PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=508720}
6,5 243  oceny
6,5 10 1 243
Princess Lover!
powrót do forum serialu Princess Lover!

Super anime myślałem że tego typu gatunki to jakieś szajstwo a tu takie zajebiste polecam oglądać.

Tu macie online:

http://www.kreskowki.fani.pl/vid/princess-lover/844

ocenił(a) serial na 8
seiya1989

Podpisuję się pod wypowiedzią seiya1989 i dodam parę słów od siebie jaki był ten serial z mojego punktu widzenia.
Według mnie nie jest to kiepska produkcja i od razu podkreślę że lubię komedie-rom., dlatego moja ocena jest taka, jaka jest. Jeżeli ktoś ubóstwia dobre ecchi, musi sobie odpuścić ten tytuł. Mimo małej ilości tego podgatunku (dla porównania np. Ladies versus Butlers!) nie znudziłem się oglądaniem, podkreślę że postacie o takich biustach to lekka przesada. Jak dla mnie było to coś nowego, człowiek żyjący ubogo nagle zaczyna pławić się w luksusach, taka historia całkowicie mi odpowiadała ze względu na to że takich dużo nie oglądałem. To anime to raczej lekka komedia-rom., dlatego oceniłem ja 8/10. Takie produkcję polecam oglądać przed nieco lepszymi lub po jakimś dramacie, bądź horrorze. Może gdybym miał okazję obejrzeć wersję bez cenzury, to możliwe że ocena byłaby wyższa (podkreślę nie chodzi o cenzurę nagich postaci, tylko bielizny). Według mnie warto obejrzeć i doradzę troszkę, proszę się nie zniechęcać negatywnymi komentarzami i recenzjami, zachęcam do obejrzenia, oceniania i wypowiedzi, jakie to było dla Was. Pozdrawiam.

ocenił(a) serial na 6
biro85

Ujmę to tak: anime same w sobie nie jest złe, jeżeli już mówimy o samym początku, gdyż potem jest już coraz gorzej. Są wątki miłosne, jest (trochę) humoru i jest akcja. Akcja? Jaka akcja? No niby jest tam jakaś akcja, ale wygląda to wszystko tak żałośnie i dziecinnie pokazane, że nie chciało się tego oglądać. Końcówka była dla mnie całkowitym rozczarowaniem. Chociaż każdy mógł się spodziewać takiego zakończenia. Sama fabuła... no niby jest tam jakaś fabuła. ale jakoś specjalnie mnie nie urzekła, zbyt cienko poprowadzona. No i to całe ecchi. Jest to według mnie najsłabsze ecchi jaki kiedykolwiek obejrzałem. Ale z racji tego, że w tym anime jednak mnie coś urzekło, czyli kreska i postacie (szczególnie Sylvia), toteż wystawiłem ocenę 6. Można oczywiście ten jeden raz obejrzeć i się przełamać, bo z pewnością nie jest to jakieś najgorsze anime.