Nie wiem czy słyszeliście, ale w 3 sezonie ma ponoć zagrać Hilary Duff. Co o tym myślicie? Podoba wam się ten pomysł? Bo mi niezbyt:/ Hilary jakos nie pasuje mi do tego serialu.
Gwiazdę filmową Olivię, która chce przeżyć przygodę uniwersytecką i chce poznac normalnego chłopaka. Łatwo zgadnąć na kogo padnie:/
http://www.popcorner.pl/popcorner/1,81588,6782928,Nowa__i_znana__twarz_w_Gossip_ Girl.html
Dopóki nie będzie mieszała się w sprawy B&C to jest mi obojętna ^^ hehe A tak serio to może być ciekawie.. Może rozrusza trochę Dana ;p
mysle, ze nie bedzie tak zle. Najważniejsze, że nie jest jedną z głownych bohaterek. (( ;
nie lubię jej, bo kojarzy mi się wyłącznie z tymi przesłodzonymi
produkcjami dla nastolatek... Ale jest bardzo ładna tego jej nie moge
odmówć. Wg mnie pasuje, zobaczymy jak się spisze:)
Jak się o tym dowiedziałam to mnie normalnie z nóg zwaliło ... :/ Wg mnie to straszny pomysł brać ją do serialu. Ładna to jest, nie ma co się kłócić, ale gra beznadziejnie. Poza tym nie podoba mi się to, że jest tak znana. Lepsi byliby świeży aktorzy, a nie takie gwiazdki co to zagrały identycznie w 20 identycznych filmach. Coś mi się wydaje, że oglądając ją w GG nie będę widziała tej nowej postaci, a właśnie Hilary Duff.. :(
Zły pomysł.
Bo do tej dziewczyny przywarł już wizerunek słodkiej dziewczyny z filmów dla nastolatek.
Okropnie...
w GG podobało mi się właśnie to, że Ci aktorzy są "świezi". Mało znani. Uwielbiam ich za to. A więc Hilary nie nadaje się.
Hilary . ?
nie , tylko nie ona .
ją dać najlepiej to jakiegoś disneyowskiego szajsu .
a nie tu . !
GG zasługuje na lepszą aktorkę . ; D
a tak po w nawiasie .
kiedy będzie GG w TV7 . ?
nie rpzeżyje ... to serial m.i. o modzie a ona ...
cóż, jak chyba każdy zauważył, jest za słodka na mode w stylu tego serialu.
pozatym jest beznadziejna aktorką
:/
Dokładnie od 27 września na TVN7 w każdą niedzielę koło 12. Pewnie zastąpi Chucka.
Mysle ze o wiele wiecej ciekawych rzeczy sie wydarzy niz to ze Hilary wbije :) Poza tym ma byc gosciem, wiec za dlugo tam nie pobedzie... ]:-)
Spoiler!
http://www.youtube.com/watch?v=CRCi3NT4hOk&feature=related
np.
Chuck bedzie sie calowal z facetem
Vanessa (wspollokatorka Hilary) zacznie chodzic ze Scottem, synem Lily i Rufusa
Zobaczymy ojca Sereny i Erica
i t d ... : P
Kurwa mać ;/
Hilary Duff i Leighton Meester w jednym?
Luudzie. Co się porobi z GG.
Chociaż właściwie aktorka grająca Georgie również grała w przesłodzonym filmie dla nastolatek a w gg daje radę b. dobrze...
Właściwie, Leighton Meester też była przez wielu nie do przyjęcia, jeszcze przed rozpoczęciem serialu. A teraz mało ludzi ma co do niej zastrzeżenia. Więc - pożyjemy, zobaczymy. Ja już i tak nie mogę się doczekać trzeciego sezonu :>