PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108132
6,4 10 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

"To Chuck Bass zrobi coś strasznego, za co znienawidzą go wszyscy inni bohaterowie. Niestety, wśród nich znajdzie się także Blair. Zakochani się rozstaną! Podobno w całej sprawie palce będzie maczał również Jack Bass, ale w obliczu zerwania Chucka i Blair ma to drugorzędne znaczenie, prawda?"

http://www.popcorner.pl/popcorner/1,81588,7479076,Plotkara___bardzo_duzy_spoiler .html

Jak myślicie, co to będzie?
Doszły mnie słuchy, aczkolwiek mogę się mylić, były to słuchy anglojęzyczne i na szybko ;), że może chodzić o molestowanie.

Zapowiada się wielki powrót złego Chucka Bassa? A było tak różowo...

ocenił(a) serial na 9
madlen_1991

Szkoda, że Chuck i Blair już nie będą razem, ale liczę na to, że się znowu zejdą.

ocenił(a) serial na 10
Anel

Powiem tak - Chuck i Blair są moimi ulubionymi postaciami z Gossip Girl (na równi z Georginą), ich intrygi bardzo mi się podobały, zwłaszcza w drugim sezonie... teraz jednak jest znacznie za różowo, coś mi tu nie pasuje. Po prostu Chuck jakby nie był sobą. Zobaczymy, co tam zmienią, może w końcu będzie się coś działo. ;)

ocenił(a) serial na 8
aisha_fw

czytałam gdzieś albo oglądałam jakiś wywiad ze scenarzystą i było tam napisane, że do końca sezonu nie przewidują rozstania tej pary.
ale z drugiej strony może będą chcieli przyciągnąć większą oglądalność...

madlen_1991

Szczerze to miałam nadzieję że przynajmniej oni zostaną razem. Te pary tak się zmieniają w tym serialu, że powoli zaczyna mnie to nudzić/irytować. Ale kto co lubi ;) I tak oglądam wyłącznie ze względu na ciuchy i Blair ;)

Bainashade

B. n C. - Pamiętacie to 'ściganie się' nawzajem ? te ich gry ? To miało sens, nie byli nudną parą xd Dla mnie to był szok jak zobaczyłam Chuck'a w 3 sezonie ..w tych ostatnich odcinkach.. jak się zmienił .. ! Nie był już facetem, który mówi 'I'm Chuck Bass' i ma wszystko xd
Lubię intrygi Blair .. wymyślanie sposobów żeby Chuck powiedział te 3 słowa - "I love U" .. A kiedy ona w końcu była gotowa powiedzieć .. to on ją 'odepchnął', ale Blair i tak przy nim została, rezygnując ze swoich marzeń .. [chciała dołączyć do jakiegoś stowarzyszenia, nie pamiętam, dawno oglądałam] Moim zdaniem ta para powinna przetrwać wszystko .. Chociaż nie powiem .. brakuje mi 'I'm Chuck Bass' i tego, że chciał zaliczyć każdą xd

Zobaczymy .. co scenarzyści wymyślili .. i będziemy się wypowiadać xd

waniliowo

Mam nadzieję, że cos się wreszcie ruszy. B i C stali się straszliwie nudni. Może scenarzyści szykują jakąś bombę, po której wszyscy będziemy zbierać szczęki z podług.
Teraz serial robi sie nudny i do tego jeszcze te pary "każdy z każdym".
Okropnośc, choć ciuchy nadal mają świetne i strasznie zazdroszczę Blair tych jej sukienek:)

ocenił(a) serial na 9
MarySue

popieram, dla mnie tez C i B zrbili się nudni i przewidywalni. Ale z drugiej strony pod koniec 2sezonu miałam dośc tych ich gierek i podchódw - nuzące sie zrobilły. Tak więc niech cos zakręca ale jeśli chodzi o przeciąganie tego - to wgranicach rozsądku.

ocenił(a) serial na 10
Ma_Osoba

Witajcie ponownie Upper East Siderzy ! :)

Nowojorskie ptaszki ćwierkały, że w problemy Chucka zamieszana może być sama ... Jenny. Czyżby Blair, o którą Bass tak długo walczył zeszła na dalszy plan, a zastąpiła ją ostatnia święta dziewica Nowego Jorku, czyli blond "anielica" - panna Humphrey'ówna? Mógłyby na to wskazywać choćby tytuł odcinka 15, z emisją zaplanowaną na 22 marca, o intrygującym tytule "The Sixteen Year Old Virgin".

Jak donoszą najnowsze spojlery, nie jest to prawda! (ufff, możemy odetchnąć z ulgą).
Swoją drogą, Little J. będzie zajmowała sporą część antenową najbliższych odcinków, wnioskując po tytułach.

":Ed Westwick sam powiedział o nadchodzącym wątku w Plotkarze. "Wszystko poprzewraca się do góry nogami i będzię jeszcze bardziej dramatycznie niż bywało do tej pory." Również Josh Schwartz poinformował o tym na swoim Tweeterowskim koncie. Uwierz w faceta, Josh jest osobą która zrobiła z Chucka i Blair tak wspaniałe postacie i zapewne nie rozdzieli ich jeżeli nie będzie to część wspaniałego planu, racja?"
(plotkara.info)

1

madlen_1991

O jaaaa. Nie mogę się doczekać 22 marca!

ocenił(a) serial na 10
MarySue

Wiadomo już, że czarne chmury nad czołową parę III sezonu GG, zagna sam Bass, Jack Bass. Ciekawe, czy i tym razem wujcio zostanie pokonany przez bratanka jak to było w scenie z Lily.

madlen_1991

jastem strasznie ciekawa co takiego chuck zrobi, na początku myślałam że może on coś z Jenny będzie kombinował ale niesądze xD

A wy jak myślicie? Możemy obstawiac różne wątkixD

Ijeszcze jedno, bo do teraz nie jestem na 100% pewna, czy mi się wydaje czy Jenny zaczeła handlować dragami?

ocenił(a) serial na 10
Edie_Sedgwick_

Tak, zaczęła. Dzięki znajomości z synem jakiegoś ambasadora, czy kogoś takiego, a przedstawił ich sobie Chuck, który w sumie zorientował się o co chodzi, pogadał z J., ale ona nie zrezygnowała z handlu.

madlen_1991

Tak Chuck niestety zrobi coś złego .. prawdopodobnie jak słuchy donoszą będzie to związane z molestowaniem . ale nie wiadomo ..

Jednak dobre wieści dla fanów Chucka i Blair takich jak ja : Jak mi wiadomo z źródła przy nakręcaniu ostatniego odcinka na planie ktoś nagrał urywek jak Blair weszła na do budynku gdzie zaraz za nią wszedł Chuck. Jak dalej wiadomo informatorzy podają że scena ta będzie ponoć rozstrzygała się na dachu gdzie Chuck przyjdzie do Blair z kwiatami prawdopodobnie by przeprosić .. Jednak informacje które podaje przeczytałam a filmik widziałam. A informacje które były podane są prawdopodobnie wiarygodne ..

Czyżby wielki koniec nie nadszedł .. Na pewno możemy odetchnąć z ulgą ale czy Blair mu wybaczy w końcu skłamalabym pisząc, że
"różne charaktery się przyciągają " Miejmy nadzieję że jeden z najbardziej ciekawych par nie rozpadnie, a ich intrygi będą utrzymywać ich związek. cuż ciekawe tylko kto będzie zamieszany w tę sprawę .. Little Jenny która już w końcu nie jest taka mała .. bądź zaskoczy nas czyiś powrót niekoniecznie kogoś chcianego ?

Jak jeszcze czytałam któryś z aktorów udzielał wywiadów i zdradził nam kilka newsów .. Ponoć Panna G. Sparks cały czas będzie przewijała się przez odcinki i nie musi wcale wyglądać tak samo .. więc warto się przyjrzeć czy niechciany gość nie będzie chciał znów czegoś zepsuć ..

Jednak to nie wszystko ponoć problemy Qeen B. z bulimia tez się pojawią lecz nie będzie to dosłowne gdyż te wydarzenie nie będzie wydarzeniem pierwszoplanowym więc trzeba oglądać uważnie ... Pytanie tylko czy to może będzie efekt rozstania z Chuckiem .. Wydaję się że te doniesienia wiążą się w całość a może to tylko niewielka część intryg które nas czekają w najbliższych odcinkach kto wie . Trzeba tylko czekać

Jeżeli chodzi o resztę to nakręcono już wszystkie odcinki 3 serii która niestety została skrócona o 2 odcinki niz przypuszczano na początku. Jednak nie załamujmy się z wieści wynika że na 100% w ramówce stacjii CW będzie kolejny sezon już 4 .. ! Ciekawe co na jeszcze czeka .. na pewno więcej intryg ! ..

Tyle co wiadomo o finale 3 sezonu będzie bardzoo ciekawie a wątki każdej z serialowych postaci zwiążą się. Chodzą pogłoski nie będzie to przypadek . A ostatni odcinek będzie bardzo interesujący pełny niespodziewanych akcji . !

Mam też coś dla fanów Sereny bądź Neta i tym którzy kibicują im jako parze .. Najprawdopodobniej ich związek to będzie coś więcej niż zwykły przelotny romans lecz na pewno nie zbraknie chemi i gorących sytuacji w ich możliwym "związku" .. ! Czyżby S zwolniła tempo i postanowiła przejrzeć w daleką przeszłość i wrócić do tamtych czasów. Czy po jej krótkich relacjach postanowi się ustatkować czy to kolejna przelotna zabawa .. Wiadomo jest jedno że jeśli nie potraktuje tego poważnie jej triumf nie potrwa długo bo ja wiadomo konkurencja zawsze rośnie i możliwe że nasza Jenny nie będzie stała z boku .. W końcu kiedyś coś było .. Może postanowi pójść w ślady S i też powrocić do przeszłości ..

PS. Jeżeli nie wydarzy się to co napisałam to proszę nie mieć do mnie pretensjiibo ja tez wiem to z źródła . sama tego nie wymyśliłam ale wspomne że źródła są bardzoo wiarygodne i najprawdopodobniej te sytuacje jednak będą miały miejsce w życiu naszych bohaterów serialu ;]

To tyle wystarczy teraz tylko czekac a czas pokaże co się zdarzy . ;D

Osobiście dopinguję C i B mojej ulubionej parze mam
nadzieję że do siebie wróca i będą długo razem a w ich
związku nie zabraknie ciekawych i intrygujących akcji

xoxo pozrawiam !!.

Withoutme

ja kibicuje bardzo S&N ale bardziej jako parze przyjaciół którzy się wspierają, mają wspólną przeszłość, od czasu do czasu się pocałują albo pójdą do łóżka:) a nie jako przyszłym państwu Archibald.
A osobiscie najbardziej czekam aż rozwinie się wątek J i jej nowego "przyjaciela", a i odcinki kiedy wróci Agnes, mam nadzieje że szybko.

ocenił(a) serial na 8
Edie_Sedgwick_

Co do Agnes to ja szczerze mówiąc chciałabym, żeby ona i Jenny nie były
wrogami. Dwie rzeczy, której mi brakuje przy "idealnej" Jenny to Nate i
jakaś jej przyjaciółka. Ciekawie by było gdyby np. Agnes knułaby razem z
Jenny przeciw Serenie i Nate'owi. ;> Ale raczej to niemożliwe, w końcu
przecież Agnes spaliła sukienki Jenny. A szkoda, bo Jenny by na prawdę
przydała się prawdziwa przyjaciółka, a nie wredne dziewczyny...

ocenił(a) serial na 10
madlen_1991

Podobno będzie chodziło o molestowanie jakiejś klientki ,i prawdopodobnie . przez to Blair prześpi się z Danem ( nie mogłam w to uwierzyc ) bo Vanessa go odrzuci . i oboje będą siebie pocieszac ( prawdopodobnie ) Nate znowu po pewnym czasie bd chciał byc z B , ale ona nie bd chciała bo nie chce zranic S . i Nate ją pocałuje a ona ucieknie . to bd chyba jak czytałam na pewnym forum . ale ta mogą zmyślac więc jeśli nie chcecie czytac to nie czytajcie .

xoxo .

ocenił(a) serial na 10
123pamiatkaac_1

123pami.... hehe smiechu warte, jakos w to nie wierze :P

ocenił(a) serial na 8
123pamiatkaac_1

To na pewno nie jest prawda. XD

ocenił(a) serial na 10
nancy500

Blair i Dan? Chyba na pewno nie. Ona zawsze Dana traktowała jak śmiecia.

tomorrow_can_wait

jest jeden powód dla którego mogę uwierzyć w D&B, bo to jedyni bohaterowie którzy nigdy ze sobą nie kręcili, a zauważcie że ten serial czasami polega na każdy z każdym więc...:)