oto linkdo quizu http://testwiedzy.pl/tag/pingwiny-z-madagaskaru.html
Ehhh w obu 100%
Dla fanów???Ja jestem wręcz maniaczką..
Strasznie łatwe pytania ;D
Ja jestem maniakiem w ferie zimowe oglądałem super maraton ze wszytkimi odcinkami.A w Woj. Mazowieckim ferie były w styczniu
Pffiii ja ten Maraton oglądałam już w Październiku,a teraz obejrzałam jeszcze raz niektóre odcinki.Z mamą oglądałyśmy raz pingwiny do trzeciej w nocy.
Po drugie mi sie pingwiny nawet śnią,więc wątpię,żebyś był takim wielkim fanem jak JA! :D
Tak???
Więc na pewno pamiętasz,scenę,kiedy to Julian i Skipper kłócili się,w których skrzyniach są ciastka a gdzie prawdziwe ryby.Powiedz jak się nazywał ten odcinek oraz kto w końcu zabrał ryby,skoro taki jesteś obeznany...
kórcze zawsze zapominam nazwy odcinków ale ci go opisze
najpierw było że alice sprzedawała ciastka sojowe a pingwiny myślały że tam są ryby.Wtedy czekali żeby ludzie byli niecierpliwi a potem być uroczy, gdy skończyli swój występ ludzie rzucali ciastka.Potem Szeregowy,Rico oraz Skipper spytali się co to jest a on powiedział że, to są sojowe ciastka i że dostarczają to samo co ryby.Wtedy spróbowali to i wszystko wypluli, a Król Julian cieszył się że nie ma smrodu dorsza.Potem pingwiny spróbowali drugi raz i znowu wypuli i dowiedzieli się że się, nie przyzwyczają.A następnego dnia nie byli, roszczulający wtedy Rico powiedział ryba ryba.I powiedzieli że jadą pyszne ryby i muszą je przejąć, gdy Król julian to usłyszał powiedziałż obmyśli własny plan, wtedy pingwiny wzieły flaminga jako obserwatora.Kiedy ich dorsz wyjechał bo falming im mówił a Kowalski zmienił światła i poinłormował resztę pingwinów ż ejuż mogą wchodzić, lecz gdy Kowalskiemu ciekła ślina i zrobił zwarcie że przez chwile było zielone światło i samochód z dorszami pojechał dalej a Rico i Szeregowy wpadli na grożne psy.
Póżniej wyszli i przenieśli się dalej wtedy Kowalski zmienił światła znowu, ale w innym miejscu i Rico i szeregowy włamali się otwierając drutem drzwi i podali skrzynie Skipperowi.
Kiedy wrócili okazało się że Król Julian podmienił skrzynie, a wtedy Kłócili się ile kto razy podmienił skrzynie, potem okazało się że Król Julian to Skipper a Skipper to Król Julian.
Potem znowu kłócili się kto ile razy podmienił skrzynie, potem Moris powiedział że a najlepiej będzie jeśli sprawdzą obie skrzynie okazało się wtedy że w obu skrzyniach są sojowe ciastka i wtedy Król Julian powiedział wygrałem, niech ktoś potwierdzi że wygrałem.
A tu nagle prze kamere Kowalskiego która odbierał prze kamerkę flaminga że to on ma dorsze i wtedy powiedział Frajerzy. Koniec l to oznacza że dorsze ma flaming
Tak,ten odcinek nazywa się "Albo rybka,albo..."
Ale raczej pisze się Maurice ;D
A wiesz co Rico narysował zamiast plusa,na wykresach Kowalskiego w odcinku "Czarodziejski pędzel"?
Osz ty taki i owaki...
Niech mnie sztorm zaleje...
A mam napisz piosenkę,którą śpiewa Skipper w "Królem być".
a pamiętasz odcinek gdzie bawili się w zdobywanie flagi,
1.jak się nazywał ten odcinek.
2.Co na końcu Skipper dał jeść mortowi.
3.albo zamiast możesz opisać odcinek.
1. Wszystko albo nic
2.Rybę
3. Pingwiny grały w zdobywanie flagi , lemury sie przyłączyły i grały o rzeczy pingwinów, pingwiny przegrały wszystko i nie rozumiały,czemu lemury ciągle wygrywają ,odkryły ,że lemury skaczą po drzewach ,a oni ślizgają sie po ziemi ,pingwiny użyły sprzętu do latania i wygrały wszystko ,co lemury miały,wt ym Morta
Dobry był ten tekst Kowalskiego "Ale rzepa!",a Skipper mówi Kowalski co wcześniej mówiliście,a Kowalski:Że,ale rzepa?Skipper:Wcześniej,a Kowalski:Mamusiu zrobiłem pupu?Skipper:Poniosło was.Kow:Ssaki lądowe nie poruszają się z taką prędkością,a Skipper:Tak ,bo Kow:poruszają się po drzewach,a Skipper:Szóstka z plusem Kowalski.
Sorki lisek,ale Marina już odpowiedziała,a nie będę się powtarzać ;P
Ehhh co to dla nas jest...Takie pytania,pfiii.
Ja staram się nie oglądać,ale na niektóre nie mogę się powstrzymać.
Ja oglądam ,aby potem ,zamiast bardziej na fabule ,czerpać przyjemność z pięknych,polskich głosów .... A pytania takie to pfii , co tam ,obudzona o 3 w nocy bym odpowiedziała bez problemu
królem być zapomniałem bo tamten odcinek oglądałem raz na necie i go zapomniałem.
Dokończ tekst Króla Juliana,,Po co mi oni skoro...
a to mam pomysł zróbmy tego tematu quiz.Każdy daje jedną odp. a inni odpowiadają.
Identycznie nie powiem,ale była coś po co mi oni skoro mam takich przyjaciół,którzy mają jacht.Czy coś takiego ;D
Ogólnie to odcinek "Król jest sam"
Też ostatnio rozwiązałam te testy ;D Jak zwykle bezbłędnie...
Ale pod koniec odcinka ,,Wszystko, albo nic" mina Morta - BEZCENNA ;DD
Aaaa,no właśnie małpę.
Ahh te starsze odcinki.;P
A ta piosenka co ją Skipper śpiewał w :Królem być"leci tak:
"Kto wymiata,kto wymiata
Łatwizna.Robota,który miał wskazywać ludziom zwierzęta,lecz pingwiny go wysadziły.Hehe tekst Juliana,"On nadal docenia mój zadek",wymiata ;D
dobrze oto kolejny quiz
powiedzcie najskrytsze marzenie Króla Julian oraz Kowalskiego
powiem wam Króla Juliana-Jego najskrytsze marzenie to było to co już ma
a Kowalskiego-Jedno tonowy mmózg jego własnej roboty
Tak w Madagaskarze,miał Hawajską laleczkę i jak kończył się Madagaskar 2 to poleciał z nią na miesiąc miodowy i jakimś niewyobrażalnym splotem sytuacji znów znaleźli się w zoo,ale bez tejże laleczki ;P
Do Europy?!
Nie wiem nie widziałam,ale oni mówili to jak lecieli tym samolotem,w dwójce.Coś na M?