Potwory (2022)
Potwory: Sezon 2 Potwory sezon 2, odcinek 5
odcinek Potwory (2022)

Potwory | Skrzywdzony

The Hurt Man 36m
8,1 565  ocen
8,1 10 1 565
Potwory
powrót do forum s2e5

Od początku do końca wszystko nagrane na jednym ujęciu, bez cięć i zmian kadru, żeby nie odciągać naszej uwagi od monologu Erika. Jedyne co się zmienia to stopień przybliżenia kamery na jego twarz aż do kulminacyjnej sceny w ostatnich minutach gdy puszczają emocje.

celebes

Oj tak, byłam pod wielkim wrażeniem.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
jack_snk

ty jesteś devjme

jukikuki

ty jesteś debilem czy tylko trolujesz?

jukikuki

po pierwsze nikogo nie wyzywam od debili i prosze mnie nie obrazac !!!

jukikuki

po drugie jestem hetero i brzydza mnie wszelkie gejowskie akcje i nie mam zamiaru tego ogladac , skoro wam sie podobaja ok

jack_snk

jack_snk ja myślę, że Ty jesteś kryptogejem i jeszcze cały pedalski świat przed Tobą!

ocenił(a) serial na 8
jack_snk

Jeśli molestowanie dzieci wiążesz z homoseksualizmem, który Cię obrzydza, to rozumiem, że gdyby serial był o siostrach a nie braciach to byś oglądał dalej?

piotrek6060

molestowanie uwazam za skrajną patologie i nie zamierzam sluchac szczegolowych opisow tego procesu !! jezeli z zachwytem tego sluchacie (a podoba wam sie ten odcinek jak widac w komentarzach)to lepiej zastanowcie sie nad soba..mialem wam pojechac bardziej ale zrobilo mi sie was zal i wspołczuje wam. jak moge jakos pomoc wyslij numer konta przesle wam hajs na psychologa

ocenił(a) serial na 8
jack_snk

Strasznie niedojrzały jesteś….

Magdalena_Lenar

chyba sie popłacze :)

jack_snk

Nie zrozumiałeś tego filmu, masz ciasny umysł bez urazy, to widać po paru zdaniach .

ocenił(a) serial na 8
jack_snk

pojechac do spodu ciebie by wypadało homofobie a moja teoria jest taka bo mozliwe ze ciebie spotkala podobna historia w dzicinstwie i nie jestes w stanie ogladac dalej bo wspomnienia wracaja ale nie przejmuj sie to nie twoja wina tylko twojego tatusia

piotrek6060

chcesz jeszcze o cos zapytac ? bo swietnie sie bawie odpisujac wam na te farmazony

piotrek6060

na koniec dodam ze bardzo schlebia mi zawziętośc z jaka probujecie mi ublizyc, lecz pozycja w jakiej sie znajdujecie totalnie wam to uniemozliwia

ocenił(a) serial na 9
jack_snk

Sorry, ale tacy jak Ty w ogóle nie powinni się wypowiadać odnośnie filmów, a do tego polecam zapoznać się trochę z umysłem ludzkim zanim tu też zaczniesz bredzić..

anulcia29

dalej nie rozumiem dlaczego stajecie w obronie braci gejów którzy ZAMORDOWALI rodziców strzelajac do nich ze strzelby Mossberg 12-gauge z bliska miedzy innymi w twarz XD 10 strzałów w matke i 6 w starego :D zaznaczam ze molestowanie i upokarzanie ich nie usprawiedliwia. Przeciez on wział pomysł z filmu-geniusz tam jest wszystko pokazane...przeciez to sa socjopaci! nie uwazasz tak ?

ocenił(a) serial na 4
jack_snk

Mało tego. Mogli przecież zawinąć manatki i uciec od starych, ale bogate życie bardzo im pasowało. Tu jakieś popaprańce ich bronią, a ciebie nazywają niedojrzałym... buahaha

Boskigrom

wow przynajmniej jedna osoba mnie poparla ! super ! przechodzisz dalej :D

ocenił(a) serial na 8
jack_snk

ale nikt ich nie broni. to po prostu dobrze wykonany technicznie odcinek ze wspaniałą grą aktorską.

ocenił(a) serial na 8
jack_snk

Wierzysz we wszystko co jest w serialu? To nie film dokumentalny chłopie.

ocenił(a) serial na 8
jack_snk

jestes tylko nic nie znaczacym petem w tym internecie i tylko wylewasz swoje żale bo zostales skrzywdzony w dziecinstwie i wyżywasz sie na randomowych ludziach by dalo ci to ukojenie nic tylko śmiać sie z takich podludzi jak ty i jestem pewien ze spotykajac sie twarza w twarz z taka odwaga od pwordów ludzi bys nie obrazał tylko ze skulonym ogonkiem w sobie bys trzymal ten jad pseudo cwaniaczku

ocenił(a) serial na 8
jack_snk

oj zabolała prawda XDD ale zeby od razu zyczyc smierci bo ktos napisal o tobie prawde ale czego można sie spodziewać po takim przegrywie zyciowym co jego glówne zadanie to odpisywanie na kazdy odmienne zdanie jadem ps. takie gowno ze nie przeczytales to mozesz sobie synkowi wcisnac o ile go masz chyba ze strzelasz slepakami co by mnie nie zdziwilo :)

Visnia85

zesrała prawda

ocenił(a) serial na 8
jack_snk

a i tak a propos znalazlem miedzy innymi twoje ig i mniej wiecej wlasnie tak sobie ciebie wyobrażałem XDDDD ale jeszcze nie wiem co z tym zrobie. Miłego użalania sie nad sobą :))

Visnia85

fajnie tylko ze ja nie mam ig

ocenił(a) serial na 8
jack_snk

To, że Cię to obrzydza nie zmieni tego, że molestowanie się zdarzało, zdarza i będzie zdarzać. :)

unking

your argument is invalid

ocenił(a) serial na 9
jack_snk

Eric mówił, że podobało mu się to, że w tych momentach cała uwaga ojca była skupiona na nim. To jest straszne, ale dzieci które były krzywdzone przez swoich rodziców bardzo ich kochają i takie mają uczucia. Zresztą dziecko które nie zna świata, skąd ma wiedzieć czy to jest normalne? W jednym z odcinków Eric opowiadał zresztą, że kiedyś zapytał o to swoją kuzynkę, czy jej tata też dotyka ją, a ona nie wiedziała o co mu chodzi.

ocenił(a) serial na 8
jack_snk

Najwyraźniej masz ograniczony umysł skoro nie potrafisz zrozumieć sensu i porażającej treści tego odcinka .

Tomi70

zrozumiec sensu ? co ty pierdo liszzzz

ocenił(a) serial na 9
celebes

dokładnie, rewelacyjna gra tego aktora, mega !

tomasz.rusek

nie wiem co w tym rewalacyjnego przeciez on sie nie rusza nawet tylko siedzi i nawija xD ciekawe ile razy musial powtarzac sobie te kwieciste chore opisy hahah sorry ale nie jest to rewelacyjna gra aktorska XD porownaj sobie chocby nawet nie wiem alfabetycznie pierwszy z zbrzegu Al Pacino grajacy slepca w ZAPACH KOBIETY :D dostrzegasz roznice ? xD Eryk Ci sie podoba a nie jego gra hahahahahah

ocenił(a) serial na 9
jack_snk

dokladnie , zapach kobiety jest filmem rewelacyjnym ale nie wiem skad porownanie tej sceny filmowej z tym filmem, troluj dalej

ocenił(a) serial na 9
celebes

Marzy mi się, by kiedyś w Polsce tak robiono seriale. Tak, żeby zaspokoić producentów i zjadaczy chleba, a zarazem nie gubiąc swojego charakteru pisma i zadawalając znawców tematu. Zupełnie zaskakująco robi się z "Monster/Monsters" (swoją drogą, kim były tytułowe potwory w drugim sezonie...?) jakościowa seria, na której kolejne wydanie czekam z niecierpliwością i spokojem, że jeśli zrobią to Murphy i Brennan, nie mam się czego obawiać.

ocenił(a) serial na 3
celebes

A ja uważam, że ten odcinek był chory. Rozumiem 5 minut opowiadania o tym, co się wydarzyło.
Ale trzeba być umysłowo chorym, aby wytrzymać cały odcinek

ocenił(a) serial na 7
celebes

Porażający odcinek, najsmutniejsze jest to, że Eric mimo wszystko nadal kochał ojca.

ocenił(a) serial na 8
celebes

noooo powiem szczerze, że musiałam zrobić przerwę bo trudno się tego słuchało. ale było to potrzebne żeby zadać sobie pytanie kim są tytułowe "potwory"

celebes

Straszne co musieli przeżywać bracia Menendez