Witam fanów PzM!
Ostatnio zauważyłem, że w sieci nigdzie nie ma napisów do kilku odc. Pingwinów (wiem, że
wszystkie można znaleźć pl, ale ja czerpię osobiście przyjemność z oglądania w oryginale). Czy
miałby ktoś może czas i ochotę (i znajomość włoskiego lub portugalskiego, bo tylko w tych językach
znalazłem napisy) i zrobiłby napisy do "Siege the day". Ewentualnie jak ktoś jest na tyle dobry z ang.
to ze słuchu. Ja osobiście zrobiłem do "Private and the Winky Factory " jeśli ktoś jest zainteresowany
:)
Czytanie ze zrozumieniem się kłania. Angielski umiem i jak wyżej pisałem sam do jednego odc. napisy zrobiłem (tłumaczyłem z ang napisów). Do tego odc. napisów ang nie ma, a ze słuchu ciężko jest zrozumieć wszystkie kwestie. Zaś znajomość ang ma się ni jak do tłumaczenia włoskich napisów. Poza tym to była prośba, a nie żebranie. Jak nie masz ochoty pomóc, to nie pisz nic nie wnoszących do sprawy komentarzy. :)
Widocznie nigdy nic nie tłumaczyłeś. To jest zasadnicza różnica, bo cięzko jest wyłapać całe kwestie szczególnie jak np. Kowalski nawija jak najęty. Oglądałeś w ogóle Pingwiny w oryginale ?
na stronie ch*mikuj jest ale linka nie moge dac bo filmweb sie czepia.Chomik nazywa się mole100 folder-mole100/dla dzieci/Pingwiny {EN}
Jest 21 odcinków.Ciesze się jak pomogłem
Sory trochę nie zrozumiałem ,bo z twojego tematu wywnioskowałem że szukasz ogólnie odcinków.Wiec jakigo odcinka szukasz ? chętnie poszukam
Już tłumaczę o co mi chodziło :) Poszukuję napisów do odc. "Siege the day". Nigdzie nie mogę ich znaleźć, nawet ang. :/
Nie chcę drążyć tematu.Ty po prostu wolisz oglądać serial z napisami,ja z dubbingiem ale każdy ma swój gust.Wcale nie narzucam ci mojego zdania.
Koniec tematu.