PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=99774}

Power Rangers

Mighty Morphin Power Rangers
1993 - 1996
5,5 13 tys. ocen
5,5 10 1 12648
5,0 6 krytyków
Power Rangers
powrót do forum serialu Power Rangers

kim jest Zordon

ocenił(a) serial na 8

Wyjaśnijcie mi kim był Zordon i skąd pochodził. Pamiętam, że w jednym odcinku coś o tym było ale co dokładnie to nie wiem.

rurkins1993

Zordon był wielkim ludzkim łbem w słoiku, najpewniej zmutowanym kiszonym ogórkiem, pochodził z fabryki Ogórków kiszonych.

Zuy_pan_muzgodestroktor

Zordon jest inteligentną lampą nocną z XXVI wieku, który przybył przetrwać ziemię przed ritą.

ocenił(a) serial na 8
rurkins1993

Zordon – twarz zamknięta w szczelnej komorze – utworzył załogę wojowników mających walczyć ze złem na świecie (to jest bandą kosmitów, mutantów i uśpionego zła). Tych nadpobudliwych wojów ubrał w różnokolorowe stroje, by obezwładnić przeciwnika śmiechem, gdy będzie komentował, co zgraja przebierańców robi w wielkich hełmach i kombinezonach przy 30°C.

ocenił(a) serial na 6
rurkins1993

http://www.rangercentral.com/mmpr-allies.htm
Zordon walczył ze złem, ale poległ wobec sił Rity, został uwięziony w jakiejś pętli czasowej (chociaż moje słowniki tłumaczą 'time warp' jako perwersję czasową - coraz bardziej go lubię) i teraz jego jedynym okiem na świat jest dobrze nam znana tuba.

Chociaż teoria zmutowanego ogórka też do mnie przemawia. :)

Khaosth

nie ważne kim jest Zordon ważne że wszystkich wzywa:) i o to chodzi;)hehe szalona i uczciwa głowa zamknięta w szklanym naczyniu:)

ocenił(a) serial na 6
Khaosth

Do mnie przemawia ta teoria :)
http://mistrzowie.org/uimages/services/mistrzowie/i18n/pl_PL//201101/1295564935_ by_ReptileReX.jpg?1295564936

rurkins1993

Hhahaahahh Zordon to moja znajoma . ;)

victory15

dobrze wiedzieć :)

rurkins1993

Zordon to polski imigrant.

rurkins1993

Zordon to Kononowicz Krzysztof.

khuoh

Zordon wymiata :P hahahaha No też mi się wydaje ja takiego na chacie podobnego do niego ogórka miałam. To dziwne no nie ?

rurkins1993

Tak naprawdę to Zordon jest synem Eryka i Bruk z Mody na Suckes. Nie chciał wystąpić w tej niekończącej się historii, więc schował się do słoika. Niestety słoik zakręcono, a Zordon skisł :|
W 15 sezonie Mody na Sukces, Eryk próbował odnaleźć syna-Zordona, ale ten poturlał swój słoik do centrum dowodzenia, gdzie uszył kolorowe kostiumy i zgrywał obrońcę Ziemi, by nikt nie rozpoznał w nim potomka Forresterów. Jego pomocnik, Alfa to tak naprawdę jego brat ze strony babki, który w przebraniu starał się przyprowadzić Zordona do domu. Gdy tylko jednak opuścił familię postanowił zostać z bratem w centrum dowodzenia. Czasem wysyła listy do Eryka by ten go nie szukał, bo obaj z Zordonem mają ważną misję ocalenia ludzkości.

użytkownik usunięty
Dentarg

Dentarg Ty tutaj?

To nie ja! To moja Schauma...

Wiesz, jak się było małym chłopcem to się oglądało Power Rangers. Będąc na Filmwebie zajrzałem na stare śmieci, a tu proszę, taki fajny temat o Zordonie. Dołożyłem swoje 5 gr, a co.
A Ty co tutaj robisz? :P

użytkownik usunięty
Dentarg

Same reason as you my friend