PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108135
6,4 10 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

szczerze to mi nate nie pasuje do nikogo, z serialu (a byl już ze wszystkimi), mogliby wprowadzic do serialu kogoś nowego, jakąś nikomu nie znaną brunetke albo blondynkę...

ocenił(a) serial na 8
Edie_Sedgwick_

Nate musi być z Jenny!
Ale co do nowej postaci to zgadzam się, mogliby dać jakąś nową postać, której NIE BYŁO W KSIĄŻCE, ale nie dla Nate'a tylko dla Dana. Z Sereną już niestety nie będzie, jego związek z Vanessą mi jakoś niepasuje, nowa postać by się dla niego przydała! Tylko żeby jakaś mało znana aktorka ją zagrała, a nie Hilary Duff (czy Daff?). XD

nancy500

nate z jenny? proszę cie to tak jak tata i małolata, lubie obie postacie ale nate jest raczej jak starszy brat dla J.

Edie_Sedgwick_

Ja się zgadzam z nancy500 w kwesti tego że Nate powinien być z Jenny ! Razem byli przesłodcy ! <3 Nate się o nią troszczył i wgl ;D A co do nowej postaci to denerwuje mnie to, że nie mogli zostawić Damien'a .. Bo N. pewnie będzie z S. A nie ma nikogo dla J. ! I ogólnie była to ciekawa postać .. nie wiem czy w 16 odc jeszcze będzie .. bo dopiero mnie się ściąga ;D Ale było by spoko ^^ .

Edie_Sedgwick_

A i Nate nie jest dużo starszy od Jenny ! Ona jest tylko uważana zawsze za tą młodszą, za młodszą siostrę Dan'a ;D I tak inni to odbierają .. Po między nimi jes różnica 2 czy 3 lat .. to nie jest dużo !

ocenił(a) serial na 8
Edie_Sedgwick_

nate i jenny beda razem !! w 16 odcinku znowu uratowal jenny. cos za duzo razy ja ratuje w ciągu kilku odc :D na bank beda razem

sara137_2

pewnie będą razem, ale prędzej czy później jak z to natem bywa sie rostaną, taki już los tego chłopca:)

ocenił(a) serial na 10
Edie_Sedgwick_

cos mi sie wydaje ze Nate bedzie z J, widzialam cos na spoilerach z 3x17 odcinka, ale nie napisze co ;P
SZkoda bo od zawsze chcialam aby S i N byli razem dlugo ;)Szkoda ze Damian byl tym zlym, z J wygladali razem calkiem ok. Jesli J bedzie z N, to fajnie by bylo aby wrocil Carter i byl z S ;)

ocenił(a) serial na 8
elenex89

@waniliowo - Dan jest starszy od J. o dwa lata, więc Nate tak samo.
A promodo następnego odcinka, jest świetne. :D

ocenił(a) serial na 7
nancy500

Ja chce aby N. był z S.!!! Oni pasują do siebie i długo czekałam, aby byli razem. A za J. jakoś nie przepadam

agula0605

16 odc był świetny ! I ta cała sprawa z Jenny ! Tylko mnie zdenerwował jak powiedział, że jest z Sereną szczęśliwy ;D A promo 17 odc zaraz obejrzę, jak mówicie, że świetne ! Kurde nareszcie się coś zaczeło dziać w Gossip, bo stawało się dla mnie nudne .. a teraz nie mogę się doczekać następnego odcinka .. <3

waniliowo

Łaał ! ;D Tego się nie spodziewałam ! Mam nadzieję tylko, że to się nie śniło J. ani nic ! I, że to wszystko się wydarzy ! <3 Ale dobra bo to temat on Nathaniel'u a ja tu się rozpisuję o spoiler'ach ;D

ocenił(a) serial na 7
waniliowo

Jak Nate będzie z Jenny to może znowu będzie jakaś ciekawa wojna tylko teraz między J. i S. coś czuje że S. jej nie odpuści;P

sudi2

wojna to ciekawa koncepcja, i bardzo prawdopodobna bo wydaje mi sie że J nie przepada za S :)

Edie_Sedgwick_

No po tym co uknuła ostatnio za plecami J. nie dziwie jej się, że nie lubi S. .. [chodzi mi o ten plan z Damien'em] Chociaż w 1 sezonie Jenny lubiła S.

ocenił(a) serial na 8
waniliowo

W pierwszym sezonie S. byłą jej idolką. Teraz ona nie potrzebuję idolów, w
końcu jest królową. :)
Wojny nie mogę się doczekać, pod warunkiem, że wygra J. :D