Tosia jest najlepsza z nich wszystkich w tym serialu, nie dość że jest bardzo ładną dziewczynką to ma jeszcze wspaniały głos znakomicie się ją ogląda a inni aktorzy powinni jej laćki na nogach czyścić bo swój talent aktorski wyssała z mlekie matki i urodę też odziedziczyła po ojcu . Taki niesamowity talent rodzi się raz na 100 lat i teraz sztuką trzeba go dobrze wykorzystać i nie stracić . Więcej Tośki pokazujcie a nie tego pedała w niebieskim berecie Radzia, i te Sabiny, Króle, Stachy i inne nabok zostawcie tylko Tośke, Kaśke, i Marianka .
wyjątkowo nie lubię tej postaci. nie skomentuję urody bo to dziecko, ale postać mnie na tyle drażni, że jak swego czasu wątek Tosi, Mirka i jakiegoś tam chłopca był rozbudowany to przewijałam całe partie
Jak by to powiedział Marjanek Śmiałek to był żart tak,i Kasia z klanu to gruby chińczyk przygłupi a Wiktoria Ciupka to trochę chudszy i starszy chińczyk który chwali się wszystkim w szkole że wygrał casting do Pierwszej Miłości. Wygrywać castingi to by każdy jeden chciał w tym Kraju ale robić to już nima komu .
aaaaa ja głupia myślałam, że Tosia ma wielbiciela haha a najobleśniejszy był watek jak DOSTAŁA pierwszy okres bleee