PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=229794}
8,5 20  ocen
8,5 10 1 20
Princess Sheherazade
powrót do forum serialu Princess Sheherazade

To była super bajka, szkoda, że już jej nie ma :/

gumonek

Czy ona nie leciała lata temu na TELE5?

pawelecki96

No dokładnie, co niedziele jeśli dobrze pamiętam :)

gumonek

A nie codziennie wieczorem? Bo ja pamiętam, że bajki na tele5 to była moja alternatywa dla dobranocek z "jedynki" :p TVP nie zawsze dawała bajki, które chciałoby się oglądać, a w tele5 była Sheherezade albo Nera i zawsze było ok. :) Swoją drogą to jakaś paranoja, żeby w Internecie nie było tych kreskówek online :/ Nera jest tylko po rosyjsku, a Sherezade w ogóle nie znalazłem :(

pawelecki96

Może, ale pamiętam, że potem chodziła tylko w niedziele, bo jak się kończyła to jechaliśmy z rodzicami na zakupy :D z Sheherezady znalazłem to http://www.youtube.com/watch?v=uv6Or0yajkQ :) poza tym można ją kupić na DVD tylko, że jest po francusku :)

gumonek

Też tyle znalazłem, ale całych odcinków nie ma. Francuskiego nie znam, więc na DVD się nie skuszę :p Pozostaje tylko powspominać... i pluć sobie w brodę, że się na VHS nie nagrywało.

pawelecki96

Dokładnie. Człowiek nagrywał Dragon Balla, Gumisie, Smerfy, Asteriksy, Martina Tajemniczego, a to wszystko jest tak popularne, że ktoś inny to już wrzucił i to w kilka razy lepszej jakości niż moje VHS :). Pech chciał tak, a nie inaczej...

vegeta391

Martina Tajemniczego też znasz? Widać, że jesteśmy z jednego pokolenia xD

pawelecki96

Nazwałbym siebie pokolenie kanałów:
RTL7, TVN (bajkowe kino), Puls, MimiMax-ZigZap, Hyper, Polsat, Polonia 1, Tele5, SuperRTL, RTL2, KabelEins, TVP1, TVP2 i jeszcze wybiórczo MiniMini.
Jakby co, to jestem rocznik 94.
Jak tak pomyśleć, to byłem strasznym maniakiem telewzji-kreskówek :), śmiać się chce, bo teraz w ogóle nawet nie włączam telewizora...

vegeta391

Rocznik 96 :) W większości te kanały, które podałeś, tak samo za dzieciaka oglądałem coś cały czas, a teraz to telewizor robi mi głównie za monitor pod konsolę xD

pawelecki96

No dokładnie,kpina:-)Do ,,Nery..." to w ogóle zrobili dubbing ale tylko na TVP2 został on wyemitowany.A piosenka czołowkowa była prześliczna:-)

ocenił(a) serial na 10
gumonek

Najgorsze jest to, ze nigdzie nie mozna jej obejrzec, na yt jesttylko po francusku. Gdyby byla po angielsku, to jeszcze pol biedy..
Dziwie sie, bo przeciez Tele5 ja emitowalo, gdzies to powinnobyc...

rodzyna132

To było jakoś w 2003 roku