Witam :) Jaki jest wasz ulubiony bohater ? Mój zdecydowanie Joe a z dziewczyn to Monica i dodałbym jeszcze Chandlera ale ogólnie to Joe i Monica. A jaki wasz(żeński i męski) ?
Baaaardzo trudno okreslic.
W pierwszych sezonach uwielbiam Chandlera i Joey'a, później genialny jest Ross. W efekcie wszystkich lubie na równi, każdy ma swoje mega śmieszne momenty i teksty.
Z dziewczyn pozytywnie walnieta jest Phoebe i za to ją cenie ;DD Rachel i Monica momentami strasznie irytujące, ale tez nie mozna im odmowic swietnych akcji xD
Suma sumrum - chyba nie mam jednego, ulubionego Przyjaciela:D
Ogólnie wszystkich głównych bohaterów lubię ale najbardziej z chłopców Joego ,Chndler Ross też ale mniej z dziewczyn wszystkie trzy ale najbardziej Monice(aktorka zawsze mi się podobała) choć Rachel też była fajna ale Phoebe miała najlepsze teksty.
Jeżeli chodzi o facetów, to nie mam problemu - Chandler, ale gdyby znów nie było Joe'go to nie było by to samo... Ross najmniej.
Dziewczyny, nie wiem, chyba wszystkie równo :D
ja najbardziej Chandlera i Monice. Najbardziej mnie irytuje Phoebe , nie wiem czego
Z chłopców oczywiście Chandler. Nie ma sobie równych :) Ale gdyby nie Joe, Ross i dziewczyny to Chandler nie miałby komu odpowiadać w tak sarkastyczny sposób :D Z płcią żeńską mam większy problem, bo każda mnie po trochu irytuje, a w niektórych momentach aż uwielbiam. Ale jakbym miała wybierać to chyba Monica, choć denerwują mnie w niej te cechy, które sama posiadam :D
Czemu taka radykalna zmiana co do Joey`a? Chandler moje serce podbił już w dzieciństwie i nigdy bym nie zmieniła swojego faworyta :)