Co powiecie na mały quiz? <Kowalski byłby w siódmym niebie>
Ja zadam pierwsze pytanie, kolejna osoba odpowiada i zadaje swoje.
Pytania dotyczą odcinków, treści, postaci, itd.
To ja zaczynam:
Co Julian znalazł na najtajniejszym poziomie trzynastym w bazie pingwinów?
Ooo, Kowalski byłby zachwycony!
Julian znalazł welocytyzer.
Jaka formacja została zarządzona przez Skippera podczas piosenki "We are the penguins"?
Tango Bravo Fox-trod.
Kto był mózgowcem w drużynie Juliana w odc. szkolna wycieczka?
Eee... bez modułu mowy, który zamontował jej Kowalski.
Jak Julian nazwał piniatę-konia?
Króli Julian I I(co po rzymsku oznacza trójkę)
Jakie są dwa alter ego Francis?
Doktor Bulgot i delfin Płetwek (Płetewka).
W którym miesiącu Julian ma urodziny?
Okej... to może ja zadam następne pytanie...
Z czego Skipper wyjął baterię, którą dał Julianowi na końcu odc. O jedną baterię za daleko?
1. Zła odpowiedź . Jest ich 8 : Kowalski , Rico,Szeregowy ,Skipper,Buck Roggat, wujek Szeregowego (Nigel), Manfredi i Johnson.
2. Jakiego magazynu?
3. A co do twojego pytania : w którym to było odcinku?
Wiem, wiem, ale chciałam to zaznaczyć!
Matko, jak ja mogłam się pomylić... ?!
Ja odpowiedziałam pierwsza i powinieneś odpowiedzieć na MOJE pytanie (chyba że nie znasz na nie odpowiedzi).
By zaśpiewać na Broadwayu
Jaką rzecz kocha jeść Rico, jednak szef mu jej jeść zabrania ?
skojarzyło mi się z pingwininą, bo nieraz się przyznawał, że jadł, a kapitan zawsze go rugował. o to chodzi? :D
Nie. Podpowiedź : było to wymienione w odcinku w którym zamknięto fabrykę Winkiego ( tego producenta krówek )
Odpowiadam na twoje pytanie hasna: lody o smaku mango lub serowe chrupki (skojarzyłem z obojga odpowiedziami)
Tak! myślałam o serowych chrupkach, bo Szeregowy tak fajnie się wydarł: i musiałeś zjeść wszystko, nawet te chrupki serowe?!
Zadawaj pytanie. albo spróbuj odp na to wyżej tajemnicy_mroku :)
do wybiegu Burta :D
Jaki wynalazek Kowalskiego "zbliżał się do centrum", siejąc w mieście dziwne spustoszenie?
Wiem który to wynalazek, ale nie pamiętam nazwy :) Odpowiedź na pytanie tajemnicy mroku: 5