Jak tak czytam na forach to nikt nie chce żeby byli razem. A jak jest z Wami? Moim zdaniem właśnie b. pasują do siebie, lubiłam ten ich wątek w 2 sezonie i z niecierpliwością czekam na następny odcinek, w którym przez chwilę bedą razem. Dzielcie się tutaj nowinkami, wiadomościami, wrażeniami związanymi z nimi w 3 sezonie plotkary. ;)
Pasowali do siebie jak i Vanessa do niego:)
Wiec ja nie wiem ktora pare bardziej lubilam, chociaz Vanessa mnie wtedy wkurzyla jak listu nie pokazala i ukrywala przed Jenny zwiazek z Natem.
Mi bardziej Nate do Vanessy pasował ;p
Mała J powinna znależć sobie jakiegoś chłopaka z liceum ;p
Boże, jak ja bym chciała żeby Nate był z Jenny!!! Ale czytałam, że ma być jakiś wątek niedługo Serena i Nate, ale jeszcze przed nami kilka sezonów więc trzymam za nich kciuki, bo to moja ulubiona para zaraz po B i C.
A co do NAte'a i Vanessy to najgorsza para! Zupełnie do siebie nie pasują, i wtedy już Vanessy nie nawidzę, a normalnie jest mi zupełnie obojętna (chociaż jak dla mnie to mogli by ją wywalić...)
Ja również uważam, że to świetny pomysł. Scenarzyści odpuścili sobie ten wątek z niezrozumiałych dla mnie powodów. Do dziś jedną z moich ulubionych scen GG jest ta, kiedy Nate zabiera Jenny z domu tej modelki i później się całują :) I teraz mogliby to kontynuować po tym, jak Nate pomógł Jenny. Ale chyba nie ma co na to liczyć...
Zgadzam się. Nate i Jenny powinni być razem. Vanessa jest strasznie nudna i jakoś mnie odpycha a Serena, no cóż raczej do niego według mnie nie pasuje. Podobno będzie jeszcze jakiś wątek miłosny dotyczący Jenny i Nate, gdzieś czytałam że producenci to wyjawili.
Poprawiłaś mi tym humor, jakby ktoś znalazł stronę gdzie o tym pisze to dajcie znać ;p Wszyscy chcą żeby Nate był z Sereną, ale mi oni kompletnie nie pasują..
Poszukam, może znajdę znowu bo zgubiłam. Ale nie ma się co cieszyć za wczasu, z tego co pamiętam oni dopiero rozważają taka możliwość i jak już to coś może się pojawi pod koniec 3 sezonu bo wcześniejsze odcinki są nakręcone. Ale, lepiej poczekać niż by miało nic nie stać się pomiędzy Jenny i Natem.