Ponieważ na poprzednim forum, kończy się miejsce, oto 2 część. Dopóki nie dobijemy do 1000 w tamtym temacie nie piszemy tutaj.
Liga Obrony Chuck'a!
Hasło: I’m Chuck Bass
Zasady:
1. Bronić Chucka do ostatniej kropli whisky
2. Na każdy zarzut odpowiadać "I'm Chuck Bass"
3. Codziennie dodawać coś co jest związane z Chuckiem [animacja, zdjęcie, filmik itp.]
Członkowie:
1. Kilmenyy
2. Aniula_anka
3. Fusiatko44
4. Alkamb
5. Karolina1
6. LeNa_
7. MotherChucker
8. Magoria
9. Carmelove
10. Mitenka
11. Blair__waldorf
12. Carmunia
13. Dzastulaa_
14. coconutP
15. Lise
16. ty? Możesz się jeszcze zapisać.
Ponieważ na tym forum gadamy nie tylko o Chucku, będzie tu także off-topics dla członków:)
To one jeszcze lecą? Sorry, ale ja dzięki super i itd. TP, mam Polsat tylko na naziemnym t...
Co to znaczy, że masz polsat tylko na naziemnym? nie masz polsatu?;p ja spadam, muszę przebrać sie w końcu w coś normalnego (chodzę ciągle w piżamie) i posprzątać w domu.. Będę jakoś zarraz po Plotkarze :))
Ja mam teraz satelitę, ale na satelicie nie ma Polsatu. No to ja, aby obejrzeć Polsat, musze się przełączyć na odbiór naziemny. A mi się nie chce:P
btw. To ty do obiadu siedzisz w pizamie? Ja też idę, wreszcie za 20 min. będzie 15:30 i Gosssip Girl 2, orcinek 10:) Ciekawe, czy będzie leciał na TVN 3 sezon i 4...
Znowu potrzebuje pomocy kulinarnej xD . Nie robie muffinek , stwierdziłam ze zrobię sobie gofry , no i szukalam przepisu w internecie ,ale tam jest ich tyle ze nie wiem który byl by dobry . Wiem ze któraś z was robiła więc , mozecie mi coś doradzić :)
Co słychać ? U was te taka denna pogoda ? U nas po prostu tak dawno nie padło ...
Hehe. U mnie pogoda jak wczoraj. Ciemno jest i zimno. A co do przepisu, to ja robię ten: http://www.przepis-kulinarny.pl/domowe-gofry-najprostsze-id305.html i dodaje szczypte soli:)
Ok dzięki , to pewnie też je zrobię :) Znowu znikam . Wywaliłam wszystko z półek i robię z tym porządek . Mam nadzieję ze dziś to ogarnę ...
ja też muszę kiedyś zrobić porządek z ksiązkami i wszystko w nich powymazywać, bo mam sprzedać takiej jednej biegazce:P
Lise, pytałaś czy do obiadu zasiadam w piżamie. owszem ;p nawet teraz w niej chodzę, nie chciało mi się przebierać. i tak jestem sama w domu cały czas xD
:) wracają co mojego sprzątania , to podsumowując je zastanawiam się jak można było w ciagu roku tyle notatkowego papieru wyprodukować, wywaliłam wielką reklamówkę papieru . Wiem ze wakacje i nie bardzo temat , ale czy wy ucząc się też piszecie sobie notatki ? Ja strasznie tak lubie bo powtarzając materiał piszę go sobie w formie notaki i jak go juz piszę raz, przeanalizuję go w głowie , czasochłonne ale skuteczne ,
Czasem robię, ale to zależy z jakich przedmiotów. Najczęściej jednak pozyczam od koleżanki notatki i kseruję.. Wiem, leniwa jestem.;p
Oj tam , oj tam :) Też tak robiłyśmy jak nam juz się pisać nie chcialo ;)
Trochę nudno się zrobiło , jak nie chciałyście rozmawiać już o ubraniach i spekulować o Chair :P Zauważył to ktoś jak ja ?
Zauważyłam, że nudno... Przez to nie zaglądałam tutaj oprzez opstatnie 2 h tylko oglądałam jakies filmiki na yt. A jak juz otworzysz jeden to potem kolejny i kolejny xD
Wiem coś o tym . Mi się często to zdarza jak zaczynam oglądac wlasnie jakies filmiki z Plotkary
A właśnie ja dzisiaj trzymałam się z daleka od filmów, które sprawiają, że chce mi się płakać ;p dzisiaj napalałam się na siatkarzy i te winiarskie oczy xD
No słyszę właśnie z dołu ze tata ogląda mecz . Jak to , to czemu nie oglądasz ?
Hahaha xD Spoko. Tak właśnie myślałam, że się pomyliłam, w bloku naprzeciwko ktoś ma ogromną plazmę i oghląda wszystkie mecze (siatkówki, koszykówki, nogi), więc zawsze wiem co aktualnie leci , a teraz widzę boisko do nogi ;p
Znam ten ból... mój ttata z bratem robia to samo.. a nasze mieszkanie jest raczej małe ;p ale za to oni nabijają się ze mnie jak oglądam siatkówkę lub ręczną... wtedy to ja sioedzę na klęczkach przed telewizorem i gadam do niego xD
ja gadam do telewizora ale przed nim nie klęczę :P U nas niestety trzeba sobie wcześniej zarezerwować TV , bo normalnie nie ma szans na obejrzenie czegoś spontanicznie , bo zawsze coś tata albo brat oglądają . Normalnie przez nich zaczęłam mecze oglądać i Top geara ( nie wiem jak sie pisze ale chodzi o ten program o autach )
U mnie w domu od dziecka ogladało się mecze ;p Ostatnio jednak zamieniłam miłość do nogi na siatkówkę. Siatkarze są bardziej sexyyy xD
A jak xD no chyba ze mówimy o drużynie piłkarskiej Hiszpanii , bo jest na co popatrzeć
No faktycznie jest na czym oko zawiesić ;p Ale w zeszłym roku w finale mistrzostw kibicowałam holandii. wkurzały mnie te wszystkie jakieś pseudo kibice dziewczyny, które nagle pałały wielką miłością do hiszpanii, co miało tylko i wyłącznie związek z Casillasem/villą/torresem... :)
Mowisz o mnie :P Pryzynaje się ja oglądałam te mistrzostwa tylko dla Casillasa
OO, jego to zawsze lubiłam, ale teraz nie gra ;p No Winiarski i te jego oczy, rozpływam się. A teraz to chyba najbardziej lubię Bartmana. :)
No i Facundo Conte z Argentyny też niczego sobie, że tak powiem ;p
Okej, ja lecę, idę się kąpać, bo za niecałą godzinę leci Wojewódzki, do jutra ;)
Ja jestem;) Zaraz zacznę oglądać 90210, ale mogę wchodzić co parę minut i pisać. Podaj tylko jakiś konkretny temat, bo jestem bardzo kiepska w pisaniu o niczym;)
Ok , Oglądaj;) W sumie to widziałam ze jesteś bo pisze na profilach i miałam nadzieję ze sie odezwiesz :) no ale skoro oglądasz to ci nie przeszkadzam
Nic nie szkodzi, bo i tak zawsze robię przerwę co 5 minut. Jakoś nie wciąga mnie ten serial aż tak bardzo, by siedzieć z zapartym tchem przez 40 minut;) A ty oglądasz?
W sumie to nic , miałam rzucić okiem na Wojewodzkiego ,ale chyba jednak mi się nie chce mi się go oglądać. Więc teraz robię wszytko i nic
Miałam na myśli, czy oglądasz 90210 bo mogłybyśmy o tym porozmawiać;)
Wojewódzki się troszkę wypalił moim zdaniem, dla mnie to jego 'show' stało się nudne.
Szczerze to nigdy nie ogladalam więc nie mogę powiedzieć czy stało sie nudne , jak to mowisz z zapartym tchem nie oglądam . A co do 90210 ogladałam kilka odcinków ,ale całkiem przypadkowych , bo tylko wtedy jak trafiłam na Foxlifie . I po nich stwierdzilam ze nie lubię Amy ( czy jak sie piszę ) ale moja ocena jest troche....
Chodzi ci chyba o Annie i masz rację - jest potwornie irytująca, a gra tej aktorki jest wręcz żałosna, choć i tak w trzecim sezonie widać postęp w stosunku do sezonu pierwszego. Ogólnie to raczej nie poleciłabym tego serialu. Ja go oglądam głównie z przyzwyczajenia;) Nie jest jakiś tragiczny, ale są inne dużo lepsze.
No tak o nią:) Chyba lubię Silver i tego gościa co byl z tą bogatą blondyną i kręcił coś z Annie xD No mówię oglądałam pare odcinków , ale własnie nie zachwycił mnie jakoś tak bardzo żebym chciała obejrzeć wszystkie. Jakie jeszcze seriale oglądasz ?
Stare było dużo lepsze niż to uwspółcześnione. Mimo, że dziwnie trochę się to ogląda z mojej perspektywy, bo to jednak inne czasy, inna moda, inni ludzie, z którymi ciężko się w jakikolwiek sposób utożsamić, ale jednak sądzę, że Beverly Hills 90210 było dużo ciekawsze i, że tak powiem, 'sympatyczniejsze' niż 90210;)
No miało swój urok , widziałam też pare odcinków . To nowe jeśli mogę porównać podobne jest do GG tyle ze mniej w tym intryg no i brak Plotkary jako narratora
Właściwie większość seriali dla nastolatków ma podobną tematykę, tylko że sceneria się zmienia. W GG mamy Nowy Jork, w 90210 Los Angeles, w TVD małe Mystic Falls. I oczywiście tu mamy limuzyny i hotele, tu plaże i gwiazdy, tu dla odmiany wampiry, ale oś pozostaje mniej więcej ta sama: rozterki młodych ludzi, przyjaźnie, miłości, młodzieńcze bunty, szkoła, kłótnie z rodzicami... To samo serwują nam w One Tree Hill i podejrzewam, że w innych serialach, których nie oglądam jak Skins, czy Glee jest podobnie;)
One tree Hill kiedyś oglądalam , jak leciało na TVN i kompletnie nie wiem ktory to był sezon bo to było dawno , nawet fajny był :) a co do Skinsów to obejrzałam 2 pierwsze sezony , nie był zły ale te problemy przedstawione były w drastyczny sposób jak dla mnie bo przyzwyczajona jestem ze zazwyczaj seriale są trochę złagodzone i ta rzeczywistość nie jest taka straszna
http://www.fanpop.com/spots/gossip-girl/images/15856065/title/im-chuck-bass-fana rt
http://ues-basstard.livejournal.com/profile
nie wiem czy były ale..