PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=468032}

Pingwiny z Madagaskaru

The Penguins of Madagascar
2008 - 2013
8,0 127 tys. ocen
8,0 10 1 127049
8,0 20 krytyków
Pingwiny z Madagaskaru
powrót do forum serialu Pingwiny z Madagaskaru

Witam fanów PzM!
Ostatnio zauważyłem, że w sieci nigdzie nie ma napisów do kilku odc. Pingwinów (wiem, że
wszystkie można znaleźć pl, ale ja czerpię osobiście przyjemność z oglądania w oryginale). Czy
miałby ktoś może czas i ochotę (i znajomość włoskiego lub portugalskiego, bo tylko w tych językach
znalazłem napisy) i zrobiłby napisy do "Siege the day". Ewentualnie jak ktoś jest na tyle dobry z ang.
to ze słuchu. Ja osobiście zrobiłem do "Private and the Winky Factory " jeśli ktoś jest zainteresowany
:)

Schrodingers_cat

Trzeba się było angielskiego uczyć, a nie o napisy żebrać ;/

Blaxi

Czytanie ze zrozumieniem się kłania. Angielski umiem i jak wyżej pisałem sam do jednego odc. napisy zrobiłem (tłumaczyłem z ang napisów). Do tego odc. napisów ang nie ma, a ze słuchu ciężko jest zrozumieć wszystkie kwestie. Zaś znajomość ang ma się ni jak do tłumaczenia włoskich napisów. Poza tym to była prośba, a nie żebranie. Jak nie masz ochoty pomóc, to nie pisz nic nie wnoszących do sprawy komentarzy. :)

Schrodingers_cat

Wybacz. Myślałam, że tłumaczyłeś ze słuchu i coś mi się nie zgadzało w Twoim poście.

Blaxi

Nic się nie stało :)

Schrodingers_cat

Ale dla mnie to nadal dziwne, że umiesz przetłumaczyć napisy, a ze słuchu już nie. o_o

Blaxi

Widocznie nigdy nic nie tłumaczyłeś. To jest zasadnicza różnica, bo cięzko jest wyłapać całe kwestie szczególnie jak np. Kowalski nawija jak najęty. Oglądałeś w ogóle Pingwiny w oryginale ?

Schrodingers_cat

Jestem dziewczyną.

Tak, prawie cały 3 sezon.

Blaxi

Nie zauważyłem, wybacz :)

Schrodingers_cat

Czemu nigdy nikt nie zauważa, że jestem dziewczyną? :< Przecież mój nick jest w żeńskiej formie.

Blaxi

Ludzka bezmyślność :p

ocenił(a) serial na 6
Schrodingers_cat

na stronie ch*mikuj jest ale linka nie moge dac bo filmweb sie czepia.Chomik nazywa się mole100 folder-mole100/dla dzieci/Pingwiny {EN}
Jest 21 odcinków.Ciesze się jak pomogłem

MygyBulla

Tam jest tylko 1. seazon, także tego odc tam nie ma, ale dzięki :)

ocenił(a) serial na 6
Schrodingers_cat

Sory trochę nie zrozumiałem ,bo z twojego tematu wywnioskowałem że szukasz ogólnie odcinków.Wiec jakigo odcinka szukasz ? chętnie poszukam

MygyBulla

Już tłumaczę o co mi chodziło :) Poszukuję napisów do odc. "Siege the day". Nigdzie nie mogę ich znaleźć, nawet ang. :/

ocenił(a) serial na 7
Schrodingers_cat

Ale czemu nie chcesz oglądać Pingwinów z polskim dubbingiem ?

Fabian3200

Po co się głupkowato pytasz? ;/ Woli napisy to woli napisy, po cholerę drążyć temat?

ocenił(a) serial na 7
Blaxi

Nie chcę drążyć tematu.Ty po prostu wolisz oglądać serial z napisami,ja z dubbingiem ale każdy ma swój gust.Wcale nie narzucam ci mojego zdania.
Koniec tematu.

Fabian3200

"Koniec tematu"

Jak władczo.