PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=33993}

Przyjaciele

Friends
1994 - 2004
8,3 351 tys. ocen
8,3 10 1 351088
8,5 41 krytyków
Przyjaciele
powrót do forum serialu Przyjaciele

Witam :) Jaki jest wasz ulubiony bohater ? Mój zdecydowanie Joe a z dziewczyn to Monica i dodałbym jeszcze Chandlera ale ogólnie to Joe i Monica. A jaki wasz(żeński i męski) ?

Lecho1523

Chandler i Phoebe

ocenił(a) serial na 10
Lecho1523

Baaaardzo trudno okreslic.
W pierwszych sezonach uwielbiam Chandlera i Joey'a, później genialny jest Ross. W efekcie wszystkich lubie na równi, każdy ma swoje mega śmieszne momenty i teksty.
Z dziewczyn pozytywnie walnieta jest Phoebe i za to ją cenie ;DD Rachel i Monica momentami strasznie irytujące, ale tez nie mozna im odmowic swietnych akcji xD

Suma sumrum - chyba nie mam jednego, ulubionego Przyjaciela:D

użytkownik usunięty
Lecho1523

Ogólnie wszystkich głównych bohaterów lubię ale najbardziej z chłopców Joego ,Chndler Ross też ale mniej z dziewczyn wszystkie trzy ale najbardziej Monice(aktorka zawsze mi się podobała) choć Rachel też była fajna ale Phoebe miała najlepsze teksty.

ocenił(a) serial na 10
Lecho1523

Chandler i Monica

ocenił(a) serial na 10
Lecho1523

Jeżeli chodzi o facetów, to nie mam problemu - Chandler, ale gdyby znów nie było Joe'go to nie było by to samo... Ross najmniej.
Dziewczyny, nie wiem, chyba wszystkie równo :D

ocenił(a) serial na 9
sailor_2011

ja najbardziej Chandlera i Monice. Najbardziej mnie irytuje Phoebe , nie wiem czego

ocenił(a) serial na 10
Lecho1523

Z chłopców oczywiście Chandler. Nie ma sobie równych :) Ale gdyby nie Joe, Ross i dziewczyny to Chandler nie miałby komu odpowiadać w tak sarkastyczny sposób :D Z płcią żeńską mam większy problem, bo każda mnie po trochu irytuje, a w niektórych momentach aż uwielbiam. Ale jakbym miała wybierać to chyba Monica, choć denerwują mnie w niej te cechy, które sama posiadam :D

Lecho1523

Ja zmieniam, na Rossa(potem Chandler, a Joey już na końcu), Monica bez zmian :)

ocenił(a) serial na 10
Lecho1523

Czemu taka radykalna zmiana co do Joey`a? Chandler moje serce podbił już w dzieciństwie i nigdy bym nie zmieniła swojego faworyta :)

lma

Ta zmiana już nastąpiła dawno, niedługo po założeniu tego tematu, po prostu wtedy o tym nie napisałem.