Czy jeszcze kogoś wkurza ta postać? Jak ją widzę to mam ochotę kopnąć ją w twarz (tzn w pysk;) ) Jestem za usunięciem jej z obsady, kto ze mną?
Napisz chociaż dlaczego, bo nie rozumiem. Tak po prostu czy jest konkretny powód?
może Ci się to wyda dziwne, ale w pierwszej kolejności denerwują mnie jej czarne usta ;) wiem wiem dziwne i żaden to powod do nienawidzenia, ale....ale wiessz jak to jest z subiektywnym odczuciem
Może ta postać z czymś nieprzyjemnym ci się kojarzy to może dlatego. Może uważasz ją za emo czy inne pokemony. A może nie przyjmujesz do wiadomości, że do grupy pingwinów i lemurów dołączyli dodatkową postać? Marlena to chyba jedyna postać kobieca wśród głównych bohaterów. Gdyby jej brakowało to na pewno byłyby głosy typu "Dlaczego nie ma żadnej dziewczyny same chłopaki.". Rozumiem twoje odczucie, rożnie to bywa, raz kogoś lubimy, ale nie umiemy sprecyzować dlaczego.
no nie jeżeli komuś Marlenka kojarzy się z emo to psy i inne zwierzęta najwyraźniej też no bo hmmm... zwierzęta mają usta??...
Powiem Ci, że mam to samo. Strasznie mnie drażni i denerwuje. Może bym jej nie przywaliła od razu, ale jak ją widzę i słyszę... Najgorsze jest to, że nie potrafię podać tego przyczyny. Być może to po prostu przez dubbing, jakby Marlenka na siłe chciała być śmieszna czy fajna... :P
to nie dubbing, bo ogladałam w oryginale i dalej mnie denerwuje ;) nie umiem tego wytłumaczyć ;)
A to w oryginale nie oglądałam, ale jak zobaczę to napiszę czy dalej mnie denerwuje. Ale w sumie się cieszę, ze nie jestem z tym sama, już dawno się zastanawiałam czy kogoś jeszcze tak strasznie ona drażni ;P
w tym temacie polecam stronę 9gag com, utwierdzi Cię w przekonaniu że nie jesteś sama ze swoimi dziwactwami ;)
pozdrawiam
Oczywiście, że Marlenki nie można lubić. Marlenka jest irytująca, tępawa i ma czarne usta, a jako rasista muszę powiedzieć, że to ostatnie chyba jest największą ujmą mwhaha
Poza tym jestem za jej spaleniem.
Ja tam nie mam nic do niej, poprostu gdyby nie ona to serial ubożał by o mnóstwo odcinków w których ona grała główną rolę... A tak wogule to prawda - gdyby nie ona to były by jakieś posty w stylu "Dlaczego same chłopaki są w tym serialu?" To prawda Marlenka jest jedyną dziewczyną z głównych postaci. Niektórych ona denerwuje, ale niektórych to nawet któryś z pingwinów denerwuje - jakby ktoś się zastanowił to by myśłał "Dlaczego ta osoba nie lubi tej postaci?" Każdy ma swoje poglądy ja osobiście nie mam nic do Marlenki, ale niektórzy wręcz przeciwnie...
Szacunkiem jakim się odzywa czasami do Juliana i nieraz jakiś głupi tekst walnie
tez jej szczerze nienawidzę. wkurza mnie wprost nie bywale. Taka przemądrzała, niby najmądrzejsza, wpycha się tam gdzie nie trzeba i czasem jest strasznie fałszywa, czy infantylna. Już wolałabym Glorię.
Nienawidzę jej. Jak się pojawia z tym swoim przemądrzałym tonem i... Nie umiem tego wytłumaczyć, ale mam ochotę ją potraktować piła ^^
no ale skoro jest wkurzająca to podaj chociaż 3 powody dla czego ciebie wkurza??
Po pierwsze jej ton głosu , wymądrzanie się, kwestie, wygląd... No po prostu tak mam, że mnie denerwuje. Trudno to wytłumaczyć.
feministyczny styl bycia i czarne usta! i te teksty o hiszpańskiej gitarze..... masakra
Właśnie. Ta hiszpańska gitara. Już mi to bokiem wychodzi.
Co ona takiego ma w sobie, że Julian na nią leci?
dobra może i fakt ta hiszpańska gitara mogłaby być równie dobrze elektryczna albo basowa!
No ale spoko mam rozumieć że zwierząt takich jak psy też nie lubisz bo mają czarne usta
Czemu Juliana lubisz skoro i on ma czarne usta?!
Bo Julian jest zabawny, ma fajne teksty i akcent. Nie da się porównywać Juliana do Marlenki. To niemalże herezja!
hehe to powiedzmy tak może ty po prostu nie lubisz wydr (tak jak ja np. słoni i kangurów) gdyby był inny zwierzak zamiast wydry to byś bardziej polubiła
no widzisz a mi w głównych bohaterach Szopa pracza i ja się nie czepiam(no bo właściwie nie mam za kogo wymienić)
Obejrzałam całe 2 serie i jakoś nie zauważyłam żeby Marlenka miała czarne usta....
Uważam też że wnosi do serialu dużo.