Radzio szalał za nią a teraz tak po prostu ma tę całą sytuację w dupie? nie widać żeby szczególnie przeżywał jej odejście... podobnie było z Marianem i Aurelią. najpierw latał za nią jak opętany a później nie obeszło go w ogóle jak go puściła w trąbę
właśnie też to zauważyłam.Radek tak był szaleńczo zakochany, a w sumie rozeszli się z dziwacznego powodu. Zamiast rozwiązać problem to Nicola się spakowała a on nic zero tematu zapomniał,że ma żonę.
to jest taka zlewka widzow - nie na reke im kontynuowac temat to pomijaja, a mogliby pokazac przynajmniej kilka zbolalych minek Radzia
mnie zastanawia czy zakończą wątek Nicoli czy będą pokazywać jak żyje z Matką i np ta namawia ją na powrót do Juliana.
nie ma jej już od jakiegoś czasu,więc mi się wydaję,że raczej na razie może nie być nic z Nicolą
Albo zrobią tak że będą pokazywać życie Nicoli u Matki i potem szczęśliwe zakończenie jak padają sobie z Radkiem w ramiona albo już jej nie pokazują ewentualnie tak jak z Renatą jak rozwodzą się z klasą.
tylko dlaczego już nie pokazują co się dzieję z Nicolą? Nie ma prawie w ogóle o niej tematu. Myślę, że może być jak z Teresą po prostu po jakimś czasie wyślą do Radka prawnika z papierami rozwodowymi
Nie z dziwacznego, ale dlatego, ze go oszukała. Mimo, że rozmawiali na temat dziecka, że nie teraz, że nie mają pieniedzy, ona ma skonczyc studia to chciała go wrobić ciąże,żeby postawić na swoim. Głupia p .pa hahah :D:D:D
tak tylko że rozwiązanie tego problemu ucieczką to nie rozwiązanie .Ludzie się dogadują nawet gdy jest zdrada więc jej oszustwo nie było najgorszym co może się pojawić w małżeństwie. Akurat popieram Radka że nie miel warunków itp na dziecko ale śmiesznie rozwiązują swoje problemy. coś nie po ich myśli pakujemy się i papa
Z drugiej strony bez zaufania nie zbuduje się zadnej trwalej wiezi.
Nicola posagu tez nie wniosła :D:D:D
Zaufanie to podstawa, ale ich malzenstwo bylo dziecinne slabo się znali wiec i zaufanie kruche bylo .jak nie akcja z ciąża to cos innego by doprowadzilo do rozstania
Może to chodzi, że aktorzy nie chcą już dalej grać w tym serialu i dlatego ich wątki są szybko urywane, a o tych postaciach już nikt nie wspomina.
w tej sytuacji aktorzy byliby bardzo niewporządku najpierw chcą grać w serialu a potem im się odwidzi i trzeba zmieniać scenariusz.
Podpisują pewnie roczne kontrakty jak nie dostają kolejnego ciekawszego rezygnuja
Proszę Cie, kim jest Kózka żeby rezynować z serialu codziennego? Musiałby być chyba samobójczynią. Po prostu zrobili to, żeby coś się działo. A że bez sensu, to już standard.
No właśnie, a przypomnisz, jak to było, bo coś przegapiłam ? Wiem, że się pokłócili z powodu odstawienia tabletek. A czy Nikola w końcu była w ciąży? I jak to wyszło z wyprowadzką, dokąd ona się wyniosła?
Idiotycznie urwany wątek.
A nie wydaje wam się, że aktorka jakoś inaczej wyglądała w ostatnich odcinkach? Może faktycznie zaszła w ciążę i opuściła serial na jakiś czas? Na sto procent miała jakiś nagły powód, żeby zawiesić granie w PM, bo ten wątek o dziecku był kompletnie od czapy, bezsensowny i na siłę wepchnięty.
Właśnie. Nie ma już wątku dla Radka. Pojawia się rzadko. Tak samo jak nie ma Patrycji ostatnio,ale to akurat jest dobre.
doszedł wątek Zosi i Aleksa pewnie dlatego.Wymyślają za dużo a potem brak pomysłów lub czasu antenowego
ogólnie Radek miał odpocząć od Nicoli więc kilka miesięcy jej nie mogą pokazywać.
zachowują się jak 15latki odpoczywają od siebie,a w tym czasie co mogą się spotykać z innymi? Radek jest śmieszny tak niby zakochany był w Nicoli a co siedzi i gawędzi sobie z kumplami
czas na wspólny podbój lasek.nawet jak Mikser z Błażejem podrywali te laski co były prostytutkami to widać było że Radek chętnie by się przyłączył.
ale o czym mówić jak po paru miesiącach znajomości oświadczył się pod wpływem chwili ,ślub był na szybkiego więc i szybki rozwód nie powinien dziwić,bo jak na razie na to się zanosi
ta miłość to taki szpan.gość miał góry przenosić a nic nie robi.inny facet by powiedział Nicola obecnie nie mamy szans na dziecko ale jeżeli przez najbliższe 3 lata nasza sytuacja się poprawi postaramy się o dziecko.
tak tylko że pewnie za 3 lata dalej będą mieszkać z Kaśką.Zero ambicji. Chciał się pokazać że taki dobry pomoże mamie i siostrze a tak naprawdę to leń. Przecież coś tam u Sabiny zarobi plus pensja Nicoli mogliby chociaż o jakiejś kawalerce pomyśleć np.Emilki stoi pusta pewnie za groszę by wynajęła ale po co lepiej się gniezdzić
wiadomo gość ma średnie wykształcenie ale jest za dobry żeby na budowie pracować.Bo po maturze powinien być na dyrektorskim stanowisku.
pracuję po znajomości nic nie robi czasu wiele pensja pewnie konkretna Ambicje to nie tylko marzenia o dyrektorskim stanowisku, on żyję jak nastolatek jedzenie spanie kobietki i koniec jego marzeń
i tylko ucztuje jak pracował fizycznie poco się tak obżera jak jest słaby jak niemowlę.
za moje nie je.Nie lubię takich typków co nikim są a uważają się za coś lepszego.A on właśnie taki jest wielkie uczty,wyrywanie panienek a jak trzeba zrobić coś konkretnego to trudno żeby on się tego podjął.
dla mnie jest on dzieciaczkiem Wciska teksty że na dziecko go nie stać ale na żonę tak przecież mógł się domyśleć,że skoro będą małżeństwem to Nicola będzie chciała prawdziwej rodziny ,dziecka ,domu
normalny facet pomyślałby sobie teraz może jestem za młody na ojca ale za parę lat czy coś się zmieni czy dalej będzie ta sama gadka.
u niego i za 10 lat będzie to samo.praca u Sabinki mieszkanie z Kaśką kręcenie się w kółko i nic nie robienie,nigdy nie będzie odpowiedniego momentu na dziecko,bo dziecko to odpowiedzialność
tylko ciągle uczty,wieczne wolne,wyrywanie lasek i zadnych zasad.niedawno było przysięganie Błażejowi że nie będzie podrywał nie swoich lasek a namawia Miksera żeby uwiódł kobietę Artura.jakby mógł sam by ją przeleciał.
nie z tymi wymianami to porażka każdy z każdym co jakiś czas rzucą nową kobietkę i każdy ją zalicza
Radek i Szymon powinni mieć HIV.a poza Mikserem w tej paczce to chyba Kaśka już jest najporządniejszy bo reszta to uprawiałaby grupowy sex z dziewczyną najlepszego kumpla i nie widziała by w tym nic złego.
oni to pewnie poszliby do gimnazjum z zapytaniem czy któraś zagra w słoneczko. Kaśka tak naprawdę chyba tylko ze Stefani był.
wyrywał jeszcze tą grubą barmankę ale ona potem znikła.Ale ogólnie gośc to debil ale i tak ma więcej zasad niż Radek do dzisiaj ciepło wspominam jego tekst do Radka na temat podrywania Nicoli przez niego.Kto podrywa dziewczynę kumpla jest zwykłym śmieciem.
startował do Gabi ale nic nie wyszło z tego.Aktor grający Kaśkę na codzień tak samo się zachowuję:))))
on kiedyś tłumaczył się,że tak się zachowuję bo kiedyś brał narkotyki,ale to co w serialu to to samo w życiu Znajomi muszą mieć z nim ciekawie
pewnie tak jak w serialu nie traktują go poważnie.jak Mikser ma problem to nie rozmawia o tym z nim tylko z Błażejem,Radkiem,Dagą czy Sabiną.
podobno ludzie narzekali że nie było zadnego normalnego męzczyzny żeby dał mu w mordę.