PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=658219}

Prawdziwe uczucie

Amores Verdaderos
2012 - 2013
7,7 1,0 tys. ocen
7,7 10 1 1038
Prawdziwe uczucie
powrót do forum serialu Prawdziwe uczucie

jesli ktos cos wie na temat nikki i roya to niech napisze, ona za niego wyjdzie? bo cos chyba widzialam na Youtubie. i tak mnie troche dziwi to, ze juz minelo 80 odcinków a guzman i nikki nie byli ze soba ani razu chyba jako para..

justka140

aha i co ma wspolnego z royem ta liliana? bo oni sie chyba calowali w ktoryms odcinku, tak sobie lubie czasem zobaczyc na odcinek, któego nie bylo jeszcze w tv ;d

ocenił(a) serial na 9
justka140

Tak, Nikki wyjdzie za Roya i to już niedługo. A Liliana ma to wspólnego, że Roy się w niej zakocha;)

Edi13

łoooo to niezle!! a a liliana tez sie w nim zakocha? :)

justka140

jestem ciekawa czy oni beda razem na koncu :)

ocenił(a) serial na 9
justka140

Będą razem na końcu, więc pewnie Lili też się w nim zakocha:)

Edi13

Nie tak niedługo, bo ślub Nikki i Roy'a będzie około 123 odcinka.

justka140

Liliana i Roy spotkają się w dniu 18 urodzin Lili w klubie, do którego Lili pójdzie z Politą, ale się pokłócą i Liliana zostanie sama. Spotka Roy'a i będą się całować, tak jakby się w nim zakocha. Parę razy się spotkają, a on później powie, że musi wyjechać (a tak naprawdę będzie brał ślub z Nikki). Liliana spotka Roy'a na tym ślubie i będzie załamana i nie będzie chciała go znać, ani słuchać jego tłumaczeń. Dopiero pod sam koniec będą razem.

jagodajulia

no wlasnie jak oglądalam ten śub to tam widzialam jak liliana sobie przypominala jak sie z nim całowala, nie wiesz ktory to jest odcinek? chodzi mi o tą 18 liliany ;d a tak w ogole to nie wiem czemu nie ma nawet calych odcinków na youtub tych po hiszpansku..a kto sie okaze corka tej adriany?

justka140

Urodziny Lili były w 102 odcinku. Televisa blokuje odcinki, więc pewnie z tego względu nie ma ich na yt, ale można je znaleźć w necie. Córką Adriany okaże się Liliana.

jagodajulia

tak myslalam ze to bedzie jej corka ;d to w takim razie jak to sie stalo ze niby jej matką jest ta zona ariagi ?

justka140

jeszcze mnie zastanawia dlaczego nikki wyjdzie za tego roja przeciez nie chce chyba...

justka140

Cristiny dziecko umarło i ta nie mogła już mieć więcej dzieci. Wiedziała o tym matka Cristiny, Candelaria. Spotkała na korytarzu pielęgniarkę z małą Lucią. Pielęgniarka powiedziała Cande, że małej nikt nie kocha i nikt nie chce. Cande postanowiła wziąć małą od pielęgniarki i nic nie mówić Cristinie, że jej córeczka umarła. Cristina nie wiedziała, że jej dziecko umarło, tak samo nic o tym nie wiedział Jose Angel. Tylko Candelaria znała tę tajemnicę. Candelaria też nie wiedziała, że mała jest córką Adriany, dopiero później doszła do takiego wniosku.

Nikki wyjdzie za Roy'a, aby się zemścić na Guzmanie.