Zastanawia mnie gdzie podziała się Emma w kilku ostatnich odcinkach... możliwe że coś przeoczyłam, ale Rachel wyjeżdżała i nie miała jej ze sobą, Ross też jej nie miał, więc gdzie była? Rachel nawet się z nią nie pożegnała... wyglądało to tak jakby scenarzystom nagle przestała być potrzebna...
jesli ogladalas kilka ostatnich odcinkow to faktycznie cos przeoczylas. proponuje obejrzec jeszcze raz zamiast zakladac nowego tematu na forum
pozdrawiam.
A dlaczego zabraniasz zakładać nowego tematu na forum? Może koleżance nie
chciało się jeszcze raz obejrzeć, więc prosi innych o pomoc :)
dzięki;) jak będę miała okazję to obejrze jeszcze raz żeby nie było, i przepraszam w takim razie za zakładanie niepotrzebnego tematu, po prostu chciałam wiedzieć a nie mam takich przywilejów żeby oglądać kiedy chce gdyż nie posiadam wszystkich odcinków... dziwne jest dla mnie dlaczego Ross pozwolił Emmie na wyjazd z Rachel, przecież nie miałby z córką praktycznie żadnego kontaktu;/
Bardziej zastanawiające jest to, gdzie podział się Ben albo raczej dlaczego Ross zapomniał o nim po tym jak urodziła się Emma? ;) Ostatni raz pojawił się w sezonie 8, a potem już tylko bardzo rzadko Ross o nim wspominał.