PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=155173}
4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34521
1,0 4 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

TOSIA

ocenił(a) serial na 1

Tosia jest najlepsza z nich wszystkich w tym serialu, nie dość że jest bardzo ładną dziewczynką to ma jeszcze wspaniały głos znakomicie się ją ogląda a inni aktorzy powinni jej laćki na nogach czyścić bo swój talent aktorski wyssała z mlekie matki i urodę też odziedziczyła po ojcu . Taki niesamowity talent rodzi się raz na 100 lat i teraz sztuką trzeba go dobrze wykorzystać i nie stracić . Więcej Tośki pokazujcie a nie tego pedała w niebieskim berecie Radzia, i te Sabiny, Króle, Stachy i inne nabok zostawcie tylko Tośke, Kaśke, i Marianka .

Prezydent_2

Tosia jest spokrewniona z Kasią z Klanu, stąd ta powalająca uroda:)

ocenił(a) serial na 4
Prezydent_2

wyjątkowo nie lubię tej postaci. nie skomentuję urody bo to dziecko, ale postać mnie na tyle drażni, że jak swego czasu wątek Tosi, Mirka i jakiegoś tam chłopca był rozbudowany to przewijałam całe partie

ocenił(a) serial na 1
marajka

Jak by to powiedział Marjanek Śmiałek to był żart tak,i Kasia z klanu to gruby chińczyk przygłupi a Wiktoria Ciupka to trochę chudszy i starszy chińczyk który chwali się wszystkim w szkole że wygrał casting do Pierwszej Miłości. Wygrywać castingi to by każdy jeden chciał w tym Kraju ale robić to już nima komu .

ocenił(a) serial na 4
Prezydent_2

aaaaa ja głupia myślałam, że Tosia ma wielbiciela haha a najobleśniejszy był watek jak DOSTAŁA pierwszy okres bleee

marajka

no w sumie nie jej wina, że ma gębę jak ropucha. taka się urodziła :D

użytkownik usunięty
shrek1991

lol :D

ocenił(a) serial na 2
Prezydent_2

Przestań palić, to co palisz :D