Czy znacie jakie utwory przewijają się przez 'Przepis na życie'?
Mi się bardzo podoba muzyka z tego serialu:)
B.o.B - I'll Be In The Sky
Electro Swing Lady - Give Me A Dream (Doc-Terry's Extended Mix)
Oceana - As Sweet As You
pickford95 - dziękuję uprzejmie :))
tigeraga - może chodzi Ci o Parova Stelar'a ?
Robert J. Walsh - A Lot Like Being In Love
Robert J. Walsh - Let My Heart Do The Talking
Laetitia Frenod - Be Yourself
Ronald Dunlap &Scott Nickoley & Stephen Lang - So Much Love
Brian Wayy - True Love's Waiting
Jose Le Gall & Richard Charest - Gonna Be With You
Ja również poszukuję piosenki końcowej i bardzo mi na niej zależy, jakby ktoś może znał tytuł było by świetnie :)
Zgadzam się co do tego tematu. Bardzo spodobała mi się muzyka w serialu. Świetna robota twórców! Gratulacje.. nareszcie coś w dobrym stylu
Zna ktoś może tytuł piosenki, która leciała w 13 odcinku, podczas, gdy Anka jeździła, szukała i wspominała Jerzego?
taka wolna, śpiewa kobieta, wiele różnych głosów, klasyczna ? i nie wiem czemu, ale skądś ją kojarzę.. wydaje mi się, że z jakiejś reklamy.
Wiecie co nikomu niczego nie chce się poszukać i potem sto razy pytacie sie o to samo, zakładacie nowe tematy itd itp.. Chcę zauważyć, że wujek Google jest bardzo pomocny, wystarczy troche poszperać . Niżej link do strony z muzyką do Przepisu... (znaleziony przy pomocy w/w)
http://muzykazreklam.pl/t18344.html
Chcę zauważyć, że 2 dni temu zaczęłam od szukania przez google, ale znaleźć nie mogłam, więc udałam się tutaj. Teraz pewnie bym znalazła, ale wtedy nigdzie nic nie było.
Kończąc ten temat chcę zauważyć, że powyższy link figuruje w moich ulubionych co najmniej od tygodnia albo dłużej...... Po namyśle stwierdzam,że jednak dłużej :) Szukałam piosenki z końcówki odc. 11 .