PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=468032}

Pingwiny z Madagaskaru

The Penguins of Madagascar
2008 - 2013
8,0 127 tys. ocen
8,0 10 1 127067
8,0 20 krytyków
Pingwiny z Madagaskaru
powrót do forum serialu Pingwiny z Madagaskaru

Odcinek ; O

ocenił(a) serial na 10

Wybaczcie wszelkie błędy i nie gramatykę,ale na naszych oczach tworzy się historia.
Otóż jest oficjalnie potwierdzany odcinek o Doris.
Zwie się :
"The Penguin Who Loved Me"
Cudny tytuł na tłumacznie
"Pingwin,który mnie kochał"
Shooley powiedział,że będzie w nim Doris,ale dopiero go kończą.
Ale mi to nie przeszkadza.
Ważne,że jest!
Teraz wszystko się zmieni ;D
Taaaaaaak! ; )
Dobra,ogarniam i podaję link to stronki ;
http://penguinshq.forumotion.com/t1258-the-penguin-who-loved-me
TEŻ SIĘ CIESZYCIE?
TAK JAK JA?!
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ;D

KingOfAllLemurs

Chyba kazdy na tym forum ekscytuje sie tym odcinkiem.

ocenił(a) serial na 10
Jazza91

Ja się załamałam.
Chandrę mam.
Myślałam, że bd się cieszyć, bo Kowalski będzie szczęśliwy, ale...
Nie mogę tego przeżyć.
Przecież ona zrobiła mu tyle złego...
A teraz nagle wraca i się całują ?!
Przecież to chore xD
Sądziłam, że bd jakoś inaczej nastawiona do Doris, ale po tym co zobaczyłam...
Nie umiem. Wydaję mi się, że to będzie kolejna pusta laleczka
No nie wiem. Pożyjemy, zobaczymy...

Angela1997

Angela, nie ma co sie załamywać :)
Jeszcze nie wiadomo co ten pocałunek znaczy, może to jakiś podstęp, albo na pożegnanie... jest wiele teorii.
Ja nawet nie wiem jak to wszystko skomentować, dalej jestem w szoku :p
Pozostaje nam czekać cierpliwie (chociaż to trudne), ale to jeszcze tylko 2 dni, nie miesiące .. tylko DNI ahh :D

ocenił(a) serial na 10
Jazza91

Może to nic nie znaczy,i Doris zniknie z życia fanów PzM?...

ocenił(a) serial na 10
Angela1997

Mnie ten pocałunek przeraził bardziej,niż ten z"KM".Mimo,że sądziłam,iż inaczej zareaguję,to jednak to szok...Poza tym to wyglądało nienaturalnie jakoś...Może

ocenił(a) serial na 10
Annqa

Ja mam nadzieję, że ona to zrobiła, by go wykorzystać. Wiem, to wredne, ale nie mogę znieść Doris u boku Kowalskiego. I nie chodzi tylko o to, że tam powinnam być JA! Buhaha...
Po prostu oni do sb nie pasują. KONIEC I KROPKA! O.o

ocenił(a) serial na 8
ocenił(a) serial na 8
Angela1997

Błagam Was już teraz, niech ktoś nagra ten odcinek i jak najszybciej wrzuci do internetu. Błagam!

ocenił(a) serial na 10
Merkura

Choćby i kalkulatorem (lol) ale niech nagra, dołączam się!
Ja bym nagrała, ale Nicka nie mam!!

Szlag by to...

użytkownik usunięty
RaptorRed

Przecież ten odcinek jeszcze nawet nie został wyemitowany.

ocenił(a) serial na 10

Chodziło mi o to, że jak będzie leciał.

ocenił(a) serial na 8
RaptorRed

Może mi się uda jakoś nagrać, ale niczego nie obiecuję...

ocenił(a) serial na 10
Angela1997

Hmm...Trafiłam na pewne zdjęcie-Manfreddi'ego i Johnsona...O ile to naprawdę oni,to wyglądają dosyć...No,biednie...!
http://images4.wikia.nocookie.net/penguinsofmadagascar/images/5/5c/Manfredi_and_ johnson.jpg

ocenił(a) serial na 10
Annqa

Nie tak ich sobie wyobrażałamxD
O ludzie.. Wyglądają dość.. hmm.. ciekawie, nie powiem...

ocenił(a) serial na 10
ywogerezs

Ja wyobrażałam ich sobie jako czarne kształty pingwinów ze znakami zapytania...No,powiem jedno:stuprocentowi inwalidzi wojenni!
A ich zdjęcie oznacza,że"TPWLM"było już za granicą...Ale czemu nie ma żadnego wideo?!

ocenił(a) serial na 10
Annqa

Dla mnie na pewno nie wyglądali tak jak teraz. Co prawda nosili liczne "pamiątki" wojenne, ale to..
Nie ma wideo bo prawdopodobne premiery były w innych krajach i pewnie po prostu noszą inną nazwę.. Tak przypuszczam.

ywogerezs

Dzisiaj jest (była?) premiera w Rosji. Może będzie wideo.

ocenił(a) serial na 10
mama_3

W Rosji?! Tak szybko? Szukać!

ocenił(a) serial na 10
Annqa

NA PEWNO nie ma?

ocenił(a) serial na 10
Annqa

Ekhu... Ja ich sobie wyobrażałam ZUPEŁNIE inaczej. Co to ma być niby? Jakieś wyleniałe szmatki do kurzu xD
Odwołuję to, że najlepszą wersją ich śmierci jest zasztyletowanie w kasynie... Kupuję wersję z paliwem rakietowym i kadzidłem.

Dzięki, że mi poprawiłaś humor ;-)

ocenił(a) serial na 10
RaptorRed

Ja,w pierwszej kolejności,uznałam zasztyletowanie pod kasynem,ale od niedawna jestem za tym,że:
-(...)Piranie nie latają.
-To samo mówili niejaki Manfreddi i Johnson na misji w Ekwadorze.Pochowaliśmy to,co z nich zostało,za pomocą łyżeczek."

I teraz pytanie:Który jest który?

ocenił(a) serial na 10
RaptorRed

Mój marny tłumacz współpracujący z wikią mówi,iż:
Manfredi i Johnson są byłymi członkami Skipper zespołu. Są zwykle cytowane ich upadek lub pomyłkę zrobili jako przykład tego, co może się zdarzyć, jeśli pingwin umożliwia ich gardę lub zaniedbuje ich szkolenie. Dokładny sposób ich śmierci zmienia się w każdym przypadku, a w niektórych przypadkach są sprzeczne: zabity przez eksplodujące pułapki, zabitego przez piranie pływające, tracąc istotne organy wewnętrzne, itd.
Od kapitana wyjaśnienie zmian w każdej opowieści, trudno jest się dowiedzieć, ile jest prawdy, a ile jest wymyślony, aby uzyskać jego punkt widzenia. Jednak w jednym przypadku, Kowalski potwierdza kapitana historię, Manfredi i Johnsona szczątki zostały umieszczone w kopercie "z Manili, ironicznie". (" Wiewiórka "). Prywatny był tylko inny znak, który wspomniał o Manfredi i Johnsona z Skipper nie mając żadnego słowa o nim.

Manfredi i Johnson pojawił się na krótko w The Penguin, który mnie kochał , ale kapitan i inni nigdy nie zauważyłem.

Występy Edytuj
Ukryty : Skipper wspomina się, że Manfredi i Marlene Johnson został zabity przez Piranhas Latających w Ekwadorze i musiał pochować to, co zostało z nich z łyżeczką.
Roomies : Skipper mówi, że był uroczy Manfredi i naiwny jeden aż do ich "małą Nairobi przyjęcie niespodziankę ". Zarówno Manfredi i Johnson kiedyś naiwny przed tym incydencie, ale Manfredi zdecydowanie ładny jeden.
Roger Dodger : Skipper mówi do Rico, że nie boi się wziąć jedną własną, tak jak zrobił Manfredi i Johnsona.
Miłość Monkey : Kiedy miłość eliksir # 37 jest mowa, kapitan mówi, że "upadli ciężko dla tych sióstr podbródkowy Stracili ich serca, płuca i 15 nóg jelita.". (Jeśli przeżyli, że kapitan może już oznaczało, że stracił swoje serca emocjonalnie, ale reszta ich organów, ale uporządkowane od pobity wstawania)
Słoń nigdy nie zapomina : Skipper mówi Private że Manfredi i Johnson zostali zabici przez pułapce eksploduje przebraniu stóp słonia.
Red Squirrel : Skipper mówi, że nie było wystarczająco dużo tunele ewakuacyjne i ich szczątki zostały umieszczone w kopercie. Kowalski dodaje: "Z Manili, ironicznie".
Kryzys poleceń : Prywatne wspomina, że przetrwały one przez tunel, ale okazało się, że to wnętrze wieloryba Beluga. Później Kowalski mówi, że można mówić jedynie bełkot miesięcy.
Love Hurts : Zostały wymienione po raz kolejny przez Skipper, chociaż tym razem nie wspomina, w jaki sposób zginął. Chociaż kapitan wspomniał, że ich przypadek zaangażowany chińskie lampiony i 6 butelek paliwa rakietowego do których Kowalski później odpowiada: "najgorszy pokaz talentów w historii." To może oznaczać, że paliwa rakietowego zapaliła od chińskich lampionów.
Operation: Break-Speare : Skipper wspomina, że prywatne powinno być z Manfredi i Johnsona, "Jeden tam i jeden na dole." Może to oznaczać, że zostały wysadzone na miejsce, lub jeden poszedł do nieba, a drugie do cholery.
Maurice w Pokoju : Skipper mówi innym, aby potwierdzić, że Maurice miał 24 godzin w lewo, mówiąc coś o niepełnej faksem udziałem Manfredi i Johnson. Kowalski powiedział, aby było "zdusić je z miłością." Prywatny dodaje: "Mamy tylko usłyszałem pierwszą połowę."
Kiedy wióry są na dole : Skipper powiedział, że nigdy nie spodziewał się, że będzie tęsknić prywatnych ponad Manfredi czy Johnson.
Powrót Revenge of Dr Blowhole : Kiedy Blowhole słucha kapitana wspomnienia, mówi "Zaufaj mi, Manfredi, co może pójść źle?" i kiedy Alex próbuje przypomnieć kapitana swojego zespołu, mówi "Manfredi! Johnson, nie mogę się doczekać, aby zobaczyć te knuckleheads".
Smotherly Miłość : Skipper mówi, że Hans jest tam spiskuje naszą makabryczny upadek. Prywatny pyta, czy jest to rodzaj śmierci, który nie jest makabryczne. Skipper reaguje i mówi "Manfredi i Johnson, a incydent spa dzień". Prywatne odpowiedzi: "Ach tak, to relaksujący sposób, aby iść".
Thumb Drive : Skipper wspomniał, że są tylko 2 sposoby, aby pozostawiać urządzenia ... Private wyjaśniono sposób Manfredi wziął i Kowalski wyjaśnił drogę Johnson wziął (z Rico mimów scenę).
Operation Penguin na Game Boy Advance: Skipper ostrzega prywatnych nie nazywać kaczka słodkie z powodu tego co się stało z Johnson prywatnie odpowiada: "kto jest Johnson?" Skipper mówi "właśnie".
Most Dangerous Game Night : Prywatny pyta Skipper, że nigdy nie mieliśmy problemu z nocy gry. Skipper odpowiedział, że to było to, co Manfredi i Johnson powiedział do niego sześć godzin przed ich wyrzuciło wewnątrz gilzy.
Kipper dla Skipper : Skipper powiedział, że "nie pingwin zostaje pozostawione". Jednak prywatne Kowalski przypomniał, że stracili Manfredi i Johnson. Rico pamiętał inny pingwina, który dostał pozostawił jednak został przerwany przez Skipper, sugerując, że Penguins kiedyś 1/7 członka.
Penguin, który mnie kochał : Podczas Skipper, gang i Doris uciekł z etapu Flippy jest, Manfredi i Johnson próbowali nieszczęśliwie się przykuć uwagę kapitana i innych.
Fate Edit
Losy Manfredi i Johnsona jest najwyraźniej niepewny, ponieważ zostały wymienione aby miał więcej niż jeden los. W Ukrytych zostali powiedział zostały zabite przez piranie pływające w Ekwadorze i miał ich szczątki pochowane z łyżeczką. W Miłości Monkey były powiedział, że stracił ich serca, płuca i 15 nóg jelita. Można przypuszczać, że to może ich zabić, ponieważ serce i płuca są głównymi narządami. W Słoń nigdy nie zapomina o nich mówiono, że został zabity przez eksplodujące pułapki przebraniu stóp słonia. Od Manfredi i Johnson ponieśli wiele losów, niektóre z tych losów nie mogło kanonicznego. Jednak może to być możliwe nadal nie będzie się z Skipper w postaci pingwina dolls.But widziana w odcinku Penguin, który mnie kochał Manfredi i Johnson żyją i mieszkają w Coney Island Aquarium gdzie dr Blowhole zamieszkuje zbyt , a on myśli, że jest Flippy.

Trochę to wszystko niegramatyczne i naciągane...

ocenił(a) serial na 8
Annqa

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHA.

Te cioty to Manfreddi i Johnson? OMG. Z krzesła spadłam. Założę się, że ten wyższy(trochę podobny do Kowalskiego, no nie?) to Johnson. xD

ocenił(a) serial na 10
Merkura

Pomyślałam DOKŁADNIE to samo!Też,że jest podobny,i też,że to Johnson!
Więc...Może to prawda?*o*
Ale,że w Coney Island...?Naciągane,jak nie wiem co!

ocenił(a) serial na 8
Annqa

Matko boska, wyobrażała sobie ich ZUPEŁNIE inaczej. Myślałam, że będą wyglądać bardziej jak.... Komandosi. xD A tu takie cioty. Ten grubszy to już w ogóle. Chociaż ten wysoki mi się nawet podoba.

Nie wiem czy naciągane. Na pewno niespodziewane.

A tak w ogóle to ty też masz wrażenie, że ten odcinek będzie w innym klimacie niż reszta serialu. Myślę, że ten odcinek będzie trochę poważniejszy.

ocenił(a) serial na 10
Merkura

Dzisiaj rano,wychodząc do szkoły,pomyślałam sobie tak:"Ten odcinek będzie chyba raczej...No,nie dla dorosłych,ale dla widzów starszych,którzy jednak bardziej rozumieją PzM,i bardziej obchodzi ich ten wątek,no bo co 8-letnie<na przykład>dziecko obchodzi,czy Kowaris stanie się rzeczywistością,czy nie?...

ocenił(a) serial na 8
Annqa

A ja sobie pomyślałam, że ten odcinek jest dla prawdziwych fanów, którzy bardzo chcą poznać wszystkie tajemnice serialu. ;)

Matko boska, jeszcze nigdy nie byłam tak podekscytowana jak teraz. xD Normalnie ciężko mi się oddycha. Masz jakiś sposób, żeby o tym nie myśleć?

ocenił(a) serial na 10
Merkura

W moim przypadku sprawdza się słuchanie piosenki z"Kury Mózgowej"po polsku.Jest to dla mnie na tyle przerażające,że skupiam się na niedopuszczeniu do myślenia o"KM",i w efekcie moja jedyna myśl,to:"Boże,niech to się skończy!".Ale to działa tylko w przypadku osób przewrażliwionych na punkcie czegoś takiego...!

ocenił(a) serial na 8
Annqa

No niestety, na mnie to nie zadziała. Lubię tą piosenkę(mam ją jako dzwonek w telefonie), a im więcej oglądam pingwiny tym mocniej myślę o tym odcinku.

ocenił(a) serial na 10
Merkura

Dzwonek w telefonie powiadasz?Jestem nienormalna.Boję się tego słuchać nawet na głos...
No więc tak:
1.Zaparz herbatę
2.Weź dobrą książkę.
3.Poczytaj chwilę
4.Przerwij w ciekawym momencie.

Wówczas twoje myśli bardziej skupią się na tym,co będzie w książce,aniżeli "TPWLM"!

ocenił(a) serial na 8
Annqa

A Angielskiej wersji nie boisz się słuchać?

To byłby bardzo dobry pomysł, gdyby nie to, że nie mam co czytać. :P Wczoraj skończyłam "Władcę pierścieni" i teraz czekam, aż prześlą mi "Grę o Tron".

ocenił(a) serial na 10
Merkura

Angielskiej nie,bo mało rozumiem...

A może coś w stylu"Wichrowych Wzgórz"?Są genialne!

ocenił(a) serial na 8
Annqa

Nie przepadam za takimi książkami. Ja czytam tylko fantasy(ewentualnie przygodowe)

ocenił(a) serial na 10
Merkura

Hahaha no bez jaj. "Cioty" idealnie oddają ich wyglądxD Nie no, to paradoks a nie Manfreddi i Johnson!

ocenił(a) serial na 8
ywogerezs

A ten wyższy jest dużo bardziej poobijany niż ten drugi. Tamten nie ma tylko nogi. Ciekawe jakie okropieństwa ich spotkały, że tak wyglądają.

ocenił(a) serial na 10
Merkura

Ciekawe co ich naprawdę spotkało. Prawie na pewno to nie było nic z tego co mówił Skipper lub pozostali.

ocenił(a) serial na 8
ywogerezs

Może Bulgot im coś zrobił? Złapał całą trójkę(ze Skipperem) i zaczął ich torturować, bo posiadali jakieś informacje, które Bulgot chciałby dostać, a Skipper był na tyle dobrym komandosem, że mu nawiał. xD

ocenił(a) serial na 10
Merkura

I od tego czasu Bulgot usiłuje się zemścić..

ocenił(a) serial na 8
ywogerezs

Lekko naciągane, ale możliwe.

ocenił(a) serial na 10
Merkura

Też mi się tak wydaje..

ocenił(a) serial na 10
Merkura

Albo Skippera, Kowalskiego, Rica i tamtych dwóch - zawsze przecież, gdy jest mowa o Manfredim i Johnsonie, to Kowalski lub Rico potwierdzają.
Torturyyyy.... Ugh, przypomina mi się coś.
Szlag by trafił tą "Amnezję"!

użytkownik usunięty
Annqa

o rany... no nie no nie wierzyłam że w ogóle się pojawią xD ale i tak wyobrażałam ich sobie ZUPEŁNIE inaczej.

użytkownik usunięty
Annqa

Mała retrospekcja:
"Hmm... Nareszcie po ciężkim (naprawdę ciężkim!) dniu w szkole mogę spokojnie zasiąść sobie na tym wygodnym obrotowym fotelu i zagłębić się w wirtualnym świecie... No więc tak... Komixxy, Zapytaj, Filmweb, Pokemon Valhalla. Najpierw oczywiście Filmweb. O, nowe posty. Co ja tu widzę... "Trafiłam na pewne zdjęcie - Manfreddiego i Johnsona". Ooooo... To może być ciekawe. Wchodzę. <klikam na link>.
<Link się otwiera. Moim oczom ukazuje się zdjęcie>
KHE... KHE... KHE... <Udławiłem się ciastkiem - albowiem dziś jest tłusty czwartek!> EKHEM! Heh heh heh... Co to ma być?! TO jest przecież STRASZNE i w ogóle niepingwinowate!"
Seriously.

ocenił(a) serial na 10

Ja po prostu skamieniałam,po czym rzekłam:Boże,jacyś inwalidzi wojenni...Wyglądają tak żałośnie i jak mixy postaci,że aż mi ich żal!

ocenił(a) serial na 8
Annqa

A to moja reakcja:

http://www.youtube.com/watch?v=0urb6lU-FkI

ocenił(a) serial na 10
Merkura

Moja była mniej histeryczna - skamieniałam, a potem wybuchnęłam śmiechem.
Na wikii Madagaskaru jest już kilka zdjęć (na razie tylko napisy początkowe i końcowe)!

użytkownik usunięty
Angela1997

Myślę, że ta chwila naprawdę nadeszła. Na 80% dzisiaj na rosyjskim Nickelodeon został wyemitowany ten odcinek. Jedno ze źródeł mówi też o polskim... Ale nigdzie nie znalazłem potwierdzenia tej informacji.

ocenił(a) serial na 9

W Polsce ten odcinek ma być wyemitowany w sobotę o 14.10

użytkownik usunięty
Imenss

Wiem. Aczkolwiek, na angielskiej wikipedii z dziwnego powodu jest napisane, że premiera miała być dzisiaj.
Już sobie zamówiłem telewizor u mojej cioci, która ma Nicka, na tą godzinę. ZGODZIŁA SIĘ. :D

ocenił(a) serial na 10

A jednak!!! Będzie! O ile znowu Nick nie zrobi nas w konia! DOWÓD ?!
Program telewizyjny!! Patrzcie!!!
http://www.teleman.pl/program-tv/stacje/Nickelodeon?date=2013-02-09
Pisze jak byk...
Sobota o 14:05...
Matko, jak mi serce wali xD