjach pojawia się we Friendsach piosenka "Bad bad Leroy Brown"?

ocenił(a) serial na 10
Mcin

ja kojarze tylko 1 odc new year's resolutions, jak phoebe uczyla joey'ego grac na gitarze i sie wkurzyla. powiedziala, zeby nie przychodzil z placzem, jak wszyscy beda mieli dosc jego " bad bad leroy brown". wtedy wchodzi rachel i nuci " baddest man in the whole damn town" a phoebe- fine! take his side!

nie wiem, czy to pelna odpowiedz, wiec nie zadaje pytania

satie333

To jedna z odpowiedzi. Poczekamy czy ktoś da drugą :)

Mcin

I jeszcze dodatkowe pytanie ;) Kiedy pada zdanie "We will meet at the checkout counter."?

ocenił(a) serial na 9
Mcin

Tak, tak kupilam:) Ja nie mam kompletnie pojecie kto jeszcze to spiewal ale wiem ze Phoebie miala sie spotkac z babcia przy kasie ale babcia tylko wziela jogurt i umarla:)I wtedy Phoebe wypowiedziala to zdanie w formie metafory...ze jeszcze sie sie spotkaja:)

myszowatek81

No daj spokój, w Tobie była ostatnia nadzieja ;) Richard to śpiewał pod prysznicem. Nawet była scena z tym jak się pytał Moniki czy on był "baddest" czy "fattest" man in town :)
Dobra, ktoś zadaje.

ocenił(a) serial na 10
Mcin

aaaa faktycznie <głupek>

kiedy rachel byla podobna do cioci muriel?

ocenił(a) serial na 9
satie333

Kiedy przegladala sie w lustrze w Vegas...z wasami i broda narysowanymi markerem przez Ross'a:):)
Znowu pytanie o odglos paszczowy...kto i kiedy i dlaczego powiedzial JAUZA???????????

ocenił(a) serial na 10
myszowatek81

ross jak rachel po zerwaniu sie przy nim przebierala i chyba joey jak zobaczyl jak rachel karmi piersia?

ocenił(a) serial na 9
satie333

Tak dokladnie...pytano!!!!

ocenił(a) serial na 10
myszowatek81

ok to znowu muzyczne, taki kawalek- "blow your mind" eve - okolicznosci

ocenił(a) serial na 9
satie333

To chyba bedzie jak Monika zrobila Chandlerowi striptis bo wczesniej zamiast striptiserki "zamowila" mu bezwiednie dziwke:):)

ocenił(a) serial na 10
myszowatek81

very good:))))

masz pytanko? bo jak nie to ja mam :P

ocenił(a) serial na 9
satie333

No to dawaj:)

ocenił(a) serial na 10
myszowatek81

prosze podac 2 sytuacje, w których po 2 osoby naraz wystepuja w szlafrokach

satie333

Chandler i Joey w pokoju hotelowym w Londynie

ocenił(a) serial na 10
Mcin

ooo czyli tak jak myslalam jest wiecej niz 2...., akurat mialam inne na mysli- ale pozostaje jeszcze jedna w takim razie

ocenił(a) serial na 9
satie333

Ok to bedzie kiedy Monika i Chandler wychodzili z lazienki do Rachel ktora podgladala u Rossa w domu Jill (a Oni sie smarowali mascia na przeziebienie) a druga jak Richard spotkal sie z Rossem w lazience bo szli po gumki...czy cos tam:):)

myszowatek81

Cholera, ja to pomylilem cos :) Nie zwracajcie uwagi na to co napisalem ;)

ocenił(a) serial na 10
Mcin

ale zamotka- chodzilo mi o ta wlasnie z monika i chandlerem i jeszcze jak byla impreza na dachu. dobra niech ktos teraz zada

ocenił(a) serial na 9
Mcin

Moze pomyliles dwie osoby razem w lazience:DDDDDDDDDDDDD??

myszowatek81

Taaaak, o łazienke mi chodziło ;) Zmęczony jestem, ciężki dzień no i piątek 13-stego ;)

Mcin

Sipowitz - kto to był? :)

ocenił(a) serial na 9
Mcin

To byl partner Phoebie kiedy pracowala w policji, ktory zostal zastrzelony:DDDDDDDDDDDDDDD lololo...

myszowatek81

eeeeeeeeeeee ZONK! :) Jego partner został zastrzelony :)

ocenił(a) serial na 9
Mcin

Ojj tam ale wiadomo o co biega:):):)

mycha213

nie ma pytania ? to ja zadam. ;)

Co przeszkadzało Monice w Rachel, a Rachel w Monice ? (Przeprowadza Rach)

ocenił(a) serial na 9
Leighton

Pozwole sobie wkleic moja odpowiedz na to pytanie z czesci 4:):):PPPP
Pierwsza zaczela Rachel, ze Monika nie pozwala Jej ruszac dlugopisu przy telefonie. Potem Monika ze nigdy nie dostaje wiadomosci (kto dzwonil itd)i musi je odczytywac z reki Rachel, lezacej na kanapie. Znowu Rachel ze te wiadomosci i tak sa tylko od Chandlera albo jej mamy, albo od jej mamy lub Chandlera. I znowu Rachel ze nie bedzie tesknic bo Monika myje kibel 17 razy dziennie nawet jak ktos tam jest, na co Monika: "Och jestem Rachel i czy ten sweter jest wystarczajaco obcisly??? Ide go wypraci skurczyc" I znowu Rachel: "Jestem Monika i nie dostaje wiadomosci od zadnych interesujacych osob, wogole" I znowu Monika: "Jestem Rachel - kocham Ross'a, nienawidze Ross'a, kocham Ross'a - nienawidze Ross'a" I na koniec Rachel ze Monika nie moze sobie znalezc chlopaka to moze stanac w hollu i przespac sie z kazdym napotkanym facetem. To by bylo w skrocie...:):):)..no moze przesadzilam z tym skrotem!!! I GOTOWE:)

ocenił(a) serial na 10
myszowatek81

No to może skorzystam i zadam ;)

Ile pkt dostał Ross na maturze, i wg kogo? ;)

Myszowata jak tam Przyjaciele?? Warci byli??;)

ocenił(a) serial na 9
mycha213

Spoko bo dotychczas mialam "crappy" wersje!!! Doslownie kazdy jeden odcinek i kazda scena zawiera cos czego niegdy nie widzialam a pozatym to pelno kometarzy, zabawy jak nasza, gagow itp...wiec warto:):)
Ross powiedzial 1450 ptk a Monika ze 1250:)

myszowatek81

Jakie "zawbawy jak nasza"? :) Co to większej ilości scen, żartów i min to się zgadzam :) Chociaż nie wiem, która z "nowych" scen mi się najbardziej podobała. Jedną z fajniejszych było jak Joey uczył się palić papierosy i potem "pstrzyknął" nim na kanapę ;) czego w normalnym odcinku nie było.

ocenił(a) serial na 9
Mcin

No pytania i odpowiedzi!!! Naprzyklad jest jeden quiz stylizowany na gre Bamboozled - krecisz kolem, dostajesz punkty, przechodzisz pod drabina szczescia albo dostajesz karte "Hungry Monkey":):) Takie pytania i odpowiedzi sa tak co 2ga-3ia plyta a pytania sa latwe (to chyba przez ten trening tutaj):DDD!!

myszowatek81

Aaaa w sensie, że takie multimedialne :) Już rozumiem. A dużo takie coś zajmuje? Mogłabyś taką jedną grę na maila podesłać spakowaną rar'em np.?

Mcin

a ile dalas za tych friendsow ? mysle nad kupnem, ale nie wiem ile kosztuje. xd

ocenił(a) serial na 9
Leighton

Ostatnio na Allegro ludzie ta kolekcje sprzedaja za 280 - 330zl wiec chyba to niekoniecznie drogo!!!! Ja dalam za swoja 38funtow.

Marcin jezeli uda sie cos z tym zrobic to spoko przesle ale to nie ja bede robic bo nie mam o tym bladego pojecia wiec nie obiecuje ze to bedzie zaraz...w sensie kilku dni:):)Pozdrawiam

myszowatek81

Te co są na allegro sa sprowadzone z UK :) tylko z angielskimi napisami. Mnie to osobiście nie przeszkadza, ale komuś może.

PS.Dobrze Mysza, będę czekał cierpliwie :)

użytkownik usunięty
Mcin

to chyba nie ten watek :/ tu miala byc zabawa ;)