hahahaha ; D
dooobrre ; p
może też jest fanką pingwinów tylko to ukrywa : D
ja dzisiaj pierwszy raz wzięłam szynszylkę na ręce ^ ^
hah.. dzisiaj nawet była fajna matma ;d rozwiązywaliśmy zadania o zarobkach państwa Kowalskich Xd
fajnej Xd ?!
czasem nie idzie nadążyć, ale ogólnie jest spoko ;d
każda klasa może być fajna, jeśli jest fajna..
ei.. dzisiaj jest czwartek?
Niet.
Rozwaliła mnie ta historia z twoim kolegą. Chociaż masz w otoczeniu kilka osób, co kojarzą PzM. A u mnie? Nic. Zero. Nul.
słyszałam właśnie że nie było nowego.. szkoda.. poruszyłam już ten temat gdzie indziej..
hah ^ ^ a mi znowu przed chwilą szynszyla zwiała z klatki ;d
W czwartek była Zaraza i Dorwać Kierowcę. Boring...
Kiedyś chciałam mieć szynszylę. Fajne zwierzaki :)
właśnie słyszałam..
http://i39.tinypic.com/353cynt.jpg - oczywiście wszystko zgryzione :D
zgadzam się ^ ^ cuuudne : P
hahaha ; D
ale mam pełno kupek w całym pokoju Xd
ale jaka miła z niego poduszeczka :D
Z mojego psa też miła poduszka :P Ale niedługo idzie do trymowania, bo jest zarośnięty, a musi być ładny :)
West Highland White Terrier ;P
Uwielbiam miny ludzi, którzy rozróżniają tylko yorki i labki, gdy mówię im tą nazwę :D
hahaha ^ ^
śliczna rasa ; P
też ją chciałam mieć, ale potem okazało się że nie było psa tylko był kot ; d maine coon ^ ^
no ale może kiedyś będę mieć i tego i tego zwierzaka ; d
hah ^ ^
ja tam wszystkie psy darzę sympatią. Mój kolega ma amstafa i nie wiem dlaczego większość mówi że jest obrzydliwy.. ludzie wychowani na yorkach.. no cóż
Ja również kocham wszystkie psy, ale szczególną sympatią darzę wcześniej wspomniane flaty i westy :)
każdy ma swoich ulubieńców ; D
a ja jak zwykle trafiłam na tą dziwną część yt..
Ja najbardziej kocham Labladorki...
Aczkolwiek nie pogardzę Sterem Irlandzkim,Syberianem Husky,Samojedem czy Beaglem :D
Znam te pieski...
Terriery z reguły są dość hałaśliwe i żywe,a ten w szczególności.
Ale są słodkie,zwłaszcza malutkie :D
Mój nie hałasuje tak bardzo. Tzn. szczeka w 3 przypadkach:
- kiedy wychodzę z domu i zostawiam go samego (wg sąsiadów jakieś 10 min, ale oni to lubią, bo jest to bardzo skuteczny budzik :))
- kiedy dzwoni domofon
- kiedy przychodzą goście (najpierw szczeka, a później skacze, chcąc się przywitać :))
Jest cuuudny. Mój skarbek :P I leniwy jak nie wiem. Kocha wszystkich ludzi, a zwłaszcza dzieci.
Moje ulubione rasy to:
1. Flat
2. Westie
3. Jamnik
4. Golden retriever
5. Spaniel tybetański
6. Labrador
I mogłabym długo, długo, długo wymieniać...
wiesz co.. do końca nie wiadomo.. no miał mieć imię po moim kocie - uciekinierze, tak gdyby się nie znalazł.. na jego cześć ^ ^ ale wyszło na to że się wszystko dobrze skończyło, więc teraz znowu jest bezimienny.. albo będzie dzielił z kotem jedno imie ; D
haha ; d
tylko on za bardzo gapciowaty to nie jest ; D
spryciula taki że hej ! dzisiaj jak chciałam dać mu bagietkę to on mi nagle wyskoczył z klatki i zaczął uciekać Xd
Hehe to może Brainy...Jak z mojego opka...
Pfffi co za nieskromność..Nie słuchaj mnie,przemawia przeze mnie pycha :P
hahahah ; D
będzie... hm... ogoniasty : P
nie no.. jakieś inne.. ale nic mi nie przychodzi do głowy.. Gucio Xd
dobra.. nad tym jeszcze się pomyśli ^ ^
nie idziesz spać?
to chyba ci najbardziej wytrwalsi zawsze ulegają jako pierwsi.. ja nie wiem czy za chwilę nie będę szła.. szkoła jest męcząca : D a nawet jeśli nie spać, bo może coś poczytać
Uuuu zostawiasz mnie?!
Oooo! ;'(((
W końcu co tu się dziwić...Tak cię zanudzam.Nie ma szkoły,a ja ci zadania z matmy piszę.Sorki,ale taka już jestem.Staram się na siłę wszystkim pomagać. :)
nie zanudzasz ! no co ty ; d ja sama siebie potrafię zanudzać, a jak jesteś to od razu jakoś staję się mniej nudniejsza dla samej siebie ; d to raczej ja cię zanudzam.. no i prawidłowo.. lepiej nieść na każdym kroku pomoc niż zagładę... tak jak to jest w moim wypadku :D
Nieprawda!Mi baardzo pomagasz.
Mam się do kogo wygadać dzięki czemu mama nie straszy mnie psychiatrą :P
Bo tak to gadam sama ze sobą :O
hah ; D
żebyś tylko ty.. ja jak tylko tknę się komputera to od razu coś mi odwala.. a jak idzie o pójście do toalety to już w ogóle Xd
instynkt który podpowiada czy lepiej iść się załatwić do toalety czy pod siebie..
wiesz co.. ja może serio powinnam już iść.. jak mi zaraz odwali to już się tego nie będzie dało opanować : D
Heheheheheheheheheheheheheheheheheheeheheeehehehheheeheheherheeheheheehheheheehe hehehehhehe!
Za późno,mam atak! :P
BUHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHHAAH!!! :D
dobra.. to ja się może wycofam, póki jeszcze mogę.. wiesz.. wolę nie ryzykować. a mówią że to ja jestem ta świrnięta..
koty zastępują mi poduszkę i kalkulator zresztą też, bo i tak go nie używam ; d a ty podobno swój chowasz ; P