Prosze prosze prosze. Weźcie ją z tego serialu, bo to jest jakieś nieporozumienie. Jedna i ta sama mina jakby jej śmierdziało, a gra aktorska znikoma. Jakiś koszmar. Niech zginie na planie filmowym, whatever. Byle znikła. -.-
dzięki wszystkim świętością - myślałam że to ze mną cos nie tak bo jak widzę tą laskę to mnie skręca.
na szczęscie jesteśmy dwie :)
jak widze jej przytyte ramiona to mnie skreca... jakos nie pasuje wygladem do estetyki GG. Pomijam juz znikoma gre aktorska :D
Ona jest tragiczna! Jako postać, jako aktorka. Zabija mi całą przyjemność z GG, jest taka nijaka, brak jej polotu... mam nadzieję, że się jej jakoś pozbędą;d
i chwała jej za to! GG ma swój klimat, który "wybitna aktorka" Duff zaczęła psuć... aktorzy są super dobrani do swoich ról, ale z nią to trafili jak kulą w płot... porażka, ona się nadaje do 'grania' w jakiś tandetnych komediach romantycznych czy serialach dla 12-latek, a nie w GG.
Duff jest słaba, to fakt,ale czego nie robi się dla forsy? Zresztą gdybyście dostały taką szansę jak ona na pewno byście z niej nie zrezygnowały. Nie rozumiem czemu aż tak bardzo was denerwowała, bo wcale nie było jej tak dużo.
Niby jej dużo nie było, ale zepsuła całą frajdę z oglądania GG. Wszyscy inni są tacy jacyś tajemniczy, ciągłe intrygi itepe a ona taka cukierkowa aż do przesady no i cała akcja z Danem... Masakra ogólnie ale już jej nie ma i nie wróci:)))
Wiesz, ja zaczęłam oglądać Plotkarę, bo Hilary miała zagrać w kilku odcinkach, a teraz odeszła i ja nadal oglądam i chyba niestety muszę przyznać wam rację, że odcinki bez niej są lepsze. xD Hilary chyba mierzy ciut za wysoko. Zresztą Dan też mnie denerwuje, być może też dlatego denerwowała mnie ta cała historia.