PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=468032}

Pingwiny z Madagaskaru

The Penguins of Madagascar
2008 - 2013
8,0 127 tys. ocen
8,0 10 1 127049
8,0 20 krytyków
Pingwiny z Madagaskaru
powrót do forum serialu Pingwiny z Madagaskaru

Gdy Chucka brak

użytkownik usunięty

I co sądzicie o tym ostatnim odcinku pingwinów?Bo według mnie strasznie słaby.Mogliby zrobić
coś lepszego na koniec.No nie wiem,że np.jest organizowana impreza,na której pojawiają się
wszystkie postacie jakie się wcześniej pojawili w serialu.Nie wiem coś takiego mi przyszło do
głowy...

Ale to chyba nie jest ostani odcinek...

Peach3a3

http://www.tv-links.eu/tv-shows/The-Penguins-of-Madagascar_10132/
wydaje mi się, ale nie jestem pewna, że odcinek 26 Good Night and Good Chuck to właśnie odcinek "Gdy Chucka brak"

ocenił(a) serial na 10

Tak,a później piosenka o przeżytych wspólnie chwilach...xd

Wolę angielską wersję,zwłaszcza moment roztegowania tego komputera...Po polsku jest z lekka słabo.
Poza tym...W trzecim sezonie poziom trzymają<jak dla mnie>jedynie"Mała Stopa","Śledzik dla Szefa"i"Pingwin,który mnie kochał".Poza tym braknie im już pomysłów...No chociażby"Kulki sądowe"-czy kolejna odsłona Panny Perky nie zalatuje z lekka"Cześć,laleczko"?

ocenił(a) serial na 8

Dobry, choć koniec mogli zrobić inaczej. Gdyby jednak zostali zdemaskowani to odcinek wiele by zyskał.

ocenił(a) serial na 10
Merkura

Ale z drugiej strony co by się z biedakami stało?...
Pewno by ich pokroili...

ocenił(a) serial na 8
Annqa

Są tak wyszkoleni, że nie daliby się złapać. W międzyczasie Kowalski zbudowałby jakąś machinę dzięki czemu cały świat by zapomniał. ^^ To taki scenariusz złożony na szybko.

ocenił(a) serial na 10
Merkura

Ej,może jakoś rozpyliliby nad całym światem to ich serum prawdy?

ocenił(a) serial na 8
Annqa

No też dobry pomysł, ale jedno jest pewne: pingwiny w tej sytuacji by sobie poradziły.

ocenił(a) serial na 8
Merkura

Na pewno! A co do odcinka to faktycznie był średnio zrobiony (jak dla mnie), aczkolwiek moment zdemaskowania byłby ciekawy, intrygujący i na pewno toczyłyby się na ten temat dyskusje i twórcy mogliby bardziej rozwijać fabułę. Jestem troche zawiedziona że musiałam skończyć oglądać serial własnie na tym odcinku, ale mam nadzieję że już niedługo pojawią się kolejne (chociażby angielskie) ;)

ocenił(a) serial na 10
skima

Ja tam przestawiam sobie odcinki i ostatnim jest PKMK - tylko po to, aby skończyli w dobrym stylu...

A co do pytania: średni.

użytkownik usunięty
RaptorRed

też sobie tak przestawiłam :P to lepsze zakończenie. W sumie fajnie by było jakby dostali weny i stworzyli 4 sezon jak Doris już normalnie jest .... w zoo ?

mnie się tam podobał zwłaszcza jak porównam z '' orzechy wszędzie''