Czy jest wydanie na dvd z lektorem? Według danych na stronie empiku tak, tymczasem dostałam ostatnio pierwszy sezon i lektora brak. Czy ktoś wie coś na ten temat?
Jeśli kupione w Emipku i pisze na pudełku, że z lektorem, to pewnie z lektorem. Jeśli odtwarzasz na TV przez DvD poszukaj opcji włączenia lektora, jeśli na kompie może robisz to złym programem, nie przeznaczonym do odtwarzania płyt DvD...
Na koniec zostaje opcja niedziałającego lektora.. w Empicu poproś o wymianę płyty z powodu uszkodzenia.
Byłem dziś w Empicu, były dvd z Friendsami ale ŻADNA z części nie miała polskiego lektora... Chyba musisz następnym razem lepiej popatrzeć co kupujesz.
Ja dostałam ją w prezencie:) na pudełku widziałam, że nie ma polskiego lektora, tylko nieco mnie zdziwiło, bo na stronie Empiku było napisane, że jest;) ale to pewnie jakiś błąd, bo właśnie mi się wydawało, że na żadnym dvd lektora nie ma. Mnie to osobiście nie przeszkadza, myślałam raczej o młodszej części rodziny, dla której lektor by się przydał. Dzięki za pomoc;)
Firends z lektorem ???? Tragedia !!!! Całe piękno oryginalności znika. Po co lektor skoro są napisy ???? Z dwojga złego to dubbing który Polska ma jeden z lepszych na świecie.
No chyba że lektor jest rzeczywiście potrzebny bo np osoba jest niewidomo a nie musi znać angelskiego wtedy pełne zrozumienie z mojej strony. Jako maniak friends napiszę że nie ma w Polsce wydania DVD z lektorem. Ewentualnie tvn7 puszcza chyba z lektorem.