PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=155173}
4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34520
1,0 4 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

mogę z pełną stanowczością stwierdzić, że ta klucha Emilka jest wyjątkowo ciężkim przypadkiem i odpowiednia osoba ją gra tzn. jest odpowiednia bo grać nie musi. Jak zobaczyłem jak kręci tym niesamowicie brzydkim ryjem podnosząc głos na Bartka, to poczułem odruch wymiotny. Nie cierpię jej od pierwszego odcinka w którym zagrała i z czasem nie dość, że utwierdza mnie w tym przekonaniu, to jest coraz gorzej. Bartek powinien zostawić tego słonia i związać się choćby z Pauliną. Jak dla mnie Ilczuk won z serialu.

ocenił(a) serial na 4
Pozytywna__

co wy z tym Bartkiem i Paulina??? Bartek to najwiekszy piz.dus w serialu. kazdy jest od niego lepszy bez kitu,nawet Seweryn*(nie mam oczywiscie na mysli wygladu a przyslowiowe jaja). Bartek to niby taki inteligentny i dobry czlowiek a prawda jest taka, ze frajer . zakochuje sie jedyna prawdziwa miloscia w kazdej lasce z silniejszym od niego charakterem (przeciwenstwa sie przyciagaja) .. . a pozniej zakochuje sie w nastepnej znowu ta swoja wielka miloscia. albo co madrzejsze go rzucaja. Emilce zawracal dupe a teraz zostawil dla po prostu ladniejszej (mentalnosc na poziomie 15latka)

marajka

Bartek to w ogole jakis niewypal jest

marajka

ja go w sumie lubię z "sentymentu" starszych odcinków. Wcześniej po prostu nie zauważyłam że to taki frajer. Na początku serialu po prostu szukał kobiety dla siebie, wybierał źle i uważałam że to dlatego mu nie wychodziło i zakochiwał się znów i znów. Poza tym z Eweliną prawie mu wyszło ale porzuciła go przed ołtarzem. Dlaczego nie wyszło mu z Emilią też rozumiałam, ale teraz faktycznie dociera do mnie że on nie jest ani dojrzały ani zdecydowany czego chce bo już mógłby trzymać się tej Pauliny i już mogłoby zostać że to ta "jedyna" i trochę zajęło mu żeby ją znaleźć ale na pewno tak nie będzie, wróci do Emilii lub znajdzie kolejną itd. Poza tym zachowuje się już jak taki egoista, już wcześniej tak się zachowywał ale wiadomo jak to jest gdy człowiek się zakocha ale teraz to nadal myśli o sobie. No jest to prawda, co dopiero zauważyłam bo zaślepiła mnie sympatia do Bartka że ma mentalność na poziomie 15 latka, jest podobny do starego Artura, tylko po Bartku tak nie było widać bo niby poważny i odpowiedzialniejszy i tak znowu nie skakał z kwiatka na kwiatek ale teraz już zaczął bo wcześniej jeszcze miał zasady, nie zdradzał jak Artur, a teraz Artur się zmienił na lepsze( zależy jak kto to widzi, bo teraz jest za poważny) a Bartek na gorsze, od momentu związku z Emilią, w sumie wcześniej też, nie ma charakteru i coraz większa ciapa.

ocenił(a) serial na 4
maria_88_3

stokroc wole Artura - jak zmienial panienki to robil to z premedytacja i byl uczciwy wobec siebie i nich, a teraz dojrzal i trzyma sie jednej. oczywiscie scenarzysci pewnie niejedno jeszcze wymysla, ale ogolnie dobrze prowadzona postac. Pawel tez byl lepszy z charakteru. a nawet Patryk...

marajka

W sumie Artur też nie zawsze był taki uczciwy, no ale fakt miał opinię podrywacza i kobieciarza. Ale każdy ma inny gust i trudno to wyjaśnić. Po prostu od samego początku polubiłam Bartka, kiedyś też był przystojniejszy i miał fajniejszy charakter, a z sentymentu lubię go i teraz :), wiadomo jak to jest każda kobieta ma swoje gusta i woli tego a nie innego i w sumie dobrze, gorzej by było jak każdej by się ten sam podobał :). I coś w tym jest że Bartek jest z kobietami o silniejszym charakterze, widocznie o to chodzi że wybiera się takich facetów by nimi rządzić:)

ocenił(a) serial na 3
mrowa93

Ach marzenia...ja na razie marzę żeby Paulina i Bartek wyjechali do Wrocławia i byli szczęśliwą, kochającą się parą. W ogóle ciężko sobie wyobrazić że Bartek krzywdzi Paulinę

ocenił(a) serial na 4
Pozytywna__

no właśnie, niech wyjadą, a nie siedzą na tym zadupiu... zresztą, po tym co się stało to raczej łatwego życia tam nie będą mieli

ocenił(a) serial na 3
qwerty95960

Dokładnie! Przecież Śmiałek i spółka im żyć nie dadzą . Poza tym to byłoby chore. A tak to będą bliżej Artura, Beaty i samych fajnych ludzi( no prawie samych fajnych ludzi) A Wadlewo wtedy można wywalić.

ocenił(a) serial na 6
Pozytywna__

Może to Paulina skrzywdzi Bartka. Nigdy nic nie wiadomo a Pogrebińska pasuje do roli wrednej kobiety, takiej jaką grała np. w Linii życia.

MartiniKS

szkoda ze usmierca jedna z bohaterek, nie ma chlopaka, przyjazna, ciezko dzis o takie postacie w filmach

ocenił(a) serial na 1
MartiniKS

Bartek to kawał gnoja i szui. Zawsze był taką melepetą, która narzekała, że laski od niego odchodzą, zdradzają go czy go nie chcą a teraz to on pokazał swoje prawdziwe oblicze.

ocenił(a) serial na 6
Krytykancki

Bartek to najgorsza postać w serialu. Nudny i kreuje się na niewiadomo jaki ideał. Był zakochany chyba najwięcej razy w całym serialu. Najpierw była Socha potem jakas Monika, Anna,jakaś jeszcze nie pamiętam jak się nazywała , ale grala ją Sylwia Gliwa, bibliotekarka Ewelina, Emilka teraz Paulina i jeszcze .....

Ciapek18

A romans z matka Kingi? :D

ocenił(a) serial na 6
dymas23

Musiałam przegapić, nie zawsze oglądałam wszystkie odcinki.

ocenił(a) serial na 7
Ciapek18

I Stefani! Nawet ślub wzięli w jakiejś sekcie! xD