Pingwin (2024)
Pingwin: Sezon 1 Pingwin sezon 1, odcinek 4
odcinek Pingwin (2024)

Pingwin | Cent'anni

59m
8,5 2,2 tys. ocen
8,5 10 1 2179
Pingwin
powrót do forum s1e4

Niezrozumiały jest dla mnie odbiór tego serialu. Ja się na nim nudzę. Próbuję oglądać aby wiedzieć o co chodzi z tym zachwytem. Farrell ok, ale reszta kiepska. Odcinek feminizujący mocno (podobnie następny odcinek). Wpisuje się w dzisiejszą retorykę poprawności. Jak ludzie krytykują za to inne seriale to tutaj cisza, albo wręcz zachwyt, że dobrze rozpisana rola kobieca. Mnie ta aktorka nie przekonuje grając swoją rolę.

ocenił(a) serial na 6
Pshemq

Mnie zachwyciła dopiero w 4 odcinku,geneza jej postaci,ale 5 ty odcinek znowu taka sredniawka.

ocenił(a) serial na 4
Pshemq

Dokladnie, nie rozumiem wysokich ocen. Farell jeszcze daje rade, choc im dluzej trwa serial tym jest nudniejszy. Natomiast reszta totalnie odstaje od klimatu. Przebieg fabuly przewidywalny. Nuda

Michal_89a

To polecam wrócić do Marvela gdzie masz piu piu boom bam

ocenił(a) serial na 6
Pshemq

Dokładnie, serial jest po prostu nudny. Z przewidywalna fabułą, miernymi dialogami i poza Farellem nikt nie wbija się grą aktorską. Zresztą dla mnie sam farell jest zbyt czytelny jako aktor w swojej roli

Pshemq

Tylko Farell? Milloti prezentuje najlepszy performance

ocenił(a) serial na 9
Pshemq

Jaki feminizujący? Dla takich jak ty to chyba każda rola grana przez kobietę jest z gruntu feministyczna. Zresztą lepiej rozpisz co uważasz w tym odcinku za poprawność polityczną, bo ja nie widzę tu takich elementów. Jesteś przewrażliwiony płatek śniegu

ocenił(a) serial na 9
Pshemq

Nie jest feminizujący. Obejrzyj do końca bo nie chcę spoilerować ;)