PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=468032}

Pingwiny z Madagaskaru

The Penguins of Madagascar
2008 - 2013
8,0 127 tys. ocen
8,0 10 1 127059
8,0 20 krytyków
Pingwiny z Madagaskaru
powrót do forum serialu Pingwiny z Madagaskaru

Marlenka

ocenił(a) serial na 10

Czy jeszcze kogoś wkurza ta postać? Jak ją widzę to mam ochotę kopnąć ją w twarz (tzn w pysk;) ) Jestem za usunięciem jej z obsady, kto ze mną?

użytkownik usunięty
Wypasiona_Foczka

Napisz chociaż dlaczego, bo nie rozumiem. Tak po prostu czy jest konkretny powód?

czasem ma dziwne teksty, ale tak to jakoś nie zauważyłem niczego irytującego

ocenił(a) serial na 10

może Ci się to wyda dziwne, ale w pierwszej kolejności denerwują mnie jej czarne usta ;) wiem wiem dziwne i żaden to powod do nienawidzenia, ale....ale wiessz jak to jest z subiektywnym odczuciem

użytkownik usunięty
Wypasiona_Foczka

Może ta postać z czymś nieprzyjemnym ci się kojarzy to może dlatego. Może uważasz ją za emo czy inne pokemony. A może nie przyjmujesz do wiadomości, że do grupy pingwinów i lemurów dołączyli dodatkową postać? Marlena to chyba jedyna postać kobieca wśród głównych bohaterów. Gdyby jej brakowało to na pewno byłyby głosy typu "Dlaczego nie ma żadnej dziewczyny same chłopaki.". Rozumiem twoje odczucie, rożnie to bywa, raz kogoś lubimy, ale nie umiemy sprecyzować dlaczego.

jak to nie ma kobiet? A Alice?

ocenił(a) serial na 10
Wookie_LG

i jeszcze kacza mama, i ta małpa z Hoboken :P

Wypasiona_Foczka

no i te pawiany co Julianowi zabrały duszę oraz te Bobry: Becky i Stacy

ocenił(a) serial na 10
Wookie_LG

bobry? to chyba były borsuki, czyli najwiekszy koszmar szeregowego :)

Wypasiona_Foczka

ta... błąd

ocenił(a) serial na 10
Wookie_LG

jeszcze byla ta babka która oceniała obrazy slonia ;)

Wypasiona_Foczka

i prezenterka wiadomości (z odcinka Gator Watch)

Wypasiona_Foczka

sublokatorka Marlenki...
stara wiewiórzyca
kilka kobiet zwiedzających zoo

użytkownik usunięty
Wookie_LG

Mi chodziło o postacie pierwszoplanowe, a nie drugoplanowe czy epizodyczne.

wiemy

ocenił(a) serial na 10
Wypasiona_Foczka

no nie jeżeli komuś Marlenka kojarzy się z emo to psy i inne zwierzęta najwyraźniej też no bo hmmm... zwierzęta mają usta??...

ocenił(a) serial na 8
Wypasiona_Foczka

Powiem Ci, że mam to samo. Strasznie mnie drażni i denerwuje. Może bym jej nie przywaliła od razu, ale jak ją widzę i słyszę... Najgorsze jest to, że nie potrafię podać tego przyczyny. Być może to po prostu przez dubbing, jakby Marlenka na siłe chciała być śmieszna czy fajna... :P

ocenił(a) serial na 10
bezsensownanazwa

to nie dubbing, bo ogladałam w oryginale i dalej mnie denerwuje ;) nie umiem tego wytłumaczyć ;)

ocenił(a) serial na 8
Wypasiona_Foczka

A to w oryginale nie oglądałam, ale jak zobaczę to napiszę czy dalej mnie denerwuje. Ale w sumie się cieszę, ze nie jestem z tym sama, już dawno się zastanawiałam czy kogoś jeszcze tak strasznie ona drażni ;P

ocenił(a) serial na 10
bezsensownanazwa

w tym temacie polecam stronę 9gag com, utwierdzi Cię w przekonaniu że nie jesteś sama ze swoimi dziwactwami ;)

pozdrawiam

Wypasiona_Foczka

Oczywiście, że Marlenki nie można lubić. Marlenka jest irytująca, tępawa i ma czarne usta, a jako rasista muszę powiedzieć, że to ostatnie chyba jest największą ujmą mwhaha
Poza tym jestem za jej spaleniem.

ocenił(a) serial na 10
Jeffrey_Goines

Na pal z Nią, Jeff :)

Wypasiona_Foczka

No fear! Nieee, ja nie palę z brudasami :)

ocenił(a) serial na 10
Wypasiona_Foczka

Ja tam nic nie mam do <Marlenki> lubię tą postać no i tyle...

ocenił(a) serial na 10
Wypasiona_Foczka

Ja tam nie mam nic do niej, poprostu gdyby nie ona to serial ubożał by o mnóstwo odcinków w których ona grała główną rolę... A tak wogule to prawda - gdyby nie ona to były by jakieś posty w stylu "Dlaczego same chłopaki są w tym serialu?" To prawda Marlenka jest jedyną dziewczyną z głównych postaci. Niektórych ona denerwuje, ale niektórych to nawet któryś z pingwinów denerwuje - jakby ktoś się zastanowił to by myśłał "Dlaczego ta osoba nie lubi tej postaci?" Każdy ma swoje poglądy ja osobiście nie mam nic do Marlenki, ale niektórzy wręcz przeciwnie...

ocenił(a) serial na 10
Wypasiona_Foczka

Marlenka nie ale Skipper to troszkę ale tak tylko nieraz...

Szop72_80

Skipper?? Czym?

ocenił(a) serial na 10
Wookie_LG

Szacunkiem jakim się odzywa czasami do Juliana i nieraz jakiś głupi tekst walnie

Szop72_80

teksty ma niezłe - takie mroczne, psycho-bóg-wie-jakie... taka odwrotność juliana trochę

użytkownik usunięty
Wypasiona_Foczka

tez jej szczerze nienawidzę. wkurza mnie wprost nie bywale. Taka przemądrzała, niby najmądrzejsza, wpycha się tam gdzie nie trzeba i czasem jest strasznie fałszywa, czy infantylna. Już wolałabym Glorię.

ocenił(a) serial na 9
Wypasiona_Foczka

Nienawidzę jej. Jak się pojawia z tym swoim przemądrzałym tonem i... Nie umiem tego wytłumaczyć, ale mam ochotę ją potraktować piła ^^

ocenił(a) serial na 10
Mordeczka

Jaką??^^

ocenił(a) serial na 9
Szop72_80

Najlepiej tą z ,, Teksańskiej masakry piłą mechaniczną'' ;)

ocenił(a) serial na 10
Mordeczka

eee piłą mechaniczną co ona wam zrobiła do cholery...?

ocenił(a) serial na 10
Szop72_80

po prostu jest wkurzająca :)

ocenił(a) serial na 10
Wypasiona_Foczka

Mnie jakoś nie wkurza...

ocenił(a) serial na 9
Szop72_80

Każdy ma inne zdanie...

ocenił(a) serial na 10
Mordeczka

no ale skoro jest wkurzająca to podaj chociaż 3 powody dla czego ciebie wkurza??

ocenił(a) serial na 9
Szop72_80

Po pierwsze jej ton głosu , wymądrzanie się, kwestie, wygląd... No po prostu tak mam, że mnie denerwuje. Trudno to wytłumaczyć.

ocenił(a) serial na 10
Mordeczka

feministyczny styl bycia i czarne usta! i te teksty o hiszpańskiej gitarze..... masakra

ocenił(a) serial na 9
Wypasiona_Foczka

Właśnie. Ta hiszpańska gitara. Już mi to bokiem wychodzi.
Co ona takiego ma w sobie, że Julian na nią leci?

ocenił(a) serial na 10
Mordeczka

jest jedyną samicą z jego gatunku i w jego rozmiarze?

ocenił(a) serial na 10
Wypasiona_Foczka

dobra może i fakt ta hiszpańska gitara mogłaby być równie dobrze elektryczna albo basowa!
No ale spoko mam rozumieć że zwierząt takich jak psy też nie lubisz bo mają czarne usta
Czemu Juliana lubisz skoro i on ma czarne usta?!

ocenił(a) serial na 9
Szop72_80

Bo Julian jest zabawny, ma fajne teksty i akcent. Nie da się porównywać Juliana do Marlenki. To niemalże herezja!

ocenił(a) serial na 10
Mordeczka

hehe to powiedzmy tak może ty po prostu nie lubisz wydr (tak jak ja np. słoni i kangurów) gdyby był inny zwierzak zamiast wydry to byś bardziej polubiła

ocenił(a) serial na 10
Szop72_80

brakuje mi tam foki :D

ocenił(a) serial na 10
Wypasiona_Foczka

no widzisz a mi w głównych bohaterach Szopa pracza i ja się nie czepiam(no bo właściwie nie mam za kogo wymienić)

ocenił(a) serial na 9
Wypasiona_Foczka

Patrząc na twój awatar i nick wydaje się to oczywistą oczywistością :)

ocenił(a) serial na 10
Wypasiona_Foczka

właściwie to dobra by była jeszcze kuna też fajne są...

ocenił(a) serial na 10
Wypasiona_Foczka

Obejrzałam całe 2 serie i jakoś nie zauważyłam żeby Marlenka miała czarne usta....
Uważam też że wnosi do serialu dużo.

ocenił(a) serial na 10
slabaaa

bo wnosi