Ponieważ na poprzednim forum, kończy się miejsce, oto 2 część. Dopóki nie dobijemy do 1000 w tamtym temacie nie piszemy tutaj.
Liga Obrony Chuck'a!
Hasło: I’m Chuck Bass
Zasady:
1. Bronić Chucka do ostatniej kropli whisky
2. Na każdy zarzut odpowiadać "I'm Chuck Bass"
3. Codziennie dodawać coś co jest związane z Chuckiem [animacja, zdjęcie, filmik itp.]
Członkowie:
1. Kilmenyy
2. Aniula_anka
3. Fusiatko44
4. Alkamb
5. Karolina1
6. LeNa_
7. MotherChucker
8. Magoria
9. Carmelove
10. Mitenka
11. Blair__waldorf
12. Carmunia
13. Dzastulaa_
14. coconutP
15. Lise
16. ty? Możesz się jeszcze zapisać.
Ponieważ na tym forum gadamy nie tylko o Chucku, będzie tu także off-topics dla członków:)
Zbije xDD
Mam gotową druga cześć od dwóch dni XD
Brakuje 4 punktu 'zasad ;P
4.Jeśli się z czymś zgadzamy mówimy ‘Amen’
I to jest "Liga Obrony" XDDD
Oj, oj:P Ważne, że jest:) A ja ma na imię Ola:)
Sum 41 - With Me - zaje pioseka
nieeeee XD Jesteś teraz na mojej krótkiej liście XDD
Co do piosenki to ją kocham , mam już ja an telefonie, mp4 gdzie się tylko da jak cały ST z plotkary :P
Jakiej liście? OMG. Wszystkie piosenki? Ja też mam zamiar, na IPoda, tylko znajdę kabel. A skąd masz tytuły?
Co do krótkiej listy - to kiedyś tak powiedział Kaczyński do kogoś i cały czas mam z tego bekę ;P
Listę piosenkę znalazłam na jakiejś fanowskiej stronie. a ściągnęłam z Chomika
Ej kobieto !!! Alkamb miała założyć nowy , jest w tym starsza , tak w ogóle to powinna to załozyć kilmenny ale jej nie ma ...No juz trudno
Ala wrzuć tu to co napisałaś juz :) Będzie podwójne rozpoczęcie :)
Nie no spoko , ja żartuje :) Jej nie ma bo na wakacjach jest , ale wraca juz chyba za pare dni , 25 bodajże
To fakt, głupio, że nie uszanowałaś prośby Alkamb, bo już spory czas przed zakończeniem tego tematu pisała, że ona chce to zrobić. Ale już "po ptakach". Jak dla mnie Alkamb niech zachowa to co napisała na część 3, a my szybko nabijmy tu 1000 ;d I niech nastanie pokój ;p
Kurde, nie wiedziałam!! Fusiatko44, nie da się już zedytować. Można założyć jeszcze jeden temat, a tego po prostu nie używać. Nie mam nic przeciwko.
btw. Obrażam się na was.
Nie no spokój , nie denerwuj się Ola :) Musimy sobie ponarzekać . Nie bojkotować tego , jesteśmy stowarzyszeniem i trzymamy się w zgodzie . Ala się moze bardzo nie obrazi 3 nie jest złe :) Już po frytkach jak mówi mój brat .
Wypowiedź brata jest najlepsza:P Nie no, ale się pomyliłam, a potem nie mogłam tego zmienić... (tytuł:P)
Ja dalej się rozczulam nad dawnymi odcinkami... Końcówka 7 odcinka 1 serii the best! Chair:* A ty?
Ale aferę narobiłam niepotrzebnie xD Na nikogo się nie gniewam i nie bać cię mnie! xDD Nie jestem straszna mam nadzieje ;P
Już nowego otwarcia nie róbmy bo to bez sensu :P
Ja sobie robiłam muffinki i mi nie wszyły ;/ Idę zaraz je ratować ;P
Ulepszę to i dam na cz 3 ;D Tam były tylko zasady i lista członków wiec prawie to samo + tam zdanie o tym ze to off top wiec nieważne już nieważne ;P
Dodam dużo kremu i posypki ;D
Dodaj może jeszcze funkcje członków :D
Mogłaś nie mówić o tych muffinkach tak to zaraz do Ciebie wpadne i zjem wszystkie :D !
Jasne, rób mi smaka!;p Jestem zmęczona po zakupach....xD A w sumie nic takiego nie kupiłam..
W sumie i tak bym nie dała rady zjeść tyc muffinek.... Za dużo zjadłam przez ostatnich kilka godzin. I to, że odmawiałam sobie osttanio słodyczy na nic dzisiaj się zdało. ;p
Ja też próbuję nie jeść. No ale cóż. Musieliby przestać sprzedawać czekoladę, kakao, mleko itd. :P
Robyn - Dancing On My Own. Następna super piosenka. I przez kogo to słucham? Przez GG!
Jeżeli chodzi o soundtrack GG zakochana jestem niezmiennie w "i'm in here" i "i can feel a hot one" (mam nadzieję, że drugi tytuł dobrze podałam ;p
Nie lubię tiramisu, chyba że lody o tym smaku. Nienawidzę takich rozmoczonych biszkoptów. Ble...
Z takich bardziej wymyślnych to robiłam też parę razy tort węgierski ale osobiście nie lubię, za słodki ;) A tiramisu jest właśnie moje ulubione ;D
Przepis mam z jakiejś strony gdzie tłumaczą przepisy z zagranicy na polski, ale coś jest z nim nie tak bo zawsze za tłuste wyjdą mi te babeczki.
Uwielbiam robić ciasta z Delekty, i ostatnio kopiec kreta zrobiłam ;D Mam fazę na kucharzenie ostatnio.
Zjadłabym twoje tiramisu, dawno nie jadłam ;D
Ooo, kopiec kreta. I co, dobry ?;p Miałam robić z "przyjaciółką", ale za bardzo się pokłóciłyśmy...
Ja robiłam ostatnio te muffinki z paczki, nie pamiętam jakiej firmy ale wyszły całkiem całkiem :D
Faze na kucharzenie to mam chyba od zawsze, gdybym nie poszła na studia to chciałabym żyć z gotowania xD
Ja muszę zrobić niedługo bo obiecuję koleżankom i obiecuję :D
W domu się na ten kopiec rzucili że po chwili już go nie było.
Ja na urodziny zrobiłam jakieś muffinki Delekty bodajże jakieś z czekoladowym kremem, wszystkim smakowały bo też po chwili już ich nie było ;P
Ps. widział już ktoś nowe PLL?
To chyba te same, fajne są :D Ja cokolwiek nie upiekę to mój brat maniak słodkości zjada to w 5 minut xD Zmykam dziewczęta narazie, koło 21 może wrócę ;D i czekam na dzienną dawkę Chucka!
Właśnie muszę czegoś poszukać z Chuckiem xD
Mój brat jak sobie uciął kawałek Kopca kreta to go aż zemdliło xD
O muszę później obejrzeć . Ja mam fazę z koleżanką , na razie pieczemy z takiej książeczki pt czekolada . Próbowałyśmy tez cos ze smażeniem tostów francuskich albo racuchów ale smażenie nam nie wychodzi . Ale za to typowe amerykańskie ciasteczka tak :) Musimy właśnie coś z muffinami pokombinować
Jestem jedyna, która nie lubi tiramisu? Ale ja i tak nie nawidzę więszkosci ciast itd. Ja jestem wybredną klijentką.
No wiesz co?
btw. chcecie być modne? Posłuchajcie rydzyka ; "Tego lata, aby być trendy, słuchaczki Radia Maryja powinny nosić piękne, kolorowe stroje ludowe z Mazowsza. Może w nich trochę gorąco, ale efekt murowany"
Jezu , słuchacie Radia Maryja ? Ono wypiera ci mózg ! Słuchałam kiedyś żeby zobaczyć czy rzeczywiście tak straszne , później cala nabuzowana chodziłam .
Uwielbiam tiramisu , pycha jest . Ja ogólnie kocham wszystkiego rodzaju słodycze . Nie mogłabym bez nich zyc normalnie , ale później sie cały czas zastanawiam , kurka przytyłam , czy nie , o kurcze trzeba isc na rower albo pobiegać . Tego właśnie nie lubie jedynie w słodyczach ze później muszę sie tak stresować , choć znam osoby które mogłyby by zjeść tonę i nic ...
Ja kiedyś jechałam samochodem i nic po za RM nie łapało, minuta-dwie mózg wyprany dziękuje bardzo xD