Zgadzam się. Ja chcę, żeby teraz to B powalczyła o C, jeśli dalej mają ciągnąć Chair.
A co byście powiedzieli na to:
- to z winy Księcia Monako dochodzi do złamania umowy małżeńskiej, zdradza żonę - Blair jest wolna i nie traci majątku. Pojawia się postać Kobiety, która ma pilnować Blair i jej reputacji, a po sposobie w jaki ogląda zdjęcia w domu Blair można domyślać się, że żywi uczucia do Księcia, tylko czy odwzajemnione?
- myślicie, że jednak ktoś inny mógł być odpowiedzialny za wysłanie zdjęć do Plotkary? Wcale bym się nie zdziwiła, gdyby to był, np. ojciec Dana, widząc uczucia syna i oglądając pokazany mu przez syna filmik. W końcu już kiedyś mieszał trochę ;)
A nikt nie wspomniał o tym że Ivy dzwoniła na końcu odcinka do Georginy. Może być ciekawie, jak zawsze zresztą z Georgi.
A dla mnie Blair i Dan to jest jakaś porażka. Ich przyjażń była świetna, ale romans - no błagam was. -.-
Właśnie, chyba nie przypadkiem pokazywali niedawno tą z Monako jak patrzy na zdjęcie Louis. Btw może ktoś ma pojęcie co stało się z włosami Chucka? :D
Myślę ze może się ją "w pożyteczny sposób wykorzysta" :P i wezmą wsadzą ją w romans z Louisem, na darmo tej sceny ze zdjęciem nie kręcili. A podobno Ed do jakiejs roli musiał je ściąć - wygląda to koszmarnie :P tak samo włosy Penna wyglądają tragicznie od jakiegoś czasu - on też zapuszczał je do innego filmu.....
No i nie wychodzi im to na dobre :P Penn ma ich za dużo ,a Ed hm, mało? Tak dziwnie wycięte, wcześniej miał fajnejsze :D
I przyznam rację komuś wyżek, scena śmierci Cece była na swój sposób urocza- wzruszająca. Z niecierpliwością czekam na odcinek pogrzebu! Zapowiada się całkiem fajnie (HURAGAN GEORGINA) :)
PS. Wie ktoś czy w najbliższym czasie zobaczymy w GG Hugo Becker'a?
Oby nie!;P co do włosów Penna, gdzieś poszła plotka,że je podciął,ale jako że nie ma dowodu w postaci zdjęcia,to myślę to są to tylko pobożne życzenia co niektórych fanów;P
A znaczy jak podciął ? :P(oby te z 4 sezonu) bo na planie 5x20 nadal ma długie - duzo lepiej ułożone niz teraz ale nadal zbyt długie.
No właśnie ta plotka nie zgadza się z ostatnimi zdjęciami z planu o których mówisz;P niech już ma te długie włosy,ale po co tyle żelu,po co ten przyliz?! :P
Co ty chcesz od grzyweczki :P Ja bym tam chciał zobaczyć jeszcze raz - taki vintage :D
Czy ja wiem. W 5x15 jak miała tę czerwoną kieckę na sobie to była bardzo zgrabna :D W tym nowym odcinku ogólnie ją strasznie babcinie ubrali i umalowali, cięzko powiedzieć. Nie wydaje mi się. |
http://www.youtube.com/watch?v=t7MjFGsBs28 w następnym odcinku znowu wygląda szałowo :P
no to może, bo w tej scenie pod koniec w szpitalu tak innaczej wyglądała ale to może przez to że zima i dużo miała na sobie :-)
Nieee,nie lubie jej w takich włosach.Mimo,że ślicznie wyglądała w ostatniej scenie z Danem w szpitalu to moim zdaniem ostatnio Serena wygląda dużo lepiej.
Ogólnie styliści mają problem by uczesac B w tym sezonie. Leighton zrobiła sobie grzywkę, która za cholerę nie pasuje do wizerunku B i teraz ciągle ulizują jej te włosy, spinają etc
Mogli zostawić jej doczepiane pasma jakie miała w 1 sezonie. Chyba w 4 sezonie Blair powiedziała,że ma ładniejsze włosy niż Kate Middleton;P no niestety przy włosach Kate jej marnie się prezentują.
Ona w 1 sezonie miała fajne włosy, ale ostatnio też. Racja z tą grzywką - to przez nią mają problem z uczesaniem (a ta grzywka to i do Leighton mi nie pasuje, ale może patrze na nią zbyt jak na Blair:) ) @robb Mi też podobały się włosy Chucka na początku :) Fajna grzywka, tak samo Nate też miał wtedy grzywkę. A Chuck miał straszną fryzurę w 2 sezonie (chyba) ,a w 4 i 5 sezonie były bardzo fajne. Jeszcze w 5x14 było w porządku, a teraz dziwnie :P
Ja ogólnie uwielbiam wizerunek Ch z 1 serii - taki chakaterystyczny, zabawny, pomysłowy - prawdziwy bogaty dandys XXI w. Teraz wygląda jakby był po 30-stce. Okropną miał fryzurę w 2 sezonie - takie dlugie ulizane kłaki - gdyby mu się kręciły to by nie wyglądał lepiej niz Dan obecnie :/ Dan to się stoczył na dno zupełnie z wizerunkiem - jak mozna być tak zadbanym w poprzednim sezonie a teraz wyglądać jak menel (a nawet rok nie minął), Nate miał najlepszą fryzurę w 2 poł. 1 sezonu i w 2. Blair to najtragiczniej wyglądała w 1 poł. 3 sezonu - chyba wtedy zmienili jej stylistę ( a przecież była wtedy z Ch, powinna być piękniejsza niz kiedykolwiek), w ostatnich odcinkach 3 sezonu jednak odzyskała klasę. W 4 sezonie była swietnie ubrana - na poziomie 1 sezonu - choc chyba w ogóle jej nie malowali - ale jako że Leighton jest przepiękna to mi to nie przeszkadzało - lepsze to niz tragiczny makijaż z 5x16.
W 3 sezonie Blair nie wglądała tragicznie. Nie podobała mi się tylko stylizacja z odcinka z meczem polo, a jeśli chodzi o makijaż i włosy z 3 sezonu to wydaje mi się, że były w całkiem dobrym stanie.
Nie podobały mi się natomiast stylizacje, fryzura i ogólnie make up z przełomu czwarty/piąty sezon.
trochę smutny odcinek, z powodu śmierci Cece naprawdę podobała mi się ta postać bo miała klasę i dobroć w pewnym stopniu.
Co do B i D to myślę że ich związek nie potrwa długo Blair przecież woli być księżniczką. a Serena myślę że wroci do Dana.
Wiesz, na tym etapie jestem w stanie w wiele uwierzyć np. ze zerwie z Danem bo chce być z Chuckiem ale ze zerwie bo chce być księzniczką? nie sądzę - to jest raczej w tej chwili dla niej najwiekszy koszmar i nie moze się doczekać kiedy bedzie mogła się rozwieść.
Pewnie później oglądnę.
Robb ma rację, ona chyba nie bardzo chce być teraz księżniczką (chciałabym zobaczyć scenę jak zwracają się do B tytułem :D), ale ja byłabym miło zaskoczona jakby Louis przyjechał na pogrzeb :P
Hehe, tak też może być :) Ale jakby trafił tam żywy to może HURAGAN GEORGINA (nie mogę się powstrzymać, żeby nie napisać tego dużymi literami :D - pewnie przez promo) nim zatrzęsie. Chociaż w sumie teraz już chyba intrygi z Blair go nie interesują, będzie trzymał się w Monako?
czy ja wiem, B przecież gardzi biedotą że tak się wyrażę, więc myślę że B. i D. to taki przelotny romans, prędzej jestem w stanie uwierzyć że Chuck i Blair bedą znowu razem bo oni to raczej do siebie pasują.
Macie moze linki ( bez rejestracji i wysylania kodow sms) do 16 odcinka z napisami?
Pojawił sie na http://video.anyfiles.pl/ ale juz jest nieaktywny. Ktos sie napracowal, przetlumaczyl, dodał napisy, umiescilw sieci, a jakis zjeb to zablokował.
Dzięki.
Z tego odcinka zwrociły moją uwagę dwie sprawy, smutna buzia S, gdy widziała D i B oraz to, ze o Cece mowili panna Cece.
Mnie intryguje to czemu aż tak ważne jest kto wysłał nagranie gdy Blair podczas ślubu wyznaje Chuckowi miłość... Co to daje Georginie i Chuckowi, że wiedzą, iż zrobił to Dan.... Wiadomo, po co to zrobił aby po raz kolejny być wybawcą Blair, ale skoro ona coś do niego czuje, to nawet jesli wyjdzie prawda na jaw to jej uczucia chyba tak nagle nie prysną....?
Jeżeli scenarzyści tak kombinują, że wyjawienie prawdy o tym kto wysłał nagranie poskutkuje tylko nagłym zanikiem jakichkolwiek uczuć Blair do Dana, to lepiej niech ten sezon będzie ostatnim
Nie zrobił tego ,żeby być jej wybawcą, Wtedy jeszcze Louis kochał Blair. Dan zrobił to prawdopodobnie ,aby mieć jeszcze szanse na Blair. Jeśli będzie mężatką to koniec. A tak jeszcze mogliby być razem, jeśli ona by nie wiedziała ,że to Dan wysłał tylko np Chuck to miałby z głowy i Chucka i Louis (bo ten nie chciałby być po tym z Blair). Ale mógłby też tłumaczyć się, że chciał ,żeby była z Chuckiem - mógłby to powiedzieć, co Serena. Ale stawiam na to co wtedy powiedziała do S, N i D Georgina o D.
Myślę ,że scenarzyści od początku mieli pomysł na ten wątek z filmem i dlatego go tak ciągną. To może mieć drugie dno lub po prostu to ma być na koniec Dair. Plus ciekawi mnie co Ivy może takiego powiedzieć G.
Nie będzie koniec bo są juz spoilery w spoilerowym temacie :P - filmik do dopiero początek przeszkód dla Dair , następna ma być jeszcze poważniejsza.
hi ;D
Uczucia Blair mogą się zmienić..
Kiedy Chuck pokaże to Blair...to jak ona uwierzy to wtedy raczej będzie wściekła, że to on to wkleił...na GG..A, że Blair zależało, aby Louis się nie dowiedział...a się dowiedział to się wścieknie...
Taka moja opinia
Pozdrowienia ;D
A nie wydaje wam się, że Blair nie będzie winiła Dana za to, że wysłał to nagranie, w końcu Serenie i Chuckowi to przebaczyła, ale za to, że tak długo ją okłamywał, zwodził, sugerował, że to Chuck (scena w samochodzie)?
Po tym wszystkim co Blair przeszła, wątpię by zależało by jej na związku z osobą, która od razu na starcie robi jej taką przykrość. Tyle z mojej strony :)
Ja mam pytanie czy ktoś wie jak się nazywa piosenka która leci na końcu tego odcinka? :)
Przede wszystkim Dan i Blair - nareszcie! :D długo na to czekałam :) Chociaż jestem fanką Dair oraz Blair i Dana jako osobnych postaci to jednak nie umiem nadal darzyć taką samą sympatią Blair po tym co zrobiła Chuck'owi. Mimo wszystko nie zasłużył na to, podobnie jak Serena, dla której to musi być strasznie trudne.
Czekam niecierpliwie na następny odcinek, gdyż jestem niesamowicie ciekawa czy Chuck ujawni ten filmik (czego jestem pewna) i co się wtedy stanie?
Wątek Charlie i Loli nareszcie się wyjaśnił, dzięki czemu mam nadzieję , że Charlie/Ivy zniknie na dobre z tym jej wkurzającym płaczliwym głosikiem. Chociaż nie powiem, że nie było mi jej szkoda kiedy Serena zarzuciła jej, że dla Cece jest nikim. Przecież to ona się nią opiekowała ten cały czas. Serena była zbyt zajęta sobą i swoim blogiem, żeby coś zauważyć.
Nowa Charlie, czyli Lola za to wydaje się ciekawą postacią. Szkoda tylko, że wątek Nate'a został sprowadzony do roli faceta uganiającego się za nią.
Czy jestem jedyną osobą, która tak nie chce Blair i Dana razem? Po prostu odechciewa mi się oglądać jak oni razem gdzieś wychodzą, całują, a co dopiero jak będą mieli jakieś sceny intymne. Tęsknię za dawnym Chuckiem, on wcale nie potrzebował żadnej zmiany jakiej Blair od niego oczekiwała (nie licząc tych paru incydentów jak sprzedanie Blair za hotel etc). Już nawet nie chodzi o pare jako Blair i Dan razem. Ale o ich stylizację. Największy pacan w tej serii to dla mnie Dan. Najgorsze co może być. Poczynając od włosów, przechodząc przez jego wszystkie sprawy miłosne, do tego aż jak się zachowuje. On i Serena tworzyli na prawdę mega fajną parę, ale kiedyś. O zdjęcie: http://bi.gazeta.apl/im/6/6476/z6476466X.jpg . I powiedziałabym, że Dan może być z kazdym jak nie z S, byle nie z B. To tak jakbyśmy teraz oglądali Serene z Chuckiem, rodzeństwo. O Blair szkoda gadać, wszystkich facetów na raz chce mieć, a za to S nie ma nikogo. Do tego dochodzi nudny Nate, którego zawsze tak ubóstwiałam, ymym jego włosy w 3 serii. nic a nic mi już nie pasuje. I ogółem według mnie są nudne wątki. Wszystko wokół Chair, którego i tak nie ma, ślub, ucieczka, wypadek, pakt z Bogiem etc etc. Fajnie, że zauważyli, że Chair ma mnóstwo fanów, ale to jak zapomnieli o Serenie i Nate to porażka. Mogliby zrobić z nimi coś ciekawszego, jeszcze w 3-4 serii na prawdę byli cudowni. A jak byli parą to w ogóle wisienka na torcie :)
Zgadzam sie całkowicie ! Nudzi mi sie już Chuck i Blair bo ich postacie sie troche pogorszyły od czasów ich świetności, ale Dan i Blair to jest dno. Żadnej chemii między nimi nie ma. Blair wygląda i zachowuje sie jak stara ciotka - pakt z Bogiem i wgl. A z Chuckiem to mam nadzieje że wróci troche do swojej dawnej wredności i przebiegłości bo teraz troche nudzi. O Danie to mi sie wgl nie chce gadać. On nie powinien być z nikim. Ewentualnie z Sereną, ale po tym jak ją teraz z Blair zranili to wątpie. Prawdziwa Charlie sie wydaje w porządku. No nic zobaczymy.