Hej wam!
Zróbmy w tym wątku spekulacje, wrzucajmy spoilery z tego co się wydarzy od września, jak ktoś wyrwie ciekawego newsa niech się dzieli :)
Może w końcu powstanie nowa czołówka?
Może podzielą pierwszą na 3 mniejsze seriale? - w końcu tyle w niej bohaterów ;)
Już dawno temu zauważyłam,że oni zawsze spotykają się w tej knajpie jakby innych nie było we Wrocku:D. Też nie przepadam za Wadlewem. Pamiętam te idiotyczne wybory miss w ubiegłym roku.
Teresa ma się pojawić w październiku. Będzie obserwowała Kingę z ukrycia przez jakiś czas.
I się okazało to co piszesz .Ciekawe w jakich okolicznościach Teresa się znajdzie .Do tego Olbrychski jaki boss .
W streszczeniach jest napisane,że tajemnicza kobieta będzie obserwowała Kingę z ukrycia. Na razie nic więcej niewiadomo. Przecież ona nawet nie wie,że ma drugiego wnuka Maćka oraz,że Artur jest jej zięciem. Olala rodzinę i nie odzywała się 9 lat,więc Danusia na pewno nawet jej nie pamięta,bo miała około 2 lat.
Jest o tym napisane w linku,który wstawiłam tutaj niedawno. Zając jest zachwycona,bo podwójna rola to są dla niej większe pieniądze za więcej planów zdjęciowych. Poza tym ma okazję pokazać się od innej strony i wyjść z cienia Marysi.
Ponoć Artur nie będzie miał w tym sezonie romansu,ale to nie znaczy,że Kulczyccy będą żyli długo i szczęśliwie. Czy tylko mi obrzydła ta para przez poprzedni sezon?
za jakieś 2000 odcinków dowiemy się że Tomek nie jest prawdziwym synem Kingi, bo został podmieniony w szpitalu po porodzie, biologiczny syn jest mężem Julki (córki Marysi) i ma z nią dziecko, a Tomek okaże się przyrodnim bratem Melki, która odkryje że jest nieślubnym dzieckiem Artura